Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana_G spune:
Neata fetele. Deja nu mai e dimineata. Postez cred ca a 3a oara. De fiecare data Alex a inchis calculatorul. Azi nu m-am dus la serviciu insa trebuie sa plec acum la un client.
Alex e mai bine. Numai fata mai e putin umflata si ochii. Insa mult mai bine ca ieri. Ochii sunt destul de umflati, dar comparativ cu ieri...In urma edemelor au ramas insa niste cearcane vinetii foarte urate. La maini mai are cateva edeme foarte usoare. Continuam Prednison si Claritine si regim. Aici e o problema, pentru ca, desi moare de foame, Alex nu vrea sa manance.
Nu mai are voie decat lapte NAN HA, mar, cereale fara lapte, supa de zarzavat si orez. Ah, si suc de portocale. Doar ca fara banana in combinatie Alex nu mananca alte fructe. De lapte cred ca e deja satula. Iaurt nu are voie deloc. Oua nu. Lapte normal si oua nu va primi timp de o luna. De maine avem voie carne fiarta separat, fara zeama ei.
Azi am fost din nou la medic. Vom face teste alergene peste o luna, pana atunci nu sunt relevante. S-ar putea sa amanam si vaccinurile. In rest, va trece.
Sunt insa tare suparata ca fata va ramane cu o sensibilitate. Acest episod se poate repeta oricand. Si daca altfel ar fi putut sa nu aiba probleme, asa sigur i-am asigurat o sensibilitate. Numai eu sunt de vina pentru tot.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Adriana, eu i-am dat Nan 2. Nu stiu ce sa zic despre Junior. Pediatra zicea ca ea mi-ar fi recomandat altceva. Cica ar fi trebuit macar sa aiba varsta si greutatea. Eu nu am gasit nicaieri scris pe el vreo greutate. Legat de regim, felicitarile mele. Pacat de platourile alea cu fursecuri.
Amuleta, sa stii ca la alune m-am gandit si eu. La albus nu face, pentru ca pana acum a mai mancat perisoare si galusti cu albus fara probleme.
Andruska, da-mi te rog un mesaj privat cu mai multe detalii. As vrea sa stiu cum l-ai tratat pe Matei si daca a mai avut probleme. Ati facut testul?
Dragos Sa fii sanatos si norocos si sa ai parte numai de bucurii.
Malina Ioana
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Babee spune:
La Multi Ani Clara Maria, Dragos, Malina Ioana, Iris si Ramona
Roxana multa sanatate fetei.Nu te mai invinovati atat ca daca am sti vreodata ce sa facem si sa fie perfect am face.Nu e cu voie, se poate intampla.Atentie mare de-acum inainte si sa fie Alex sanatoasa.
Eu sunt rupta cu spatele.Ma doare de-mi vine sa innebunesc si capul...si astazi merg la munca.O sa-l duc pe Phillip la Andreea, iar bona ei va sta si cu Phillip si cu Sebastian.Ei se joaca tare frumos si imi convine, atata tot ca voi ajunge sa-l iau pe Phillip la 9 juma noaptea si mai facem o ora pana acasa.Va dormi..il voi trezi..ne caram pe mijloacele de transport si tot asa.Poate reusesc sa-l conving pe Vio sa-si ia concediu medical 3 zile sa stea cu copilul pana cand vine mama.Ca alta solutie nu avem.In scurt timp sa gasesc pe cineva, sa am incredere si sa fie totul bine cam greu.Sacrificii peste sacrificii ca nu am ce face.
O zi frumoasa si petereceri minunate sarbatoritilor
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
buli spune:
Roxana, Matei al meu a avut alergie. despre asta voiai detalii ori am incurcat eu lucrurile?
Babee, rabdare si incredere si se va rezolva
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
piticasigogosica spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR CARE AU IMPLINIT 1 ANISOR!!!!
SA DEA DUMNEZEU SA CREASCA SANATOSI SI FRUMOSI...SI NOROCOSI!
MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARI si speram sa ne cunoastem mai bine de acum.
