Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
amuleta spune:
Multumim mult de urari. La multi ani Arturicilor, Mirunei si tuturor celor care vor implini in curind un an !
Roxana, cele mai comune alergii sint la albusul de ou, lapte, soia, alune-nuci, peste, vaca, griu. Poate ca tortul avea ceva alune, chiar si o bucatica ? Sau albus ? Sa nu te sperii daca o sa aiba si ceva diaree in zilele urmatoare.
Mama i-a organizat petrecerea Almei si i-au rupt turta. Alma a ales o iconita si o carte. Mama spune ca este mai cuminte decit ceilalti doi copii (de care in trecut a avut parte din belsug), este iubareata ca si ceilalti si pare sa inteleaga comenzi simple de genul "stai', "vino aici"...
Ioana Co. spune:
La multi si fericiti ani tuturor sarbatoritilor ultimelor zile!!!!!!!!! Sa va traiasca minunile, sa fie sanatoase si norocoase!!!!!!!!
LA MULTI ANI IUBITA NOASTRA CLARA MARIA!!!!!!!!! - scumpa printesa iti uram inca o data numai bine, sanatate si mult noroc in viata pentru ca frumoasa si desteapta esti puiut mic!!!!!!!!!! Sa le luminezi viata parintilor tai in fiecare zi la fel cum o faci si acum.
LA MULTI ANI DRAGOS!!!!!!!! Numai fericire si sanate pentru un baiat mare si frumos (asa am auzit...speram sa ne si cunoastem)!!!!!!!!!!!
Va pupam dulce
Ioana & Co.
Dariuselul mititelul
http://community.webshots.com/user/yoannaco
ad_risnov spune:
Wow!!! Azi doi copilasi dragalasi implinesc 1 anisor!!!
Clara Maria!!!
Dragos!!!
Pui scumpi, sa cresteti mari, sanantosi si voiosi, sa le umpleti casa de chiote si nazdravanii parintilor vostri!!!
Tatiana si Cris, sa va bucurati de copilasii vostri, sa le fiti mereu aproape si sprijin de nadejde!!!
Malina Ioana!!!
10X
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
buli spune:
Clara Maria
Dragos
sa cresteti mari, sanatosi si norocosi
Malina Ioana
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
ad_risnov spune:
Remember "Nasterea Clarei"!!!
Autor: TatianaG
Raspuns la: 30/01/2004 16:28:37
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI , MULTA SANATATE SI REFACERE RAPIDA!!! BEBELUSILOR , BINE ATI VENIT, S-ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRI!!!
Se pare c-a venit si randul nostru! De azi dimineata am contractii, nu prea dese, nici foarte dureroase si am eliminat si din dop. Seara, dupa sapte mergem la spital sa ne monitorizeze si sa vedem ce se intampla mai exact.
Nasteri usoare pentru Burtici!
Va pupam,
Tatiana si Bebitza 38 sapt si 3 zile
Autor: Elena I.
Raspuns la: 30/01/2004 17:24:39
Elena si puiu mic, 38 sapt
Autor: ad_risnov
Raspuns la: 30/01/2004 17:27:22
Tatiana, sa ai parte de o nastere usoara si o bebita sanatoasa!!! Asteptam vesti .
Autor: DARAEL
Raspuns la: 30/01/2004 18:25:11
TatianaG – suntem cu ochii pe tine !
Autor: Adina Iulia
Raspuns la: 31/01/2004 09:25:46
Mama, ce de-a vesti! Felicitari, Andra si Helen, sa va traiasca baieteii si sa fie sanatosi!
Tatiana, te asteptam cu vestea cea mare!
Andruska, pe lista e randul tau!
Hai ca am ajuns si noi la numaratoare, cele din februarie. In ianuarie au fost 20 de mamici, noi suntem 14...asteptam momentul!
Adina+BB35W
Autor: Ioana Co.
Raspuns la: 31/01/2004 11:12:33
Dragile mele, o alta printisoara a venit pe lume azi noapte la ora 1 si 15 min. Numele ei este Clara -Maria , are 3 kg si 200 de grame si este fetita blonduta a Tatianei.
Felicitari proaspetei mamici , toata sanatatea si binele din lume fetitei si tuturor celorlalti bebelusi ,bebei din burtica si mamicilor lor.
Va pup dulce IOANA SI BEBE.
Raspuns la: 31/01/2004 11:36:24
Bine ai venit, Clara Maria!
Darael, dar stiu ca ai ceva treaba zilele astea cu modificarea listutei...
Adina+BB36W
Autor: Andruska
Raspuns la: 31/01/2004 12:11:38
Ce de vesti in ultima vreme Helen, Andra, Tatiana sa va creasca mari copilasii, sa fiti sanatoase si multa putere ptr clipele care urmeaza alaturi de ingerasii vostri !!!!
Autor: ane2
Raspuns la: 31/01/2004 15:51:57
Helen Andra Tatiana Felicitari Sa Va Traiasca bebeii si sa aveti parte numai de clipe minunate alaturi de ei
Anita si Rachella
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Autor: ad_risnov
Raspuns la: 31/01/2004 15:53:26
Bun venit pe lume, Clara Maria! Sa cresti mare si sanatoasa, sa fii frumoasa si norocoasa !
