endometru, ovulatie, temperaturi (7)
Raspunsuri - Pagina 2
ariadna33 spune:
Deci si la voi e birocratie si neprofesionalism. Eu am trimis-o pe mama sa depuna dosarul pt. infiintarea unei firme, toate hartiile completate de mine + imputernicire pt. ea, bifasem acolo ca firma sa fie platitoare de tva, si o idioata de la Registrul Comertului s-a gasit sa modifice, auzi ca 'lasati, doamna, ca poate sa devina platitoare dupa depasirea de plafon', cand a venit cu certificatul si am vazut ca nu are cod fiscal de platitor am luat foc, mie imi trebuia musai sa fie asa cum am spus. Nu va spun cat a trebuit sa mai umblam si cati bani sa mai dam ca sa facem modificarea.
Felicity, stai linistita odata! Ai totul! Acum ai o viata in tine, ai toate simptomele. Si-or sa mai vina. Ma uit in fiecare zi la colega mea de birou care este in luna 5 cat de senina e, ce fericire are pe chip in fiecare zi. Parca are o aura in jurul ei.
Deci asa: sirop de tuse, suc de grapefruit (brrrr) si ceai verde (yami). Si crezi tu ca merge asa? OK.
Chiar asa, unde-i Alé sa ne lamureasca cum e cu temperatura asta, si de ce la mine nu scade cand trebuie (sper sa nu-mi spuna ca aveam stari febrile
).
Felicity spune:
ariadna e vorba de pink grapfruit care e dulce si bun. nu de alea de-ti fac gura punga!! poti cumpara sucul din comert sau iti iei fructele si ti-l faci tu (cel mai indicat)!! dar cred ca trebuie un litru pe zi.
eu de fapt nu suport sucul de portocale, doar de grapefruit. sunt o acritura ![]()
nu trebuie sa le iei pe toate trei.
eu anul trecut am baut doar suc de grapefruit si am ramas.
anul asta am fost racita si am tras zilnic cu sirop de tuse.
cred ca doar una din trei, si tot e ceva.
De abia astept sa va plangeti si voi ca nu aveti simptomuri
, primul pas e un test pozitiv, cat de stresant sa nu-l ai, si apoi...vin alte stresuri!!!! Numai usor nu e sa aduci pe lume copii!! Dar se merita orice frustare si orice grija daca ajungem la final cu bine!!
rucsi spune:
Buna fetelor ! Ce mai faceti ? Seara e mai greu pentru mine sa intru pe net caci ma cert cu al meu sot care vrea si el pe net.Solutia este sa-mi pun net pe calculatorul baietelului meu.
Referitor la temperaturi, cred ca e o mare nebuloasa.Se spune ca trebuie sa fie crescuta dupa ovulatie.OK .E crescuta chiar si in ziua 25 cand vine cm.Ce sa mai inteleg?
rucsi spune:
Buna fetelor ! Ce mai faceti ? Seara e mai greu pentru mine sa intru pe net caci ma cert cu al meu sot care vrea si el pe net.Solutia este sa-mi pun net pe calculatorul baietelului meu.
Referitor la temperaturi, cred ca e o mare nebuloasa.Se spune ca trebuie sa fie crescuta dupa ovulatie.OK .E crescuta chiar si in ziua 25 cand vine cm.Ce sa mai inteleg?
Cred ca o sa ma las de sportul asta.
Rucsi
Tonnia spune:
Eu nu prea mai am somn. M-am trezit de la 4.30, mi-am baut deja cafeaua. Aseara m-am uitat la o odiosenie de film pe HBO si n-am adormit pana la 1. Dar l-am vazut pana la capat!
Felicity, am o intrebare de baraj, ca a Anei 27: Cand iti puneai o perna, cam ce unghi se forma intre funduletul de pe perna si restul corpului( de la talie in sus)?[hippi ]Nu e la misto! Atata pot eu sa gandesc la ora asta! Rucsi, abtine-te!
Stiti eu am ramas in pom cu analizele hormonale din luna asta, le-am luat in ziua a 3-a, si asteptam ovulatia sa le iau pe cele de ziua a 14-a. Dar in lipsa ei ce sa fac? Sa le mai iau? Sau sa o las pe luna viitoare? Inca nu am analize luate in acelasi ciclu dar nici nu stiu cand sa mi le fac!
