endometru, ovulatie, temperaturi (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Tonnia, cum reusesti sa dormi asa putin ? Eu daca ma culc la 1 si ma trezesc la 4 nu sunt om toata ziua.M-ai facut sa rad cu "Rucsi, abtine-te "Chiar n-am de ce sa ma abtin , intrebarea care ai pus-o tu ma framanta si pe mine de mult timp.
In legatura cu analizaele tale, eu una le-as face si luna asta si luna urmatoare.Am patit ceva asemanator ca tine acum 2 ani si nu a fost nimic serios.Le-am facut vreo 3 luni la rand si de fiecare data ieseau altfel desi le faceam in acelasi loc.Eu zic asa: Fa-ti analizele 2 luni la rand concomitent cu monitorizarea ( dar la alt medic), trage o linie si du-te la un medic foarte bun pentru interpretarea lor .Pun pariu ca va fi bine . Ai sa vezi !
In ceea ce ma priveste , crzi ca daca in ziua 10 de la ovulatie mi-a iesit testul negativ, mai sunt ceva sanse ? Sincer!!!!!
Te pupic!Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Foarte sincer, da! Ai sanse! Pentru ca la 7-10, uneori 11,12 zile are loc implantarea, de abia de atunci devine hormonul de sarcina detectabil. Sunt si cazuri de teste pozitive la 8-10 zile, dar foarte rar se intampla! Dar te rog sa astepti ziua cand ar fi trebuit sa-ti vina. Cat a fost azi temperatura?

Bine, imi fac si luna asta, dar nu stiu in ce zile. Clasicele 14-21 nu mi se potrivesc.

Mergi la inceput

Nu, ariadna, la!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Ahaaaa! Am inteles. Sunt cam grea de cap.

Vezi ca se poate si la 45 de grade dar nu cu perna.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Azi a fost 37,1.Ceva mai bine.Stii ce mi-am adus aminte?Imi spunea Niculescu ca analizele hormonale sunt direct influentate de greutatea pe care o ai. Atunci cand nu mi-au iesit prea bune eram cam grasa, acum cand am slabit au iesit mult mai bine.SERIOS
Daca nu consideri prea intima intrebarea, tu cum stai cu greutatea?
Eu zic ca luna asta se le faci clasi c 3,14,21 si lune urmatoare 7,16,23.Apropo! Unde le faci?Daca vrei sa le faci la Giulesti, sunt prietena cu tipa care le lucreaza (dr.biolog sau chimist, nu ma pricep)E o tipa tare draguta si iti poate explica foarte multe chestii. Daca te intereseaza iti spun mai multe.
Un motiv de fericire pe ziua de azi ! Spermograma sotului este OK
Rezultat: Normospermie.Am lut rezultatul doar prin telefon si ma duc peste o ora sa o iau de la Medsana.Daca nu te plictisesc o sa-ti scriu rezultatele, sa-mi spui ce parere ai.Te pup.Rucsi

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...mii de scuze ca apar si eu ca musca in lapte...dar am o dilema destul de mare... ma monitorizez de ceva timp...acum este deja luna a3-a de cind ma monitorizez...iar ce mi s-a intimplat acum este absolut ciudat...de obicei ovulez prin ziua 13-15 la un cm de 28 de zile...totusi azi sunt in a 8-a zi...iar lucrurile se prezinta in felul urmator.... incepind de ieri am observat mucusul ca albusul...dar mi-am zis ca mi se pare...iar azi de dimineata cind mi-am luat temp...( de obicei pina la ovulatie fiind de 36.7 sau 36.8 -vaginal ) am remarcat ca a scazut cu 2 unitati fata de ieri...ieri era 36.7 (obisnuit)...iar azi 36.5...! + mucusul aferent....Credeti ca este posibil sa ovulez azi?...De ieri am inceput sa iau ceaiul de cretisoara si de napraznic...si un supliment nutritiv intitulat "Maca"...(radacina) care se spune ca are ca proprietati....lubrifiere vaginala si stimularea ovulatie, dar nu are cum sa-si fi facut efectul asa de repede...! Ce sa fie? Temp. scazuta si mucusul asa ar zice, ca ovulez...dar ce ma facc regula " zilele 13-15"...Inca un lucru... ieri am prestat...si cred ca si azi o sa fac la fel...de frica sa nu pierd momentul, totusi o fi vorba oare de ovulatie ???

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

CATALINA, mama pe mine nu ma mai mira nimik. Dar imi esti asa de simpatica, incat imi vine sa te pup pe amandoi obrajii!

Pana la urma unde gasim Maca asta si ce face ea mai exact?

Te rog frumos, mai demult voiam sa te intreb, unde gasesti tu pozele astea (cu trombonul, cu parasuta, cu plecaciunile, etc) ca eu nu stiu unde sunt, vreau si io!!! Poti sa-mi raspunzi si mie pe PM, eventual?

Pupici mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Imi cer scuze ca n-am mai scris in ultima vreme, am avut foarte mult de lucru si am intrat doar sa va citesc.

Am o problema, poate cineva s-a confruntat cu asa ceva. De 2 luni am o jena in partea stanga in dreptul ovarului la 1-2 zile dupa menstruatie si m-a tinut luna trecuta vreo 4 zile. Luna asta vad ca iar. Nu am mai avut pana acum durerea asta, nu este insuportabila, ci ca o intepatura si nu e permanenta, ci sporadica, cu intermitente. E posibil sa fie un chist sau mai multe? Banuiesc asta, pt. ca a aparut dupa ce am facut ultima ecografie, si atunci nu s-a vazut nimic de genul chist sau fibrom.

Va rog, stie cineva care este forma de manifestare a chisturilor si de ce apar ele?

Va multumesc,
Natalia

Mergi la inceput