Fahrenheit 9/11

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

quote:
Originally posted by ocebine

1941-Hitler invadase Austria, Polonia, Tarile de Jos, Balcanii, facuse pactul Ribentropp-Molotv. Marea Britanie era sub atac constant aerian, sugrumata fara provizii.

85% din americani erau impotriva intrarii in razboi.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (4)

1941 trupele germane, deci nu Hitler personal( a nu se discuta persoane: vezi regulament) au invadat Polonia, canalul (ptii oare cum i-o fii zis ). Marea Britanie nu era sub nici un atac, ei trebuiau sa trimita trupele in timp de 10 zile si-au stat si si-au fumat trabucurile si au citit ultimele aventuri ale lui herlok Holmes...la fel ca si Francezii! Si? Pactul Libentrop-Molotov vroia/dorea o Europa Unita, contra Marii puteri Americane...ete fleosc...acu ce e Comunitatea Europeana?:))) Nu tot o Europa Unita?:)) Ei uite ca megre si fara razboi:) Ah si uite ca in final nu pot sa tac ca mi se pare ca fiecare poarta ochlelarii pe care-i doreste! Pai daca Europa se uneste, toate tarile sunt una singura, iesirile la Marea Neagra, Adriatica etc...americanii ce mai au??? Le e frica sa nu devina Asia europa, cum se preconizeaza ca si Turcia intra in UE...so, atunci ce le ramane la "brother" inafara de petrol ca sa tina totusi dolarul la liman??? Si mai am eu o curiozitate asa micutza si afurisita:))) Ca doar si Anglia e in UE dar de ce moneda lor e inca Lira Sterlina???? ei, lamuriti-ma ca parerea mea e stabila si v-o spun si voua daca tineti neaparat:)))))
Asa, ca sa revin la al doilea razbel mondial ca de asta m-au mancat dejtele:))) Ce facura francezii cand fu asaltat Parisul. Mey oi fii io mai mica asa...dar tot am auzit de celebrul semn al victoriei....Parisul/Parisul.

Si mai vreau sa replic o chestie la care a raspuns foarte frumos Vikinga. Nemtii nu se simt cu musca pe caciula pentru ce a fost in al doilea razboi mondial, pentru ca nici rusii nu o fac, nici italienii, nici romānii, si nici ul alt popor care a fost o anumita perioada aliat al Germaniei hitleriste! Nemtii SUNT OBLIGATI sa nu uite aceste orori, chiar daca nu e vina generatiilor de azi, chiar daca indiferent ce miscare ar face le sar toti in cap: "gura mica, hitleristilor!" E usor si frumos sa inveti istoria intr-o tara, eu am invatat-o in Romania, si nu mare mi-a fost minunea cand am "invatat" sa privesc si din prisma istoriei germane....tadarea aliatilor...ca daca iesea bine erau toti fericiti...dar cum n-a iesit asa...Btw, cine are curiozitatea sa citeasca despre Hitler si despre ai lui...ceva biografii post-mortem, va invit sa aflati cine a fost mama lui si ce obārsie avea femeia!
Ocebine, te contrazici...pai si nemtii si francezii au de castigat daca e razboi...cum americanii au dat armament pe sub mana...mai pot sa dea si francezii ca doar n-ar fii pt prima oara...iar nemtii sa ia partea de logistica si uite apocalipsa! Hai fiti seriosi si nu mai bagati politica antinemteasca ca nu exista alti prosti care sa mature gunoaiele fiecarui razboi purtat de americani, inafara de prostii de nemti, care se mai simt si maguliti cu resturi! Puhhh

Btw, asta e PARERE PERSONALA!

