Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 2
anda141 spune:
Buna dimineata!!
Arturicii au o zi frumoasa azi cu soare!!!
Noi am facut ieri vaccinu ( vaccinurile) I-a facut unul in manuta , unul in piciorus si unul in gurita. A urlat camd l-a intepat, mi-a fost o milaaa!!
Dupa asta a adormit in masina pana acasa si acasa si-a continuat somnul.S-a trezit bine dispus , nu l-a durut deloc, a fost vesel ca de obicei. Doar azi spre dimineata avea un pic de febra, i-am dat 1 lgt.nurofen, dar nu a mai adormit de la 6 dimineata. Eu sunt cam ametita ca am dormit doar 3 ore azi noapte.
Astazi vreau sa merg la coafor ca maine particip la doua evenimente la care trebuie sa arat si duminica una. O tinem numai in petreceri.
Babee, imi pare rau de patania cu bone, vezi uite de-aia mi-e mie frica de bonele astea. De unde sa iau eu una in care sa am incredere??? Mare problema, ca doar ii dai pe mana tot ce ai mai scump, nu??
Va las, acum muncesc.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Elena I. spune:
La Multi Ani Diana Alexia!!!
anabordea, sa-ti creasca mare fata si sa-ti aduca numai bucurii!!!
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie
Babee spune:
Inca o data La Multi Ani Yann si Philip.Sa fiti sanatosi si voiosi, plini de noroc si intelepciune.Sa-ti traiasca baietii, Ioana.
Eu am o zi plina plina, poate reusesc pe seara sa mai scriu.Zi frumoasa tuturor
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
TatianaG spune:
Philip Yann
Sa cresteti mari si voinici, sa fiti sanatosi si norocosi, s-aveti o viata plina de bucurii!
Ioana, sa-ti traiasca Comorile, sa-ti aduca bucurii si lumina in suflet ca si pana acum!
Diana Alexia
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
ad_risnov spune:
Lista reactualizata pentru intalnirea din 5 febr., ora 18, plus numarul de persoane (adulti):
Layla
Diana_b
Lia70
anda141
Aramona
Andra28
Ioana77
Andruska, 2 pers.
Roxana_G, 2 pers.
ralualexandrei
ad_rasnov, 2 pers.
Cristiana Negrila
Adlemi
anabordea
Adina Iulia, 2 pers.
Soleil
Mickyyy, 2 pers.
gazi
pitica
!!!Va rog sa mentionati in mesajele voastre numarul persoanelor (adulti) care vin la intalnire!!!
Diana Alexia!!!
11X
Elena, super felicitarea de la Erica pt. Arturici.
Monica, petrecere frumoasa! Si noi avem maine un botez la niste prieteni f. apropiati. Abia astept sa .
Sanatate multa copilasilor vaccinati.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
ane2 spune:
La multi ani Yann&Philip !!!!!!!!! Sa cresteti mari sanatosi si plini de noroc!!!!!!!!!!
La multi ani Diana Alexia!!!!!!Sa cresti mare sanatoasa si frumoasa!!!!!!!
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
A_Iulia spune:
La Multi Ani, Arturicilor!
Sa fiti cuminti si s-o bucurati mereu pe mama voastra!
PS: Roxana, sa stii ca si Moti si-a facut program sa doarma de la 17 la 18:30. Noi o sa facem o exceptie pe 5 febr. Daca nu puteti face exceptie, poate veniti cand se trezeste- macar o ora.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
gazi spune:
la multi ani
[b]Yann & Philip
Alma
Ioana Miruna
Clara-Maria
Dragos
Sa cresteti mari, frumosi si...norocosi
Pupici de gazute
Emilly spune:
La multi ani Diana Alexia, Yann si Philipsa cresteti mari, voinici si sanatosi! la mamici
Vic stai absolut linistita, se intimpla si la mine si nu o datacum merge serviciu?
Babee ce ai rezolvat cu bona?ai gasit pe cineva mai de nadejde?
Monica pupicei lui Albert, dragul de el...sa ne zici ce ti-ai facut la coafor.Care mai sunt preturile?cit mai e un tuns sau un vopsit?
Si noi am avut ieri o tentativa sa o intepam pe gaza dar amm ajuns tirziu ai o vom lasa pe marti.Sper sa aibe loc sa ne ia si pe noi.Vreau sa-i fac si Prevnarul si pentru varsat de vint.Oare se pot face toate odata?habar n-am...
In rest facem dezastru in casa...ieri am facut 4 ani de la casatoria civila si am mers cu al meu sot si gaza normal in plimbare...a fost frumos.
pupicei si o zi frumoasa!
28 ianuarie era DPN-ul meu
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)