endometru, ovulatie, temperaturi (7)
Raspunsuri - Pagina 3
Tonnia spune:
Ma sperie ca eu n-am ramas demult , demult. Poate anovulatia nu e doar luna asta... Si daca mai coroborez si celelalte rezultate...
Bine, si ei ti-au ghicit corect? Adica se potriveau cu simptomele tale?
Felicity spune:
Tonnia am citit ce ai scris la FSH 11, eu zic ca raspunsul doctorului nu e deloc unul negativ, ba ti-a spus frumos...ca se poate!! dar ca trebuie lucrat un pic!! Putea sa-ti zica...ia-ti gandul, esti gata!! Dar nu a facut-o, de ce te covarsesti mai tare decat e situatia? Stiu ca nu e roz, dar poate nici asa negra cum o vezi tu. Incearca stimulare, vezi ce se intampla!! Nu te supara dinainte, ca nu e nimeni D-zeu sa stie ce ne asteapta maine sau poimaine!!! De ce sa nu iti pastrezi totusi speranta? Ca ea exista!!
ariadna33 spune:
Fetelor-dragutelor, ati pus-o de-un party in duo? Vaz ca va conversati de mama focului. Hai sa ma bag si io. Pe mine m-a scos din minti graficul ala de pe fertility friend, si ma gandeam 'da-l incolo, are o formula de calcul, o aplica si gata... iese ovulatia; dar cine spune ca io ma incadrez intr-o formula?!', asa ca... renunt si la asta. Sa vedeti voi ce ne cearta Alé!
Bancul ala mi se potriveste 'manusa' mie, Antonia, nu stiu unde l-ai gasit! Super-tare!
Acum a venit vremea sa recunosc: am facut si io lumanarea. Stiti, eu cand eram mai tinerica faceam cu usurinta figuri de gimnastica, adica aveam corpul f. elastic. Deci nici acum nu mi-e prea greu sa stau in pozitii 'incomode'. Apoi am inceput sa ma plictisesc de lumanare si am facut faza cu perna, Antonia eu o asezam sub fund in asa fel ca numai bazinul sa fie putin ridicat fata de pat cam la 30 de grade (sper ca nu gresesc) si nu intr-o parte cum am auzit ca fac altele, ci chiar pe spate. Nu de alta, dar ma mai ia si somnul cateodata...
Antonia, are dreptate Felicity, raspunsul doctorului nu a fost unul negativ, nu stiu de ce ai luat-o tu asa in tragic! Eu in locul tau as face testul cu clomfen, asa cum a zis.
Tonnia spune:
Ariadna, da, hai sa o lasam balta cu temperaturile! Te duci si tu la monitorizare? Hai, mai stiintific! Dar ti-am zis: prestezi de cand vezi ca dominatul are 11-12 mm! Obligatoriu! Iar monitorizarea sa fie o data la 2 zile, nu sa aprecieze el (ca la mine) ca in 5 zile nu are ce sa se intample, si sa ma cheme 1 data/sapt.
30 de grade zici? OK!
Bancul ala si mie mi se potriveste in 50% dintre cazuri!
De fapt, daca stau sa ma gandesc, in nici o luna nu am prestat o zi da, o zi ba din a 8-a pana in a 22-a. Ba aveam excese in anumite perioade si pauze in altele, ba...tot felul.
M-am mai calmat, datorita voua. Mai aveam putin si o luam razna! Dar chiar asa, nu-i inca asa albastra situatia!
ariadna33 spune:
O sa merg la monitorizare, dar cred ca de luna viitoare. Luna asta ne tinem de manuta si ne consolam una pe alta
. Deci inteleg ca schimbi dr.? Bravo!
Stiti ce ma gandeam: cum am stat noi atatea luni pe aici si ne-am facut planuri peste planuri, cum sa citim in stele cand e ovulatia, iaca am ajuns la concluzia ca e loz in plic. Ce facem de acum incolo, facem schimb de retete culinare?![]()
Apropo, ce frumos a nins!
monval spune:
Fetelor, ma puteti lamurii si pe mine?Nu stiu daca progesteronul in ziua a 21 de 9,43 este de bine sau de rau.Nu-mi dau seama si pina ajung luni la doctor nu mai am rabdare.
Va multumesc
Tonnia spune:
Ariadna, de ce nu de luna asta? Sau adopti planul ala? Te rog frumos sa raportezi! Nu esti de capul tau!
Monval, nu stiu. Nu sunt trecute rezultatele corecte pe buletinul de analize?
ariadna33 spune:
Monval, pe buletinul meu de analiza scrie ca pt. faza luteala valorile normale sunt 5,3-86. Deci e buna valoarea ta. Unitatea de masura nmol/L.
Antonia, sa traiti dar nu am ce sa raportez decat... sirop de tuse. Sunt in pana de idei, lipsa de inspiratie, nu am muza sau creierul meu nu mai coopereaza, basca nu pot lipsi de la servici.