Amuleta,Alma ta e nascuta in aceeasi zi cu Iris a mea !!!!Sunt tare curioasa daca seamna!?
Roxana multa SANATATE pentru puiuta ta si sa ne dai vesti bune.Si multi,multi.....
Si ca tot vorbeati de lapte Iris papa PARMALAT pt copii de la 1 -3 ani si asta cu 2 saptamani inainte de un an.Nu are nimic,ai place,dar eu i-am mai dat si Dorna normal in cereale(rar dar nu a avut nici o reactie)
Adriana sper cat mai curand sa pot sa-ti spun daca venim 2 la petrecere.Eu revin insa cu intrebarea,nu mai trebuie nimic pentru acolo,un suc...ceva?!
Irina
pitica
otilica spune:
La multi ani
Clara Maria
Dragos
Malina
Fetelor, in legatura cu laptele, eu ii dau lui Robert lapte de vaca 3,5% grasime. Dar acum 1 sapt, pt ca nu manca prea bine (ii iesea un dintisor) m-am gandit sa-i schimb laptele si i-am dat Junior. L-a acceptat f bine, a baut mai mult decat de obicei si nu am avut probleme. Acum suntem din nou cu lapte de pravalie (i-am dat numai o cutie de Junior)
Si apropos de dintisori de 2 zile ne-a iesit si noua un dintisor jos. Acum avem 5: 4 sus si unul jos.
Nu mai stiu care dintre voi (imi cer scuze ca nu am retinut ) se plangea ca la bb nu i-au iesit dintisorii. Si lui Robert i-au iesit dupa 10 luni si sus nu jos. Eu il tot dadeam cu Dentinox pe gingia de jos si lui i-au iesit sus. Nu e o problema cand ies si in ce ordine.
Otilia si Robert (24.12.2003)
otilica spune:
Adriana, si eu am inceput azi regimul. Deocamdata e bine. Am luat deja pranzul. Dupa amiaza o sa fie mai nasol ca nu ma omor dupa carnea de vita. Dar ne tinem tari pe pozitii, nu?. Sper sa ne vedem diseara pe mes. Pb e ca eu nu pot intra decat in jur de 21,30 - 22,00 dupa ce comoara mea merge la nani.
Otilia si Robert (31.12.2003)
Andruska spune:
Clara Maria
Dragos
Sa aveti parte de o viatza plina de bucurii si armonie !!!
Ramona - sa iti traiasca printesa si sa te bucuri de familia ta .
Adriana succes cu dieta !!!
Roxana- sanatate multa Alexandrei si multi pupici !!
Am fugit sa ii culc pe parasutisti - pe amandoi !!!
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
A_Iulia spune:
Scuzati de intarziere:
La Multi Ani, Alma!
La Multi Ani, Iris!
si fara intarziere:
[red]La Multi Ani, Clara Maria!
Roxana,[/red] vai, prin ce-ai trecut iar. Bine ca trece. Pupici de la noi.
Cu intalnirea ramane cum am stabilit.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
ad_risnov spune:
Salutare!
La TV dau in direct conferinta de presa a antrenorilor Belu si Bitang. Si-au dat demisia!!! Cum ne dam noi mereu cu firma in cap. Stiu ei americanii sa adune toate valorile! Ne meritam soarta!
Andra, cum se simte Andrei??? Eu am tot sunat la voi si nu ai raspuns.
Otilia, eu mananc carne de pui in loc de carne de vita si am mai baut o cafea dupa masa in plus. Vorbim diseara pe mess.
Helen, multumesc pt. sfaturi, dar nu avem un regim asa drastic. Deja vad ca nu a mai facut deloc kk. Sper sa nu il apuce constipatia acum.
Rares si-a descoperit nasul de cateva zile si sta cu degetele numai in nari. M-a disperat!
Si de par e tare incantat: se trage de el.
A inceput sa rosteasca si alte silabe:
nananananana
lalalalalala
nenenenenene.
Acum ar trebui sa doarma si el alearga tot holul. Doamne, de unde o avea atat energie???
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares