Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 13
buli spune:
Andra, ai niste fratiori foarte, foarte draguti.
sa fiti sanatosi cu totii
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
Andruska spune:
Buna dimineata !!!
Este 1 februarie, luna in care s-a nascut comoara mea cea mica...mai este putin si petrecem , abia astept !!!
Anca multumesc pentru apreciere, mai frumos este ca se iubesc tare mult unul cu altul si asta este important.
Matei este tare marait, plin de muchisori - l-am bagat pe tratament sa ne facem bine pana duminica si nu mai are voie afara DELOC.
Andrei este mai bine...cand nu este unul este altul, bucuria de a avea DOI.
Si astazi sunt cu muncitorii in casa si m-au amenintat ca vin si maine . Asta este, macar sa termine cu totul.
Doamna sta cu Andrei ca pe Matei l-am culcat eu iar eu trebuie sama apuc sa mai lucrez si sa calc.
Roxana cum ati trecut noaptea? Alex este OK? sanatate multa !!!
Imelda ce mai face Albastrel?
Ioana tu ai primit aseara pe YM raspunsul meu vis-a-vis la VARILIX?
O zi minunata tuturor
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
magda30 spune:
Salutare dragelor!!
In primul rand multumim mult pentru urari!!!
La randul nostru uram multa multa sanatate pt. piticutii care au implinit sau vor implini anisorul, pentru ca nu stiu cand voi mai putea intra sa va vad.
Am un sef..... Face spume si clabuci intr-una.
Piticoata mea merge singura si face tot felul de nazbatii! Am zis ca o fac model pt. copii, daca ati vedea-o cum pozeaza, mai ales cand o imbrac cu ceva nou!!!
Va pupam pe toate si pe toti bebeii!!!
Magda si Miruna 1 an
ad_risnov spune:
Salutare!
Rares s-a facut bine!!! Azi a facut kk normal, asa ca papam ca de obicei de acum.
A fost cumintel foc si s-a culcat singurel de la 10 la 13.
Asa ca mami a avut timp berechet ca sa faca toate treburile: curat, sters praful, spalat vase, papat (ca la dieta).
Noi nu iesim afara pentru ca mi se pare tare ger si cu carutul este imposibil sa merg pe zapada asta. Asa ca ne jucam in casa, facem nazdravanii, dansam, papam si sper inca o tura de somn dupa amiaza.
Eu m-am apucat de goblenurile pe care mi le-a trimis babee, deci am activitate din plin.
Andra, multa sanatate baietilor tai!
Ce frumoasa este poza lui Matei de Craciun!!!!!!!! Si cea in care sunteti toti trei este SUPER!
Roxi, ccum se mai simteAlexandra??? Tu esti tot acasa? Uite un de la Rares pt. roscatica. Sa va faceti bine pana sambata, da???
Babee, este super tricicleta lui Bubu!!! Sa o stapaneasca santos si sa se plimbe muuuuuuuuuult cu ea. Ce sa mai zic de boxeri. Abia astept si eu aparatul foto. Sa vezi apoi poze cu Rares!!!
Ioana, din pacate daca nu ies afara cu Rares nu am cum sa ma uit de vaccin. Poate zilele urmatoare sau sa-l rog pe Cosmin sa treaca diseara, cand vine acasa.
Otilia, cum merge dieta??? Eu deja am scazut vizibil!!! Sper din suflet sa am puterea sa o duc pana la capat, cele 13 zile. Azi am papat deja sunca presata si iaurt. O sa-mi fac in curand si cafeluta 2 ca altfel nu pot.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
TatianaG spune:
Multumim tare mult pentru urarile de ieri! Va dorim si voua sanatate, fericire si multe bucurii!
Andra, ai niste baieti tare frumosi!!! Si cuminti, dupa cum ne povestesti. Multa sanatate lui Matei si din partea Clarei.
Adriana, uite tricicleta de care povesteam:
http://community.webshots.com/photo/264667754/264669095XCKOtN
http://community.webshots.com/photo/264667754/264669531RNMvCi
Clarei ii place tare mult. Nu neaparat sa stea in ea si s-o plimb, cat s-o plimbe ea si s-o manevreze in toate directiile si sa-i invarta rotile (cand tricicleta e rasturnata). Are butoane care scot sunete de animalute si melodii.
Helen, servici usor!
Am pus poze noi AICI:
http://community.webshots.com/user/tatianagut2
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
buli spune:
uau ce fetita frumusica e Clara. si tort catelus a avut!!!
e super tricicleta. ce ziceai ca mai face? e si balansoar?
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
ad_risnov spune:
Tatiana,
Sunt superbe pozele: Clara, tortul, baloanele, tricicleta, absolut totul!!!
Stiu modelul asta de tricicleta si desi nu este f. robusta, este ok pentru cat timp va fi folosita. In Bucuresti nu am mai vazut acum tricicleta ca asta, dar exista promisiuni ca vor aduce in primavara. O sa vedem atunci.
Helen, servici usor!!! Sa ne povestesti diseara cum a fost prima zi de munca. Cosminel a stat linistit fara tine???
Magda, felicitari pentru Miruna!!! Vad ca se mareste cercul umblaretilor.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
Andruska spune:
Matei este super marait adormit o jumatate de ora de la 11.00-11.30 si acum iarasi plange si nu ii intru cu nimic in voie. Doar Andrei il mai face sa rada sau sa se joace cu te miri ce.
Am sa incerc sa ii dau sa manance si poate face nani mai mult.
Am fugit ca iarasi plange
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Elena I. spune:
Draga Andrushka, multa sanatate lui Matei. Am vazut pozele din decembrie, unde e si cu Raresel si mi-au placut tare toti cei trei baieti. Sa fie sanatosi, dragalasii!! Felicitari si pentru primii pasi ai mezinului!!!
Am vazut si albumul Clarei de la ziua ei- e o adevarata domnisoara si o scumpa!
La poze m-am uitat impreuna cu Erica, altfel nu se poate sa ma asez la calculator decit sa se catere si ea in bratele mele. Ii plac mult copiii si imaginile cu copii.
Helen, succes la serviciu!
Adriana, aud ca deja esti in cura de slabire. Mult spor!!
Gata, fug afara la bulgareala!
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie
gazi spune:
Am citit tot ce ati scris si am vazut si toate pozele ! ( mami a dat iama in intenet si calculator)Doamne ce copii frumosi avem ! sunt niste minuni
Roxana, multi pupici -tie mamica curajoasa - si fetitei tale un mic ghidi-ghidi de la noi.
Sa stiti ca am mutat toti musafirii de pe 5 cand e ziua noastra pe 6, pe mama soacra o aducem vineri ..asa ca venim 2 adulti si cupilul
Unde venim si ce tre' sa mai aducem ?
va pup mult si am mari emotii sa ne cunostem