Fahrenheit 9/11

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Nu am spus ca-l cred sau ca votez pro ideile din film, mi-am amintit o anume declaratie si-am oferit o particica din opinia lui.

Tocmai am vazut, la People's Choice Award a castigat "Best Picture":
http://www.michaelmoore.com/words/message/index.php?id=181

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Ok,ca a manipulat opinia multora ,de accord.
Insa printre adevarurile trunchiate se strecoara si unele cap-coada.

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

quote:

In America nu cred ca a avut impact pentru ca nu s-a difuzat mai deloc - asa am auzit, nu stiu daca e adevarat. Si la urma urmei, cine se duce acolo la cinematograf sa vada un documentar ... Si cine avea indoieli despre Bush, l-a urmarit, cine e convins ca Bush e trimisul Domnului pe pamint, nu l-a urmarit...

Cred ca ai fi uimita sa vezi ca cinematograful a fost plin... si a avut record de incasari pentru un film documentar. Noi l-am vazut de doua ori si am cumparat si DVD-ul. Michael Moore a facut cateva documentare foarte bune... Unul despre firma Nike si sweatshop-urile din Asia, unul despre GM, "Bowling for Columbine"-un alt documentar extrem de bun care se difuzeaza chiar si in scoli (eu una l-am vazut de doua ori la colegiu in clase diferite)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

quote:
Michael Moore a facut cateva documentare foarte bune...

Si un filmulet, o comedie, "Canadian Bacon". Merita sa fie vizionat!

Bianca

Mergi la inceput

Documentarul este destul de explicativ si daca sunt unii inca neconvinsi -->o documentare in plus nu strica... Si daca tot chestionam putem sa punem si intrebarea asta si daca e adevarat?

Mergi la inceput

Apropos de asta, l-am vazut acum un an cand a fost invitat sa vorbeasca la una din universitatile din orasul vecin... E o placere sa il urmaresti! Apreciez in special faptul ca e articulat, aduce argumente si stie sa faca glume bune.

Un articol interesant daca aveti chef sa il cititi:

http://www.commondreams.org/views04/0523-04.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

Documentarul F.9/11 iti da de gindit ...(ca si Bowling... de altfel)mercenar sau nu, Moore a captat interesul celor dispusi sa asculte si sa priceapa dincolo de eventualele "manipulari"...ceva e putred (si pute rau...) in White House

"Le mariage est un merveilleuse institution
mais qui diable voudrait vivre dans un institution...."

Mergi la inceput

Ana,

haide mey nu mai fi asa patrioata.

daca Bush ar fi fost macelarul meu fii convinsa ca nu ar fi fost asa discutat.

Cum insa este presedintele unei tari devine ,vrea ori ba,persoana publica.
Care,ca orice om,fie gunoier fie ministru,are OPINII PROPRII si sustinatori sau opozanti.
E bine stiut ca politica-i prostituata cu vechime.

Eu am vazut documentarul si tin sa precizez ca am acelasi numar de neuroni si nivelul meu de nerozie stagneaza.
Cine-i antiamerican sau anti-fruza verde de dudau are argumente mai puternice decit acest documentar.
Si trebuie sa te rog si pe tine,ca si pe Iulia,referitor la LIMBAJUL ELEVAT, sa va abtineti.
Larousse costa bani multi,DEX-ul este inaccesibil unora si multi am si chiulit pe la orele de romana.
Ca nu stiu sa ma exprim ELEVAT asta nu inseamna ca nu stiu sa citesc sau sa inteleg.

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mey Conchita,
Cred ca fiecare dintre noi are dreptul sa gandeasca ce vrea si sa fie pro sau contra cui vrea, asta fara sa aiba un limbaj elevat si fara sa trebuiasca sa fie atacat imediat ce a scris ceva.

Eu aseara am vazut prima oara in viata mea acest film documentar si mi-am exprimat nemultumirea fatza de ideile pe care eu, la cat ma duce pe mine capul, fara sa fiu contra lui Bush sau a Americii, le-am inteles.

Cineva a scris ca in momentul in care i s-a transmis ca WTC e atacat, Bush citea copiiilor. Ei, mai exact, asculta ce citeau copiii si poate ca intr-adevar nu trebuia sa iste panica, de aceea nu a schitat nici un gest. Insa in 2 minute stirea a facut inconjurul globului si ma refer la aceleasi minute in care dl Bush statea si asculta copiii....Caci 20 de copii dintr-o scoala erau, bineinteles, mai importanti decat miile din WTC. Aveti dreptate, cum am putut sa ma gandesc eu altfel?

Pe de alta parte, Conchita, nici tu nu ai fost in echipa lui Moore ca sa stii ca ideile lui sunt trunchiate, nu? Asa ca nu ne spune noua de spalari de creier si alte nerozii pt ca aici nu discutam ca sa ne impunem unii asupra celorlalti. Daca nu iti convine ce se discuta si vezi ca sunt atatia inculti, de ce te mai obosesti sa ne bagi in seama? Deh....suntem la arte, nu-i asa? si tocmai fiinca suntem aici trebuie sa vii tu sa ne scoti la tabla si sa ne dai note mici la exprimare neelevata.

Pe forumul asta din ce in ce mai des nu mai poti frate sa spui nimik ca vezi, ba esti considerat anti-american, ba anti-francez..Nu ne ramane decat sa nu mai scriem deloc ca sa nu mai riscam sa ne sara careva in cap doar pt ca am indraznim sa ne spunem vreo idee in public.

Cu tot respectul.

--------------------

Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani

Mergi la inceput

Perfect de accord Ana.

Cum tu esti pro ceva asa si altul are dreptul sa fie anti altceva.
Insa,parerea mea,asta nu inseamna ca cei ce sint anti sint neparat nerozi,nu?
Din postarile lui Motanik eu am inteles ca ea totusi spera ca ideile prezentate de Moore sa fie gresite.
De ce neaparat trebuie sa categorizezi pe cineva FANATIC?
Doar pentru ca are o parere diferita de a ta?
Sau cu esti tu mai OM decit mine? Faptul ca tu maninci la McDonalds nu-ti da dreptul sa ma judeci din taste,pe mine,aia care maninca la Smochinu' Vestejit,nu?
Sau iar gresesc si trebuie sa-mi petrec urmatorii 2 ani studiindu0l pe Freud si Kant?

Eu intotdeauna am crezut ca daca te bagi in kkt pina la urechi nu trebuie sa te mai intrebi de ce-ti miros cerceii,nu?

Cu sinceritate,Aisha.

Mergi la inceput