Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
ad_risnov spune:
Lista reactualizata pentru intalnirea din 5 febr., ora 18, plus numarul de persoane (adulti):
Layla, 2 pers.
Diana_b
Lia70
anda141, 2 pers.
Aramona
Andra28
Ioana77, 1 pers.
Andruska, 2 pers.
Roxana_G, 2 pers.
ralualexandrei
ad_rasnov, 2 pers.
Cristiana Negrila
Adlemi, 1 pers.
anabordea
Adina Iulia, 2 pers.
Soleil
Mickyyy, 2 pers.
gazi
pitica
!!!Va rog sa mentionati in mesajele voastre numarul persoanelor (adulti) care vin la intalnire!!!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
Roxana_G spune:
Anca, scuze, De tine era vorba insa eu aiurita cum sunt te-am botezat. Asta pentru ca am citit mesajele si am ramas in cap numai cu Matei. Scuze inca o data. Lasa ca ne auzim pe YM si imi povestesti mai multe. Cred ca imi amintesc eu ceva.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Fetelor, azi iarasi zi de cosmar. Sa va povestesc ce am patit iar. Pe la 13.30 tocmai voiam sa plec la serviciu (dupa ce cu chiu cu vai i-am dat Prednisonul ala amar fara sa verse) si o vad pe Alex usor zgariata. Cel putin asa am crezut. Insa bona m-a atentionat ca are si pe celalalt obraz. Zic ia sa ne uitam si pe corp inainte sa plec la serviciu sa nu apara probleme.
Cand colo problemele erau acolo. O noua eruptie precum cea de ieri.
Noroc ca inainte ii dadusem doza de Prednison. Pana am ajuns la Medicover, deja i se mai estompasera. Am ajuns abia peste o ora din pricina traficului si i-au facut inca o injectie cu Dexamtazona.
Partea proasta este ca nu mananca mai nimic. Nu ii place macarea si nu mananca. Mar copt nu a mancat. Azi a baut doar 300 ml ceai dupa care a aparut si eruptia. In rest nimic. Sa speram ca va fi bine.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Emilly spune:
Buna mamici
La multi ani sanatosi Clara, Dragos si Malina! la mamici
Roxana si ce-au zis medicii, e normal sa i se repete eruptia?daca ea nu maninca mai nimic....offff, sanatate maxima gazutei de la noi si tie putere sa treci peste toate.
Adriana cum e cura asta daneza?unde o gasesc si io ca parca mi-e cunoscuta denumirea...pupicei si multumesc.
Si Ilinca de 2 zile isi baga degetele in nas si face ca si cum si-ar sufla nasucul, o distreaza teribil.
Babee deci vine mamica la voi?...mmm ce bine de tine...si io vreau o mamica!!
o zi frumoasa!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
ane2 spune:
La multi ani Clara Maria !!!!
La multi nai Iris !!!
La multi ani Dragos!!!!!
La multi ani Ramona!!!
Off Roxi sanatate Alexutei...si nu te mai invinovatii...asta e se mai intampla....oameni suntem.
Adriana spor la dat kilogramele jos...abia astept sa te vad asa
Ps.Cum e dieta asta daneza???????
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
buli spune:
Roxana, noi suspectam ca vinovate de alergie urmatoarele alimente: creier si struguri rosii
doctorita este sceptica la amindoua. am aflat ulterior ca au facut asa alergii si copii care nu si-au schimbat cu nimic alimentatia.
so ... in primul rind nu cred ca este cazul sa te invinovatesti. nu e cazul neaparat sa ramina Alex cu vrea sensibilitate.
Matei a facut tratament cu prednison si peritol. si la fel, eruptia parea si disparea. a durat cam o saptamina. in primele 2-3 zile mai puternic apoi din ce in ce mai slab.
e foarte important sa bea multe lichide ca sa elimine toxinele mai usor. daca nu maninca nu-i nimic. o sa manince ea.
Matei a mincat foarte mult compot de mere fara zahar, si supa de legume.
iar cind i-am reintrodus celelate alimente a fost exact ca la diversificare. pe rind si cu pauza intre ele.
dar a trecut. si chiar zilele trecute m-a intrebat doc daca i-am ai dat creier. eu n-am avut curaj, parerea ei e ca ar trebui sa incerc.
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
Helen spune:
Roxi, sanatate multa lui Alex si incet va trece, asa cum a spus si Anca. Parca spuneai sa de maine are voie si un pic de carnita. Mai mult ca sigur va papa ceva piure daca ii pui carnita, cel putin Cosmin cand era la regim nu vroia sa inghita deloc morcov cu orez dar daca puneam un pic de piept de pui papa tot; bineienteles cu putina sare.
Cosmin, la capitolul kk sta in continuare super ok... sa dea Dumnezeu sa fie tot asa si sa fi fost in mare parte greseala mea!
Maine incep serviciul, sper sa fie ok!
Andruska spune:
Roxana cum se mai simte roscovana? Este mai bine? Tu cum esti? Te putem ajuta cu ceva? Imi dai si mie un PM cu nr tau de telefon mobil?
Ioana cum se simt Arturicii acum ca sunt baieti mari? si frumosi
Gabi am vazut pozele cu tricicleta si cu boxerii lui Bubu , sunt tare frumoase toate .
Andrei este mai bine, poate unde este si super fericit ca nu merge toata saptamana la gradinita . Matei face progrese cu mersul si este tare fericit cand merge mai mult .
Tania ti-ai luat carnetul?
Adriana chiar, ne spui si noua cum este cu dieta daneza?
Mai incolo daca voi putea, voi intra si eu pe YM poate ne "vedem" cu mai multe, eu m-as bucura tare mult .
Astazi am avut o zi tare grea: am avut niste muncitori in casa , a venit doamna care va sta cu Matei si s-au cunoscut asa putin (sper sa se inteleaga), mancare pentru toata familia, iesit afara cu Matei si facut putina piata, etc.
Intr-un fel ma bucur ca nu mai voi duce de maine la serviciu, ptr ca mai pot sta putin cu doamna sa se obisnuiasca cu Matei si viceversa. De maine incepe cu program normal asa ca voi putea sta maine sa calc sau sa mai fac una alta prin casa.
Mickyyy ce face Maya ? Pupici surioarei ei pentru cele 10 luni implinit astazi .
Am fugit sa ii fac baie lui Matei
- de la Andrei
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Andruska spune:
Patricia iti tinem pumnii maine pentru prima zi la serviciu . Sa ai o zi usoara din toate punctele de vedere .
Cu Cosminel cine sta? Soacra ta?
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Elena I. spune:
De la Erica pentru Clara-Maria, Ioana Miruna,
Dragos aici
In traducere libera: "cu inca un an mai aproape de pensie"
Malina Ioana!La Multi Ani!!!
Roxana, draga, doresc insanatosire grabnica Alexandrei! Imi amintesc ca, atunci cind a avut Matei alergie, au fost perioade cind dispareau petele apoi reapareau. Dar, cu tratament si regim si rabdarea Ancai, s-a rezolvat totul.
Babee.
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie