Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 12
Elena I. spune:
Ups! pina am crosetat io mesajul asta, a scris si Anca de alergie (acu-s ca musca-n lapte)
L-am mazilit pre Vio, l-am trimis sa doarma cu Erica in dormitor si eu o sa ma uit la tv pina adorm (numa' sa am ce vedea).
Noapte buna la mamici si prichindei!
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie
CataD spune:
La Multi Ani! tuturor celor carora nu am apucat sa le urez.
Mii de scuze, dar nu apuc sa scriu zilnic...
Bebici, sa cresteti mari si frumosi, mamici si tatici sa va bucurati de puii vostrii!
Roxana, imi pare rau ca Alex a facut alergie. Trebuie sa ai grija de acum inainte ce ii dai sa manance. Nu sunt niste teste care se fac sa aflii la ce e alergica (cred ca aici sunt unele, alergiile sunt foarte "raspandite" in tara asta). Sanatate multa puiului!
Eu am lucrat sambata noaptea si sunt "busita" si azi...suntem foarte aglomerati la munca, si eu care credeam ca o sa am o saptamana mai usoara...
Laura e in continuare cuminte, merge binisor in picioare, are un "ponei" jucarie cu care trebuie s-o plimbam prin casa (e pe roti) de cate ori are chef ca altfel e durere, ne zapaceste la cap. Seara cand vin acasa se lipeste toata de mine si ar vrea sa nu ii mai dau drumul, a pupiceste, daca ii zic :"Vino sa-ti dau un pupic" imi intinde obrazul...daca ii cer un pupic imi da unul! E dulcica foc!
Stie sa zica din ce in ce mai multe cuvinte, acum zice "cucu", are o carticica cu poze cu pasari si i-am tot zis noi de cucu si repeta si ea!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
Roxana_G spune:
Buna seara tuturor. Vesti bunicele. Alex e mai bine si a papat cu chiu cu vai niste legume chioare si a ras biberonul cu lapte. Ochii sunt aproape complet vindecati, insa pe corp inca mai sunt urme. Au ramas niste pete micute ca niste zgarieturi. Dar cred ca se retrag, pentru ca erau mai multe si in decurs de jumatate de ora se injumatatisera.
Emilly, medicii m-au avertizat ca o sa se repete eruptia. Timp de 3 zile. Se pare ca alergiile vin in valuri.
Anca, multumesc mult pentru informatii. Cred ca asa va fi si la noi cu revenirea eruptiei. Intr-adevar alimentatia va fi diversificata ca la inceput. Vai de noi, si asa Alex era in urma cu diversitatea si nu manca mare lucru nici inainte. Lichide pare ca vrea, asa ca o sa ii dau mai mult. Si eu ma astept sa nu iasa nimic la test, multa lume imi zice acelasi lucru. Insa, pe de alta parte, ma tem foarte tare pentru viitor. Cum voi stii cand se poate repeta?
Elena, lasa ca ai fost foarte bine intentionata si ai vrut sa furnizezi informatia in timp util.
Helen, imi e tare frica sa ii dau maine carne. Cred ca mai astept pana miercuri, sa treaca cele 3 zile cu risc mai mare. Oricum sare nu avem voie absolut deloc pentru ca ia Prednison.
Andruska, multumim ca te gandesti la noi. Alex e ceva mai bine cum am zis mai sus. Eu sunt cam daramata fizic si psihic, dar daca de regula ma vaicaresc si ma simt sfarsita, cand e vorba de puiul meu stiu ca voi rezista si voi gasi oricand resurse. Termin de postat aici si iti dau PM cu nr. de telefon.
Noapte buna va dorim. Ceea ce sincer sper sa avem si noi.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Ioana77 spune:
Seara buna,
Clara
Dragos
Roxanamulti pt Alex si insanatosire grabnica!
Noi, dupa cele 3 zile de petrecere am reintrat in programul obisnuit.
Eu servici, Arturicii casa, joaca, nani, papa.
La zapada nu i-am scos. Incerc sa ii tin sanatosi pana vineri cand vom face vaccinul. Dupa cum probabil ati observat, caut in disperare una bucata vaccin Varilix (una am gasit-o) si nu dau de ea. Nici importatorul nu are, nici farmaciile. Acea unica doza am gasit-o cu ajutorul cuiva intr-o farmacie din... Buzau.
Acum apelez si la voi: Daca treceti pe lg o farmacie, va rog sa intrebati daca au si sa ma anuntati daca gasiti.
O sa caut si in ungaria miercuri cand dau o fuga pana acolo.
Sa aveti o noapte linistita si copii sanatosi.
De-abia astept intalnirea de sambata!
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
Andruska spune:
Am pus poze noi cu Matei si Rares .
Noapte buna
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
anda141 spune:
Buna seara!!!
Mai intru si eu intr-un final pe aici! Am avut un week-end tare incarcat, cu 2 petreceri una sambata seara, alta duminica, niste iesiri in oras printre astea doua.
Albert a mers cu noi sambata seara, diminuca a stat acasa. Cand merge cu mine nu pot sta 2 minute pe scaun.
Eu cu serviciul, voi fi nevoita sa merg la birou zilnic si nu stiu ce voi face cu Albert. Mi-e groaza, nu vreau sa-l las cu oricine. Nu stiu ce voi face, trebuie sa gasesc o solutie.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
buli spune:
de Saphir mai stim ceva???
parca n-a mai aparut demult
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
Babee spune:
Revenim si noi...adica eu ca Phillip nani iar Vio va aparea peste o ora.
Am fost fuguta cu Bubu la Andreea, apoi la munca chiar daca nu ma simteam bine..fuga sa iau copilul..Dormea mititelul, l-am trezit, imbracat si pana acasa nu a dormit.Am stat cu el si l-am mangaiat(adoarme de la un timp numai la pieptul meu) si gata.Mi-e mila de el dar ce sa-i fac?Cum luna asta nu am foarte mult de munca am anulat venirea mamei(care isi facuse mari sperante ca participa la ziua nepotului-alta data acum).Deci Emilly mama nu mai vine si tot singurica sunt.
La noi e atat de urat Dimineata a nins, a batut vantul iar acum ploua.Nu va spun cum arata pe jos si cum am ajuns acasa.Sper sa nu inghete ca-mi pun direct patinele-ce-oi face cu carutul lui Bubu n-am idee.
Andra ma bucur ca ti-au palcut pozele, si eu le-am vazut pe ale tale.Avem baieti mari de-acum si eu tot nu realizez cand a putut trece timpul.
Roxi sanatate multa Alexandrei si mai vorbim maine.
Fug la nani ca maine e zi grea iarasi
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Andruska spune:
Matei are nasul plin de muchisooori asa ca s-a trezit si l-am curata putin insa urla de mama focului. Maine am sa il curat din nou insa sa vad cum, ca sunt eu cu doamna care nu stiu daca o sa o lase sufletul sa il tina.
Gabi o zi usoara si fara ghetush. Ma bucur ca ti-au placut pozele, asa ca sunt frumosi ? Ca dealtfel toti copii de aici .
Am fugit sa stau in pat cu toate ca mi-a fugit somnul
NIHIL SINE DEO !!!
Andruska spune:
Am mai pus cateva poze , sper sa va placa .
Dar chiar, Saphir unde este? Stie cineva cum putem sa dam de ea?
NIHIL SINE DEO !!!