It is better to have loved and lost than never to have loved at all!
http://www.yamafoto.com/?ref=12560

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

1941 trupele germane, deci nu Hitler personal( a nu se discuta persoane: vezi regulament) au invadat Polonia, canalul (ptii oare cum i-o fii zis ). Marea Britanie nu era sub nici un atac, ei trebuiau sa trimita trupele in timp de 10 zile si-au stat si si-au fumat trabucurile si au citit ultimele aventuri ale lui herlok Holmes...la fel ca si Francezii! Si? Pactul Libentrop-Molotov vroia/dorea o Europa Unita, contra Marii puteri Americane...ete fleosc...acu ce e Comunitatea Europeana?:))) Nu tot o Europa Unita?:)) Ei uite ca megre si fara razboi:) Ah si uite ca in final nu pot sa tac ca mi se pare ca fiecare poarta ochlelarii pe care-i doreste! Pai daca Europa se uneste, toate tarile sunt una singura, iesirile la Marea Neagra, Adriatica etc...americanii ce mai au??? Le e frica sa nu devina Asia europa, cum se preconizeaza ca si Turcia intra in UE...so, atunci ce le ramane la "brother" inafara de petrol ca sa tina totusi dolarul la liman??? Si mai am eu o curiozitate asa micutza si afurisita:))) Ca doar si Anglia e in UE dar de ce moneda lor e inca Lira Sterlina???? ei, lamuriti-ma ca parerea mea e stabila si v-o spun si voua daca tineti neaparat:)))))
Asa, ca sa revin la al doilea razbel mondial ca de asta m-au mancat dejtele:))) Ce facura francezii cand fu asaltat Parisul. Mey oi fii io mai mica asa...dar tot am auzit de celebrul semn al victoriei....Parisul/Parisul.

Nemtii nu se simt cu musca pe caciula pentru ce a fost in al doilea razboi mondial, pentru ca nici rusii nu o fac, nici italienii, nici romānii, si nici ul alt popor care a fost o anumita perioada aliat al Germaniei hitleriste! Nemtii SUNT OBLIGATI sa nu uite aceste orori, chiar daca nu e vina generatiilor de azi, chiar daca indiferent ce miscare ar face le sar toti in cap: "gura mica, hitleristilor!" E usor si frumos sa inveti istoria intr-o tara, eu am invatat-o in Romania, si nu mare mi-a fost minunea cand am "invatat" sa privesc si din prisma istoriei germane....tadarea aliatilor...ca daca iesea bine erau toti fericiti...dar cum n-a iesit asa...Btw, cine are curiozitatea sa citeasca despre Hitler si despre ai lui...ceva biografii post-mortem, va invit sa aflati cine a fost mama lui si ce obārsie avea femeia!

Reliana daca nemtii nu sunt obligati sa nu uite ororile celui de-al doilea razboi mondial, americanii pana nu ajund la zecile de milioane de morti(evrei +rusi+ tigani+ ce mai pica pe langa) pot sa se considere deja in uitare, NUUUU?

Asemenea orori nu se uita, se iarta daca pot de cei care le-au suferit! Pentru ca daca le uiti lasi si pe altii sa faca mai rau. Americanii gresesc in Irak... platesc morti o dorinta de petrol si de putere... totusi inca nici o mare putere in dorinta ei de expansiune nu a mai ajuns la asa cifre precum nemtii care trebuie sa uite!!!? Toate aceste puteri o au... Franta prin Coasta de fildes.. repeta in mic Irakul... si una nu e sfanta... UNA daca ar avea puterea americanilor nu ar sta in patratica ei si face pe caritabila.

De ce nu ajung la asa o dementa totusi? Pentru ca noi oamenii nu am uitat si sanctionam deraparile... nu le putem opri complet, dar macar le limitam. Majoritatea noastra am invatat ca nu suntem roboti ca trebuie sa gandim inainte de a produce rau altuia..

OFF-TOPIC si foarte personal

Ideea ca Europa sub Hitler cu Ribbentrop-Molotov, cu Polonia, cu Austria alipita e varianta de EU actual ???? Reliana iti jur ca este cea mai mare oroare pe care am citit-o pe acest site .....

Daca o romanca emigrata...nici macar nemtoaica din nascare poate sa scrie ca ai putea sa uiti milioane de oameni morti pentru nimic ... Americanii ucid pentru ca au rezistznta.. ca nu ajung la ce vor... ca-i petrol au democratie fiecare cu pasarelul lui. Dar nemtii aveau teritoriile, nu se opunea nimeni ..le-au tot ce aveau... bey i-au ucis doar ca sa-i elimine! N-au castigat nimic ucigandu-i... mutau pietre dintr-un colt intr-altul al unui lagar. Macar polonezii si rusii munceau in industrie... Astia taiau frunza si asteptau selectionarea la gazare...

