Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza! Vreti sa stiti ce aud/ vad copiii nostri la Cartoon Network? Eu am notat doar 2 replici pe care le-am auzit ieri, pe la ora 10,30, cand se uita la desene animate nepotica mea (care are 3 ani) si m-am ingrozit!

"Ingenunchiaza in fata mea, ca sunt barbat, veriga cea mai evoluata de la capatul lantului trofic!!!!!!!!"

"Vrei sa vezi cum mi se misca parul de pe piept cu incetinitorul?!?!?!"

Mie una, mi se pare SCANDALOS!!!!!!!

vic & sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Neata fetele si La Multi Ani Alma

Eu sunt foarte foarte ocupata.Si munci, si copil, si gasit pe cineva disponibil sa stea cu el pana cand voi gasi alta bona.Dar...slabe sperante..

Ioana cred c-a fost super petrecerea Arturicilor.Sa inteleg ca le-ai luat si motul??

DanaEmma eu zic sa te linistesti.Ca uite si eu ma agitam ca nu are copilul decat 2 dinti!! si intr-o saptamana i-au mai iesit 4 si banuiesc ca urmeaza inca 2 jos.Deci ...se poate.Nu ar fi un lucru rau daca ar iesi mai tarzior dintisorii, nu mai cad atat de repede.Calm c-apar ei...

Mav sa stii ca noi nu dam drumul la televizor.Copilul nu stie de el.Ca ma uit eu(la vreun film) cand el doarme e altceva.Iar in ceea ce priveste desenele animate iarasi e problematic.Sunt unele ba grotesti, ba de o cruzime inimaginabila ba unele replici stupide.Deci nu..Am dvd-uri cu desenele clasice si daca va fi cazul pe acelea le vom folosi.Dar mai avem timp inca.

Roxana stiu ca e greu cu oamenii.Am vrut sa ii acord o sansa chiar daca e tanara.Culmea mi-a fost super recomandata si uite la ce s-a ajuns.Incet incet poate voi gasi pe altcineva.Austriaca nu imi permit pentru ca astea vor 8 euro pe ora iar eu nu iau atat.Si ar fi cam ce iau pe mere dau pe pere si nu multumesc.Plus ca la munca e un infern, sunt cei de la OPEC si e agitatie mare mare.

Otilia scuze ca n-am aparut pe Yahoo dar sunt seara in munci.Ti-am urmat sfatul(multam fain pentru retete) si i-am facut papara de ou cu piure de cartof si i-a placut foarte mult.

Elena stiu ca tu intrebai ce facem de petrecerea aniversara a copilului.Eu voi face ceva bufet, tort si mai vedem ce pentru copii.Andreea -prietena mea- este nascuta tot pe 6 februarie si ea va face petrecere cu o zi inainte, pe 5.Deci foarte foarte multe nu o sa am timp sa fac..presupunand ca o s-ajung si la munca.Dar ma voi descurca mai mult ca sigur!

Emilly felicitari pentru aniversare .Ma gandeam ieri ca in februarie acum sarbatorim si noi iarasi niste ani..dar de la cununia religioasa..Doamne ce-a trecut timpul

Am scris acum putin din aduceri aminte..ca nu mai stiu cine si ce m-a mai intrebat.

Sa il laud putin pe Bubu.Stie sa faca megablocks-uri(gen Lego dar mai mari).A inceput cu 2 si acum face cate 3. 4...pana la 6.L-am surprins ieri facand turnulet.De la Fisher Price avea cutie cu forme diverse.Stia sa le puna in cutie, acum stie sa le puna in cutie prin orificiile respective.Cu masinuta e figura.Stie a se se urca si a se da jos de pe ea, impinge usor cu piciorusele dar inca nu se deplaseaza ..nu mult.
Sper sa reusesc astazi sa merg sa ii cumpar tricicleta si sa ma linistesc putin.Sa fie cadoul luat.
Va pupam.Daca imi mai amintesc de ceva mai scriu

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mi-am amintit.
Cand vor ramane mici body-urile acestea nu voi mai cumpara altele.I-am luat lui Phillip chilotei boxeri(de-aia mai stransi pe picior) si voi cumpara si maieuri.Sa fie baiatul flacau ca nu mai e bebe.I-am facut ieri niste poze, sper sa reusesc sa le si pun pe webshots.E super haios

Si dedicatie astazi melodia:Aswad- Give a little love(reggae)

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Incep cu ceva distractiv, evident nu tocmai stiintific. Daca vreti sa stiti ce am fost eu: luptator sau calau. Asa ca aveti grija.

www.acvaria.com/viata_anterioara.htm" target="_blank">Viata anterioara

Alma Sa fii sanatoasa si norocoasa!

Felicitari Arturicilor pentru alegere! Ioana, ati stiu ce sa puneti pe tava.

Dana, am mai auzit de copii carora nu le-au iesit dintii, chiar si pana la un an si 2 luni. Atunci au iesit mai multi deodata.

Babee, ce bine de Bubu ca stie sa contruiesca. Alex, desi ii tot dau cuburile respective, tot nu vrea sa le bage unul in altul. Prefera sa darame.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Uite ce uitasem. Aveam cateva intrebari, desi stiu ca ati mai povestit pe aici. Legat de turta...

- Se da neaparat masa? Bufet acasa nu merge?
- Nasii se scot undeva de regula?
- Ce cadouri le-ati luat nasilor?

Multumesc anticipat.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Alma!!!

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

ALMA

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

LA MULTI ANI ALMA !!!!

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Alma

Ioana pupici Arturicilor .

Eu sunt cam suparata ptr ca Andrei nu prea se simte bine si are si putina temperatura - de astazi de dimineata nu a papat nimic. Sper cand se trezeste.

Lui Matei i-am facut D3-ul si cam plans mititelul - in rest suntem bine si ne ies si maselele de aceea nu dormim noi noaptea .

In alta ordine de idei, incepand de ieri Matei MERGE SINGUREL si sunt tare mandra de el. Parcurge deja distante destul de mari !!! Daca l-ati vedea ce haios este si curajos .

Am fugit sa stau putin in pat ca sunt varza cu spatele. Revin mai pe seara

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna seara!!!
Noi ne pregatim sa mergem la petrecerea unei prietene, e ziua ei. Pe vremea asta, chiar nu am chef de iesit din casa, dar....trebuie!
Adina, waw, ce cinste ne face Moti!!
Adriana, noi vom veni 3 : eu, tati si Bubu.
Am fost si noi azi afara, am fost la spital la Rachel, cu Bubu ca vroia sa-l vada si pe el si era un viscol...lui Albert nu-i place deloc vantul, asa ca am fugit cu el din masina pana in spital si inapoi.Daca se linisteste vantul maine poate mergem cu saniuta.
Va doresc o seara faina!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput