Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

La multi ani Diana Alexia, Yann si Philipsa cresteti mari, voinici si sanatosi! la mamici

Vic stai absolut linistita, se intimpla si la mine si nu o datacum merge serviciu?

Babee ce ai rezolvat cu bona?ai gasit pe cineva mai de nadejde?

Monica pupicei lui Albert, dragul de el...sa ne zici ce ti-ai facut la coafor.Care mai sunt preturile?cit mai e un tuns sau un vopsit?

Si noi am avut ieri o tentativa sa o intepam pe gaza dar amm ajuns tirziu ai o vom lasa pe marti.Sper sa aibe loc sa ne ia si pe noi.Vreau sa-i fac si Prevnarul si pentru varsat de vint.Oare se pot face toate odata?habar n-am...

In rest facem dezastru in casa...ieri am facut 4 ani de la casatoria civila si am mers cu al meu sot si gaza normal in plimbare...a fost frumos.

pupicei si o zi frumoasa!

28 ianuarie era DPN-ul meu

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Yann si Philip!!!

baieti dragalasi si destepti sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti o viata luminoasa.

Ioana, sa-ti traiasca comorile

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Fetelor,
Nu mai zice nimeni nimic de intalnirea din 5??? Cati veniti, oameni buni? Ca trebuie sa-i dam Adinei numarul de persoane!!!

Noi am fost la plimbarica! Vremea super pt. asa ceva!
Acum bb face nani pui si eu ma dau pe net.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiachirila spune:

LA MULTI ANI PHILIP !!!
LA MULTI ANI YANN !!!
Sa cresteti mari si sanatosi si la cat mai multe realizari.

La multi ani Diana Alexia

Gabi, imi pare rau de patania ta cu bona. Ai sa gasesti alta in care sa ai incredere.

claudia si dragos
http://dragosclaudiu.idilis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Diana Alexia

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara tuturor.

Ioana, petrecere frumoasa! Cred ca deja chefuiti. Cum ai pus evenimentul in calendar? Eu am uitat.

Babee, doamne ce neplacuta intamplarea cu bona! Iti inteleg perfect supararea (eu am patit-o odata cu mama soacra, care m-a lasat balta cand sa plec, insa nu era vorba de serviciu). Mult succes sa gasesti o persoana potrivita. Uite de asta nu am vrut eu o persoana mai tinerica si am fost acuzata ca discriminez nejustificat.

Adina, sigur ca venim pe 5 febr. Insa intelesesem ca e vorba de ora 18 si tu ai propus de la ora 16. Asa sigur nu am ajunge. Pentru noi este perfect de la 18. Nu e vorba ca nu as putea sa ii schimb programul, insa nu garantez ca ne-am mai intelege cu ea. La 18 (si probabil sfertul academic!) suntem acolo.

Monica, sa ii treaca repede lui Albert durerea si supararea. Ce vaccin ati facut exact? Ce iti faci la par?

Emilly, multi ani fericiti cu iubire si intelegere.

Pupici. Noapte buna.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Of ce ma enervez, scrisem deja mesajul si nu stiu ce s-a intamplat. Reiau:

Emilly, multi ani fericiti impreuna!

Ioana, petrecere frumoasa. Cred ca deja chefuiti.

Monica, sper sa ii treaca repede lui Albert. Ce vaccin ati facut exact?

Adina, venim cu siguranta. A fost o neintelegere legata de ora. Eu spuneam ca nu venim mai devreme de 18. Asta era ideea. Nu ca nu am putea schimba programul, insa nu ne-am intelege cu ea. Si doar e petrecerea ei!

Babee, tare neplacuta intamplarea cu bona. Greu sa depinzi de neseriosi. Sper sa gasesti pe cineva potrivit. Succes!

Sper ca nu am uitat nici un raspuns de mai devreme. Pupici. Noapte buna.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

La multi ani
Diana Alexia
Yann & Philip

Otilia si Robert (24.12.2003)

http://community.webshots.com/user/otilia164

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

BUNA SEARA !!!

Arturicii au avut parte de o petrecere extraordinara.
Locatie superrr (Mc Moni's de langa Casin), invitati putini, decoratie a salii frumoasa, papa bun, muzica placuta, torturi super.

Au ales asa:

PHILIP
- cheie masina (Audi )
- Pix (Mont Blanc )
- Inel Argint

YANN
- Mobil (Nokia )
- Bani
- Cheie (de la usa unei firme)

Se pare ca le va fi bine in viata daca e sa ne luam dupa ce au cules de pe tava .

Promit sa revin cu poze, dar dupa ce se incheie cele 3 zile de party.

MULTUMIM INCA O DATA PENTRU TOATE URARILE SI VA DORIM SA VI SE INTOARCA INZECIT !!

Noi venim in 3 sambata viitoare. Adica eu si Arturicii

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaEma spune:

Yann & Philip
Alma
Ioana Miruna
Clara-Maria
Dragos
La multi ani sanatate si viata sa va aduca multe bucurii alaturi de cei dragi.

Fetelor, fetita mea are un an peste 2 sap. si inca nu are nici un dintisor, nu mai stiu ce sa cred e bine sau e rau, nici macar nu se simt sau sa aiba semne ca o sa-i apara prea curan, ma gandesc ca daca ii apar asa de tarziu sa nu fie mai dureros pt. ea.

Dana si Jessica

http://community.webshots.com/user/sara

Mergi la inceput