Eu ma inclin ... Uitare n-are cum sa existe si ma gandesc ca iertarea e de dat cui o merita nu cui si-o ia singur.

Tradarea aliatilor e cauza?? Banui ca te referi la aceea de a nu interveni in razboi alaturi de Polonia... Asta elibereaza in vreun fel dementa noptii de cristal (era inainte, nuuuu???), a campurilor de gazare, a lagarelor de polonezi si rusi fiinte inferioare... Daca francezi si englezii pot fi scosi vinovati de dementa metodica germana..in frunte si cu dracul gol....sa fi fost ...... Asta da idee..

Ma mananca degetele sa-ti zic vreo doua despre procesul logic care a scos asa un sir de ineptii.... Dar cum nu atac persoane.. vorba aceea nici pe Hitler..nuuu... Daca nici un regulament nu te-a impiedicat ..poate vreun bun-simt ceva.... Ca moderator DC reprezinti in ochii mei DC... si ingrozitor de trista fiica unei romance, dar nepoata a doi oameni intorsi dintr-un camp de "munca" va spune la revedere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by Reliana

1941 trupele germane, deci nu Hitler personal( a nu se discuta persoane: vezi regulament)

Cuuuuuuum? E atac la persoana si contrar regulamentului sa zici ceva de Hitler? Jeez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Unde-i popa ala cu cadelnita, ca nu-l gasii la smilies ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by amuleta

Unde-i popa ala cu cadelnita, ca nu-l gasii la smilies ?

la show entire smile list
Reliana.......nu pot sa cred.pe bune......nu pot.
uitarea inseamna moarte....asa ceva nu se poate uita.nu sunt nemtii de azi vinovati, dar n-au voie sa uite.Nici noi ,nici nimeni.Eu una am sa-i spun si sofiei, sa fiu sigura ca nu uita.
sper ca n-am inteles eu bine ce-ai scris.poate ai vrut doar sa spui din perspectiva nemtilor....poate ai vrut doar sa arati ca s-au
mai intamplat orori....da Doamne sa fie asa.
ca de nu......
Andreea,

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Eu tot nu inteleg de ce fiecare postare trebuie luata personal de cineva?

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by Reliana

Si mai vreau sa replic o chestie la care a raspuns foarte frumos Vikinga. Nemtii nu se simt cu musca pe caciula pentru ce a fost in al doilea razboi mondial, pentru ca nici rusii nu o fac, nici italienii, nici romānii, si nici ul alt popor care a fost o anumita perioada aliat al Germaniei hitleriste! Nemtii SUNT OBLIGATI sa nu uite aceste orori, chiar daca nu e vina generatiilor de azi, chiar daca indiferent ce miscare ar face le sar toti in cap: "gura mica, hitleristilor!" E usor si frumos sa inveti istoria intr-o tara, eu am invatat-o in Romania, si nu mare mi-a fost minunea cand am "invatat" sa privesc si din prisma istoriei germane....tadarea aliatilor...ca daca iesea bine erau toti fericiti...dar cum n-a iesit asa...Btw, cine are curiozitatea sa citeasca despre Hitler si despre ai lui...ceva biografii post-mortem, va invit sa aflati cine a fost mama lui si ce obārsie avea femeia!
Ocebine, te contrazici...pai si nemtii si francezii au de castigat daca e razboi...cum americanii au dat armament pe sub mana...mai pot sa dea si francezii ca doar n-ar fii pt prima oara...iar nemtii sa ia partea de logistica si uite apocalipsa! Hai fiti seriosi si nu mai bagati politica antinemteasca ca nu exista alti prosti care sa mature gunoaiele fiecarui razboi purtat de americani, inafara de prostii de nemti, care se mai simt si maguliti cu resturi! Puhhh

Btw, asta e PARERE PERSONALA!

