Bebelusi de sept-oct 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
bozo spune:
Fetelor, multzam de intrebare, a dormit puiul meu de la 11 la 8!! Supr pui. Pacat ca mamica lui s-a culcat la 1 si nu a dormit de grija sa il mangaie pe pui si sa ii dea suzeta cand se foia. Important e rezultatul. Eu cred ca in ultimele nopti copilul avea tendinta sa doarma toata noaptea, dar mami lui cea zapacita cum il auzea ca se foieste cum il lua la ea in pat sa ii dea tzatza. De cateva ori mi-a urlat copilul cand il luam in bratze si eu eram convinsa ca de foame, dar acum inclin sa cred ca vroia sa fie lasat sa doarma. Om vedea ce face si la noapte.
Julya bine ai venit si sa iti traiasca puiuzul.
Ce zapada Mihaela, ca am venit de afara cu rotile carutului pline de noroi!
Eu tot ii pipai gingiutzele si nu simt nimic, nici nu se vede nimic alb. Insa bebe ar sta toata ziau cu mainele mele in gura sa le rontzaie, daca ar putea. De jucarii nu mai vorbesc. Mai nou isi scoate suzeta, o intoarce sii ii rontzaie partea de plastic. Si in special in partea de jos se freaca. Oare sa incepeapa si la el cu dintzisorii?
Crini si MamaElei, eu am citit undeva ca nu e bine sa dai cu gelurile alea mai mult de 4 ori pe zi. In schimb cica ar fi buna periutza aia de care zicea Ralucule pentru masat gingiile.
Al meu se intoarce de pe o parte pe alta tot timpul. Cred ca se intoarce de cateva zeci de ori pe noapte. Cu ochii la televizor ar sta tot timpul, fapt pentru care am decis sa nu il mai deschid! Eu nu stiu daca dauneaza sau nu. As inclina sa cred ca nu e bine… desi tati ii pune desene animate si zice ca nu e nici o problema . Se uita ieri puiul meu fascinat la Shreck (desi mult mai fascinat era tati, trebuie sa recunosc).
Ana, si eu il las sa doarma cand vrea. Nici nu prea am de ales ca atunci cand vrea cu adevarat sa doarma pot sa ma dau peste cap ca nu se trezeste. Iar daca vreau eu sa doarma ca sa pot sa fac si eu cate ceva nu-i chip chiar daca i se inchid ochii. Cam cat si cand ar trebui sa doarma in timpul zilei?
Ma duc ca plange..
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
ana_a spune:
lorena al meu nu doarme in carucior... si mai e o problema...nu stiu cand sa-l scot afara, de exemplu azi... doarme de la 11 si e aproape 13 pana se trezeste pana mananca de amiaza... si eu vreau sa mergem sa imi iau salarul de la serviciu! Cand sa-l scot? pe la ora 14? nu e prea tarziu? ca se face frig...nu mai este soare...
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
ana_a spune:
quote:
Eu cred ca in ultimele nopti copilul avea tendinta sa doarma toata noaptea, dar mami lui cea zapacita cum il auzea ca se foieste cum il lua la ea in pat sa ii dea tzatza. De cateva ori mi-a urlat copilul cand il luam in bratze si eu eram convinsa ca de foame, dar acum inclin sa cred ca vroia sa fie lasat sa doarma.
asa era si la mine bozo...si pana m-am prins...acu e suficient sa il mangai un pic sau sa-i vorbesc daca plange, si de foame nu se trezeste decat o data.
Chiar, cat ar trebui sa doarma in timpul zilei copii?
Ca program de somn au a vostri?
[b]voi cand ii scoate-ti afara?[/b]
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
danyce spune:
Am mai pus si noi pozici noi. Sunt la al doilea link. Ma duc sa o schimb pe domnisoara si revin mai incolo.Pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca
Alma, sufletel mic si iubithttp://community.webshots.com/user/danyce103
poze noi:
http://community.webshots.com/user/fonske1100
mama lui Licurici spune:
Salut fetele!
Bun venit Julya!!
M-am uitat la o gramada de pozici si nu mi-am notat ca aveam cateva comentarii da' acum nu le mai stiu... oricum m-am distrat la unele iar la altele (unde erau bb-iii mai mici m-am emotionat ... parca al meu e mare de tot... serios cateodata ma uit la el si nu mi se mai pare bebelus parca e un copil care intelege buna parte din ce-i spun eu!!!).
Mie mi se pare ca fontanela lui David e prea inchisa! Peste vreo doua zile ne vede medicul si sper sa ne linistim!