Autor: Elena I.
Raspuns la: 01/02/2004 09:24:23
Helen, Andra, Tatiana si Amuleta, sa traiti, sa fiti sanatoase iar copilasii sa va creasca mari si voiosi!
Autor: TatianaG
Raspuns la: 04/02/2004 21:04:43
Vad ca Ioana v-a tinut la curent. Mersi, Ioana, vorbim zielele urmatoare!
Asadar am nascut pe 31 ianuarie la ora 1,20 (declarat oficial), o fetita, Clara Maria, cu greutatea de 3200 g si lungimea de 56 cm. Am nascut natural, fara peridurala, a trecut foarte repede si usor, la ora 10 seara m-am internat, pe la 11 s-a declansat mai puternic, iar dupa 1 eram cu Clara in brate. Durerile au fost suportabile, chiar ca ma asteptam la mult mai greu. Suntem sanatoase, deja am ajuns acasa si deocamdata e foarte cuminte, mananca si doarme, iar uneori mai "povesteste". O sa pun si niste poze in curand.
Tot pe 31 ianuarie a nascut si Crisnemes, are un baietel, de 3300 g si 56 cm (sper sa fi retinut bine datele, daca nu, ma va corecta Cris). A nascut natural.
Multumesc pentru felicitari!
Proaspetelor mamici le transmit felicitari, sanatate si multa putere pentru a trece peste tot ce va fi greu, Bebeilor, bine ati venit, s-aduceti parintilor multe bucurii!!!
Va pupam, Tatiana si Clara-Maria
Raspuns la: 04/02/2004 21:25:00
Tatiana, bravo, ce norocoasa esti ca a fost asa usor la nastere!
Multa sanatate Clarei si tipete cat mai putine!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
TatianaG spune:
CLARA MARIA IMPLINESTE UN ANISOR!
La multi ani Comoara noastra! Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, norocoasa, desteapta si frumoasa! Sa fii fericita si s-aduci zambete in sufletele celor din jur! Mama si tata te iubesc mai mult decat pot exprima prin cuvinte!
VA INVITAM LA PETRCERE!!!
la
o cupa de sampanie , o ceasca cu lapte , o felie de tort
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
TatianaG spune:
ADRIANA, multumesc mult pentru remember! M-ai emotionat, ca de fiecare data!
Cu o mica intarziere, le doresc multa sanatate, fericire si tot ce-i mai bun pe lume,
copilasilor
IOANA-MIRUNA
IRIS
si mamicii
RAMONA
LA MULTI ANI, DRAGOS, SA FII SANATOS, CURAJOS SI DESTEPT, SA AI PARTE DE O COPILARIE FERICITA SI O VIATA IMPLINITA! CRISTINA SI CRISTIAN, SA VA TRAIASCA MINUNEA, S-AVETI PUTEREA DE A-I OFERI TOATA DRAGOSTEA VOASTRA!
Andra, multumesc pentri idei!
Roxana, imi pare nespus de rau ca treceti prin asemenea probleme. Sanatate multa Alexei si tie, putere sa fii langa ea.
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
ad_risnov spune:
Fetelor,
De azi m-am apucat de Dieta Daneza!!!
Sper din suflet sa ma tin de ea si sa am rezultatele asteptate!!!
Daca se va intampla asa, de ziua lui Rares o sa arat .
Sa vedeti chinuiala samabata, la intalnire. Adina, o sa fie si apa plata???
Otilia, tu incepi azi???
Rares este mai bine decat aseara, dar continuam tratamentul si regimul alimentar. Sper sa nu fii capatat el o sensibilitate digestiva, ca deja suntem la a treia problema de genul asta.
De azi suntem iar singurei acasa. Ne intram in ritmul obisnuit.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
Helen spune:
La multi ani Clara Maria si Dragos la implinirea unui anisor!!!
Tatiana si Cris, sa fiti fericite si implinite alaturi de copiii vostri!
Malina Ioana X luni!
Helen spune:
Adriana, ptr ca sunt patita, te sfatuisc sa ai mare grija cu regimul lui Rares si mai ales apoi dupa min 3-4 zile de regim strict sa revii la alimentatia normala f treptat... asa cum se spune la carte! Lapte in nici un caz brusc, ca o luati de la capat.... Cosmin o avea sau nu o toleranta mai saczut la lactoza, asta mi-e greu sa spun ca anlizele au fost la limita dar ok ... Dar... eu desi i-am tinut regimul corect am trecut cam brusc la alimentia normala, n-am avut rabdare suficienta si uite ca 3 luni am dat-o in bara... Adica in primul rand laptele, nu-i intoduce mai mult de 20 ml in prima zi dupa regim si apoi in functie de reactie tot dublezi cantitate. Si mie mi s-a parut aiurea dar asa trebuia sa fac. Eu i-am introdus direct jumatate si apoi tot si in ceteva zile eram la loc! Bineientels ca nu am recunoscut asta la dr ca ma si bateau....:))) da-i linistita branzica de vaci ca lactoza ramane in zer.... chiar si regimul se poate tine cu branza.