Tonnia spune:
Mai fetelor, graficele astea de pe fertility sunt multe dintre ele eronate. Acum mi-am trecut temperatura si brusc mi-au detectat ei ovulatia
, ca avand loc acum 5 zile, si asta pentru ca am avut o temperatura mare de 37.3 in ziua cu petrecerea, pe care ei au considerat-o drept prima zi dupa ovulatie. Dar eu am precizat acolo ca mi-am luat-o la diferenta mare de ora, ca n-am dormt noaptea, ca am consumat alcool etc. Nu mai am incredere. Gata si cu ei!
Pe de alta parte, stiti la ce ma gandeam? In cazul meu si sa se intample o minune,eu o ratez! Adica, daca prin reducere, dar reducere nu gluma, la absurd, as fi avut ovulatie, bineinteles ca am ratat-o! Stiti bancul ala cu lozul in plic? (Un om se ruga de multe ori pe zi: " Da Doamne sa castig la loz in plic, Da Doamne!" Si intr-o zi aude din ceruri o voce: " Da' joaca odata in pi... mat..!") Cam asa si eu.
Felicity spune:
Tonnia, hahaha, bun bancul!!!
Poate ai avut ovulatie, poate o sa ai, presteaza ![]()
cu perna nu stiu deloc ce sa zic....in sensul ca doar luna asta am pus perna sub fund, si sigur nu asta a fost cauza. mai degeaba HSG ![]()
dar iti zic....mi-am luat-o de sub cap, si mi-am pus-o sub fund incercand sa nu ma misc, si mai mult m-am chinuit
, am indesat-o sa fie acolo sa-mi iasa din grija ca am facut-o si pe asta
dar sa stii ca daca stai un pic ghemuita cu picioarele asa aduse spre tine, e tot aia (cred) si al meu sotz facea misto de mine ca zicea....mai bine faci lumanarea, si eu m-am chinuit dar nu mi-a reusit...si tocmai ma gandeam, iote am imbatranit de tot ![]()
intr-un film am vazut ca una s-a dus la perete si s-a asezat in maini, ia vezi...poate tu reusesti asta
cred ca devenim gimnaste intre timp!!!
ai dreptate cu graficele alea de pe fertilityfriend, gandeste-te ca cele care le fac...sunt si ele ca noi, ba se scoala, ba nu, beau alcool, etc.
Eu zic ca luna viitoare sa o iei frumos cu analizele, luna asta relaxeaza-te (daca poti
) si nu te mai uita la filme urate. 
desi eu am cosmaruri si nu ma uit la tivi.
Tonnia spune:
Dar spune-mi, tie iti detectau corect ovulatia?
Sau Ale, Chi, cele care apeleaza la site-ul asta!
Felicity, asa o sa fac. Luna asta, care oricum e dusa aproape, ma relaxez. Ma mai gandesc ce o sa mai fac. Am crezut ca luna trecuta a fost una stresanta, eram turbata ca nu-mi venea ciclul, dar luna asta a fost horror!
Felicity spune:
Tonnia mie metoda temperaturii mi-a venit ca o manusa!!!
Dupa ovulatie, crestea cu cel putin 0.6F, era foarte vizibil. Cred ca era real, ca aveam dureri la ovulatie. Si dupa 14 zile venea napasta, uneori poate dupa 13. Ovulatia o aveam intre zilele 13-17.
Eu am un ciclu variat, intre 28-31.
Dar nu poate ceva sa mearga pt toata lumea.
in USA nu iti face nimeni o monitorizare de ovulatie, decat poate dupa ani de incercari si nervi si de presiuni pe doctori.
eu zic ca metoda asta e de fapt cea mai buna!!
eu daca as fi tu as face asa: luna viitoare as incepe cu analizele hormonale: ziua 3, 14, 21, si monitorizare de ovulatie. vezi cum stai!!
daca se dovedeste ca se opreste iar foliculul, as cere stimulare pt luna viitoare.
nu ma pricep, sincer...dar cred ca nu trebuie sa te ingrijorezi pana nu te urmaresti cateva luni la rand!!