Ana cat te invidiez cu schiatul!!! Eu ultima data am fost... ca o viitoare mamica inconstienta... cand aveam doua luni. De atunci... dar mai ales in ultimele zile ... astea cu zapada , mi-e un dor nebun! Nu prea avem cum sa mergem sa fim cu cazarea aproape de partie si sa fie si confortabil pentru bb. Daca o sa fie iarna mai lunga poate prin martie sa indraznesc si eu!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
Kittie spune:
Multumim frumos pentru raspunsurile cu vaccinul si cu Bebelac..
Pentru fetele ai caror bebei inca papa la 2 ore (chiar si ziua), crede-ti-ma pe cuvant, incercati cu completare.Eu l-am chinuit asa aproape o luna si eram pe jumatate constienta ca nu ia bine in greutate.... cand am inceput cu biberon , a luat UN KILOGRAM IN DOUA SAPTAMANI!!! Serios.. eu i-am dat si cu seringa la inceput, dar s-a obisnuit tot el singurel cu biberonul. Puteti incerca sa puneti laptic de la voi, combinat cu formula, oricat de putin vi se pare, schimba gustul..
Am facut prostia sa nu mananc sanatos sambata, ieri a cerut sa pape la 2ore! S-a simtit imediat calitatea laptelui... Nu zic, Doamne fereste! ca n-aveti lapte consistent, dar este mai mult decat posibil ca bebe sa nu se mai sature cu ce gaseste sau cu cat gaseste in lapticul mamei. Mai e o problema - cand se cearta cu tzitzi, eu am vazut (de fapt mi-am dat seama de la biberon) ca protesteaza cnd nu-i place la CANTITATEA care curge - adica vine prea putin...sa va ganditi si la asta... Stiu, si al meu era vesel si linistit dupa ce papa numai san, dar totusi, cum explicati altfel diferenta si "graba" cu care a luat in greutate de cand a inceput completarea (ii dau numai seara si rareori ziua) si mai ales ca papa la 3-4 ore acum? Imi permit si eu un program , adica ii dau la 10, ii dau la 14, acum e alta istorie...
Sanatate
mamica de ( 13oct04 )
mama lui Licurici spune:
Super pozele Danyce... ce haioasa e alma si ce de par are!!!!
Ana, in legatura cu somnul...lasa copilul sa doarma ca ii face foarte bine. Se zice ca la bb-ii somnul e hrana pentru minte!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
blue77 spune:
Salut fetelor
Marc n-a vrut cu nici un chip biberonul, i-am pus in lapte suc de pere pt. bebei si nimic nici asa dupa 3 zile de chin am renuntat, oricum eu inca am lapte si mult , probabil ca nu mai e consistent si cand vom incepe cu mancarica se va satura mai bine.
Deja e o saptamana de cand se trezeste noaptea si am inceput iar sa fiu juma zombi. Noroc ca maine mergem la pediatru sa ne zica ce si cum si sa ne faca vaccinurile.
Putem sa ne laudam in schimb ca de ieri ne intoarcem singuri de pe spate pe burtica si invers :).
Mereu a facut ceva mai important in ziua sau zilele urmatoare cand a mai implinit o luna.
Aissa parca tu te plageai de porte-bebe ca ti se pare ca aluneca in fata cu bebe cu tot....si eu la fel am patit plus ca era si greu asa ca l-am luat de 2 ori in el si l-am maritat ...pe porte -bebe ...asa m-am enervat cu el..
In rest v-am vazut pozele...tare frumosi bebeii ce mai romancele fac copii frumosi :).
Pupici
noi si bebe Marc
bozo spune:
Ana, eu il scot afara cand pot: ori cand am treaba afara, ori cand am terminat treaba prin casa. De dormit poate sa doarma si afara, chiar daca se trezeste cand il imbrac. De multe ori astept chiar sa i se faca somn ca sa doarma mai bine afara, ca altfel se foieste in carutz si vrea in bratze. Eu l-am scos si la 8 seara cand am avut treaba si asta de cand avea cateva zile. E adevarat ca e mai bine sa il vada soarele, moasa mi-a zis ca in intervalul de la 11 la 15 e cel mai bine.
bozo spune:
Ei fetelor, daca m-ati fi vazut mai devreme spaland vasele cu bebe in marsupiu, spate in spate cu mine .. si dansand pe Vaya con Dios in acelasi timp…cred ca v-ati fi distrat (na de ii expica azi lu' tanti la gimanstica medicala de ce imi e spatele intzepenit). Sau mai tarziu explicandu-i cat de interesant este aparatul de epilat si cum se foloseste .
Mai nou cred ca a dezvoltat senzori de obraji de mamica in plamutze… in timpul zilei cand adoarme (cu respectivii obraji in manutze) cum vor obrajii sa plece cum se declanseaza senzorii si trezesc bietul copil .