It is better to have loved and lost than never to have loved at all!
http://www.yamafoto.com/?ref=12560

Reliana, draga mea, despre ce vorbesti tu acolo?
Cum adica trupele germane, deci nu Hitler personal? Da' cine era fuhrerul trupelor astora, sau plecasera ele de capul lor? Zau, nu pot sa pricep, faci apologia lui Hitler aici? Si cu chestia aia cu regulamentul ce e? Adica n-am voie sa zic ca Hitler a fost un criminal? Iaca eu zic, si mai zic ca poate nu ar strica sa se introduca in regulament si niscaiva prevederi referitoare la extremismul de orice fel.
Marea Britanie nu era sub nici un atac in 1941, zici? Pai atacul impotriva Marii Britanii incepuse din 1940. Nu stiu daca englezii il citeau asa de fericiti pe Sherlock Holmes, pt ca erau bombardati la greu, iar din ianuarie 1940 incepuse si rationalizarea. Nu te supara, dar o simpla cautare pe gogu ma face sa cred, desi trebuie sa recunosc ca istoria nu e specialitatea mea, ca dezinformezi la greu. Deci, iaca ce am gasit eu, si daca minte gogu, mint si eu:
-pactul Ribbentrop-Molotov a fost semnat in 23 august 1939, si a fost semnat intre nemti si rusi (pt asta nici nu e nevoie de gogu), deci nu vad care e paralela cu UE, ca din cate stiu eu rusii nu sunt inca in UE, ceea ce mi se pare important; mai precis, un tratat intre cei doi mai dictatori ai lumii, Hitler si Stalin; ce amestec a avut deocamdata SUA in poveste nu m-am lamurit, pt ca ei in 5 sept 1939 si-au declarat neutralitatea - pana in dec 1941 cand SUA si Marea Britanie au declarat razboi Japoniei, iar Germania a declarat razboi SUA;
-1 sept 1939 - "trupele" germane invadeaza Polonia;
-3 sept 1939 - Marea Britanie, Franta, Australia si noua Zeelanda declara razboi Germaniei;
-7 sept 1939 - British Royal Air Force ataca fortele navale germane.
Deci, despre care 10 zile vorbesti? Poate te referi la altceva si nu am inteles eu...
Mai departe, incepe formarea "UE" varianta Ribbentrop-Molotov:
-29 sept 1939 - nemtii si rusii impart Polonia (inca sunt mari prieteni, pana in 22 iunie 1941, cand Hitler declanseaza Operatiunea Barbarosa si ataca Uniunea Sovietica);
-30 nov 1939 - rusii ataca Finlanda;
-9 apr 1940 - nemtii invadeaza Danemarca si Norvegia;
-10 mai 1940 - nemtii invadeaza Franta, Belgia, Olanda si Luxemburg;
-14 iunie 1940 - "trupele" germane intra in Paris - desigur ca Hitler nu are nici un amestec in povestea asta si ca francezii au zburdat de bucurie, nici nu ma indoiesc; probabil si restul tarilor europene facusera cereri speciale ca sa fie invadate de Marele Reich si erau monitorizate cum suntem noi acuma, ca Hitler statea sa vada daca indeplinesc conditiile cu aquis-ul.
Sa continui?
Nu cred ca are sens.
O intrebare: Reliana, dupa parerea ta Holocaustul a existat, sau e doar o poveste?
Cu mari regrete,
Catalina.

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by aysha

Eu tot nu inteleg de ce fiecare postare trebuie luata personal de cineva?

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

aishuletz, sunt unele lucruri care ne privesc pe absolut toti....n-ai cum sa le ignori.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

prima data, cind l-am citit, n-am inteles nimic din mesajul Relianei.

eu zic ca alaturarea pe care am facut-o citeva dintre noi, intre situatia US la intrarea in al doilea razboi mondial si US la intrarea in Irak era de alta natura. poate nu ne-am facut prea bine intelese. dar discutia asta s-a departat mult de filmul lui moore. cit e fictiune in el, cit e adevar? in ce fel a vrut sa influenteze alegerile? cit a avut dreptate in final?? s.a.m.d.

Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RA spune:

Reliana,s-o fi chemand "Coridorul Polonez"(accesul la Marea Baltica,revenit Poloniei in 1918,cand aceasta redevine stat independent)...
Mai departe nu mai zic,ca iar mi-a luat-o Cataghe inainte!

Acuma...subiectul asta despre ce era,fratilor?Se pare ca nu mai are mare importanta!
Asa ca va invit si eu sa cititi in editia de azi a
www.adevarulonline.ro,articolul intitulat "Bagdadul nu va fi siit" si sa-mi spuneti care-i parerea voastra?Va rog,nu va legati de ziar,ci strict de articol...

Mergi la inceput