Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
mav spune:
Rox, nici mie nu-mi vine sa cred ce am citit ca ati patit!
Am aprins candeluta pt Alex si acum astept vestile bune de la tine!
Multa sanatate pt puiuta!!!!! Suntem sufleteste alaturi de voi!!!!
Vic si Sebi
Helen spune:
Roxana, aveti mare grija si nu te panica, Alex are nevoie de tine... daca chiar e necesar mergeti la spital, poate fi riscant... sa ne ti la curent! Va tinem pumnii!
Babee spune:
Andra, Roxana, Adriana sanatate multa copiilor.
Am pus si noi poze noi..cu tricicleta
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Roxana_G spune:
Scuze ca nu am apucat mai devreme sa va povestesc tot. Alex mi-a inchis calculatorul de la buton, a cazut si a plans si oricum era tare maraita.
Partea buna este ca in urma injectiei cu Dexametazona i-au disparut asa zisele flictene, insa are edeme destul de urate, mai ales la incheieturi. Ochii s-au mai deschis, cat de cat, insa pleoapa de sus de la ochiul drept este umflata rau de tot. Parca toata fetisoara este umflata.
Tratamentul: 10 zile Claritine - 2.5 ml si 3 zile Prednison cate 1/4 pastila de 4 ori pe zi. Prednisonul este vital pentru ca, am inteles eu, o astfel de alergie puternica dureaza cel putin 10-14 zile si revine in valuri. Ca atare trebuie sa ne asteptam la o noua eruptie si cu Prednison ne asiguram ca nu apar problemele respiratorii de care va vorbeam. Oricum urmatoarele 3 zile trebuie sa fim foarte atenti cum respira si sa nu care cumva sa se tumefieze sau albastreasca pe la gurita. Imi e inima cat un purice, nici la serviciu nu am curaj sa ma duc. Maine cred ca merg numai la o intalnire cu un client si atat.
Cam asta de la noi. Este asadar o alergie am inteles ca intr-una din cele mai neplacute forme, insa nu se stie exact de la ce. Banuitii sunt: laptele Junior Nestle si tortul. Cu tortul este mult de spus. Doctorii nu prea ma cred ca de abia a gustat copilul cateva firimituri, nu ca a mancat. Asa ca toata lumea arunca vina pe tortul cu cacao. Dna doctor ne-a avertizat si in legatura cu Junior, aveti grija cum il introduceti. Sa fie peste 1 an. Cica multi copii tolereaza laptele de vaca abia de la 1 an si 3-4 luni, iar acest Junior este lapte de vaca cu adaosuri de vitamine si minerale.
Maine mergem din nou la Medicover. Daca va fi nevoie repetam injectia.
Pupici. Noapte buna. Va tin la curent.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
layla spune:
RAMONA
Daca nu ma inseala neuronul singuratic azi a fost si ziua Ramonei (aramona). La multi ani si multi copii frumosi ca Maysa!
Roxana multa sanatate lui Alex. Nu-mi vine sa cred, parca toate ti se intampla numai tie!
Ioana am vazut si eu pozele, super copii, super torturi! Am admirat-o si pe Alex pe care nu o stiam din poze.
Matei (Andruska) bine ai venit in clubul plimbaretilor! Multa sanatate lui Andrei!
Adriana 2 persoane pentru sambata!
Irina si Iris
Noapte buna,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Roxana_G spune:
Ramona
Layla, cred ca sunt eu ghinionista. Sigur! Si cu cat sunt mai pesimista cred ca atrag si mai si belelele. Sa dea Dumnezeu sa se termine odata! Macar sa nu se atinga de puiul meu, ca eu le duc mai usor.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
ad_risnov spune:
Ramona!!!
Layla, o ca ne-ai adus aminte!
Iris!!!
Roxi, multa multa sanatate roscaticai!!! M-ai bagat in sperieti cu Nan Junior. Si eu care ma pregateam sa-mi fac provizii. O sa iau o cutie intai sa vedem ce si cum. Tu ce lapte praf i-ai dat pana acum?
Asteptam vesti bune!!!
Andra, multa sanatate lui Andrei!!! Vorbim maine, da?
Si Rares este un pic bolnavior: este din nou stricat la burtica. Am inceput tratament cu smecta, cu ceai de menta, cu regim. Sa vedem care va fi evolutia maine.
Azi am iesit prima data cu Rares la zapada. A fost super incantat si l-am dat cu saniuta. Ne-am intors acasa cu el cu bujori in obrajori. Din pacate nu am facut nici o poza!!!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
ad_risnov spune:
Lista reactualizata pentru intalnirea din 5 febr., ora 18, plus numarul de persoane (adulti):
Layla, 2 pers.
Diana_b
Lia70
anda141, 2 pers.
Aramona
Andra28
Ioana77, 1 pers.
Andruska, 2 pers.
Roxana_G, 2 pers.
ralualexandrei
ad_rasnov, 2 pers.
Cristiana Negrila
Adlemi
anabordea
Adina Iulia, 2 pers.
Soleil
Mickyyy, 2 pers.
gazi
pitica
!!!Va rog sa mentionati in mesajele voastre numarul persoanelor (adulti) care vin la intalnire!!!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
buli spune:
hop si noi dupa o zi minunata, fara nimic special, decit ca am petrecut-o toti 3 .
nu am iesit cu Mati afara pentru ca dimineata erau -12 grade, iar la prinz -7-8. si vint. am iesit eu spre seara si mi-au ingghetat obrajii imediat.
La multi ani, Ioana Miruna!!!
La multi ani, Iris!!!
La multi ani, Ramona!!
uau, Ioana, ce torturi faine au avut Arturicii... miam-miam. si ei ce frumusei sint
Roxana, sanatate muuulta Alexandrei . va fi bine. si Matei a avut o alergie si cam cu acelasi tratament s-a facut bine. insa nu chiar peste noapte
Andra, felicitari lui Matei mergaretul si sanatate lui Andrei
Adriana, pupici lui Rares, sa-i treaca burticuta
Gabi, am vazut pozele cu Philip. superb copil si mindru tare de tricicleta. ce bestiali boxeri.
va dorim o noapte linistita si o saptamina enervant de buna
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO