Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana77 spune:
Salutare tuturor!
ALMA
IOANA MIRUNA
In sfarsit a venit iarnaadevarata si in Bucuresti!
Noi stam cuminti in casa, Arturicii acum dorm. Se odihnesc pentru musafirii ce vor veni mai tarziu.
Aseara ne-a vizitat intreaga familie a Roxanei . Alexandra este tare cuminte si sta minute in sir in picioare, singura. S-a jucat frumos cu Arturicii si pentru ca Andrei Albastrel nu era de fata, ei i-au facut curte.
Am pus si noi poze de la ziua (zilele)lor.
Va dorim o dupa-amiaza placuta!
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
ane2 spune:
Roxi nui a buna cu ochisori Alexandrei poate a muscato ceva sau a luat conjuctivita din vant...mai bine dai o tura la dr. sa vezi ce si cum ca nui de glumit cu asta....Sanatate Alexutei si multi pupicei
Cat despre schimbu de mame
Imelda cum se simte Albastrelul??????
Gabi pune-ne si noua o poza cu tricicleta lui Bubu....
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Emilly spune:
La multi ani Ioana Miruna sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!
Ioana superbe poze, sa va traiasca arturicii!
Roxana multa sanatate gazei!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
Roxana_G spune:
Fetelor, va scriu rapid ca o asteptam pe dna doctor (s-a dus Cata sa o ia). Alex are alergie alimentara, destul de severa. Tot corpul este plin de pete rosii cu niste basicute - cica se numesc flictene. Am umblat cu ea la Grigore Alexandrescu, insa acolo se statea cu orele. Am chemat Salvarea, i-a facut o injectie cu Dexto ceva. Si i-am dat Claritine. A vrut sa ne interneze de urgenta sa nu se extinda flictenele si pe caile respiratorii. Am sunat pe dna dr a noastra si a zis sa stau linistita acasa si sa ma duc maine dimineata la Medicover.
Intre timp, pentru linistea mea, am chemat-o si pe dna doctor cealalta, care lucreaza chiar la spitalul Emilia Irsa unde voiau sa ne interneze. Sa vedem ce spune, sper sa ramanem acasa. Daca nu mai primiti vesti in seara asta, inseamna ca ne-am facut bocceluta si suntem la spital.
Nu se stie inca de la ce poate fi: tortul cu cioco (2-3 gurite de gust), laptele nou introdus (doar 1 masura din 8, insa si seara si dimineata), cerealele cutie noua sau poate un iaurt stricat. Oricum saraca arata ingrozitor, tot corpul este umflat si flictenele s-au extins pe toata suprafata mainilor si picioarelor.
Va pupic. Numai bine voua si sanatate puiutilor. Aveti grija ce le dati, nu faceti ca mine. Poate au ei pofta de diverse, insa stomacelul lor nu e facut sa primeasca toate porcariile cu care ne gaurim noi.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
ane2 spune:
Offfffff Roxi ...sper ca tot sa fie bine....multa sanate si aveti grija de voi.
Sa ne tii la curent da????macar prin sms
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
piticasigogosica spune:
BUNA MAMICI SI PITICI
IERI AM IMPLINIT SI NOI 1 AN !!!!!!!!!!!!
SUNT TARE MANDRA SI FERICITA DE PRINTESA MEA...CARE FACE NEBUNII CAT PENTRU 2 LA UN LOC!!!
IMI ADUC AMINTE ACUM 1 AN CA AM NASCUT-O DUPA 41 DE SAPTAMANI,NORMAL,DAR CU MEMBRANE RUPTE DE MEDIC.A AVUT 3,700 SI 54 DE CM.SI ERA TAREEEE FRUMOASA!A FOST MINUNAT ATUNCI CAND PARCA CURIOASA SA MA VADA MA CAUTA CU RIVIREA IMEDIAT CE A IESIT LA LUMINA
I-AM RUPT SI TURAT IERI SI A ALES CHEILE DE LA MISINA,RUJUL,PIEPTANE SI FOARFECA...PARFUM...SEMN CA VA FI ATRE COCHETA
LA TORTULET NU A SUFLET A APUCAT DE LUMANAREA ARZAND
CE MAI ARE MAMA FATA MARE!!!!
SA VA TRAIASCA SI VOUA COPII SI SA NE BUCURAM DE EI
NOI DOUA (CEL PUTIN) VENIM PE 5,SPER SA POATA SI TATI VENI ,DAR INCA NU STIU SIGUR.DACA MAI E NEVOIE DE CEVA ANUNTATI-NE!
VA PUPAM
IRINA SI IRIS
pitica
Emilly spune:
Dumnezeule Roxana nu pot sa cred ce-am citit...sanatate maxima lui Alex!mai sa fie...tare urita reactie a facut din cite povestesti.
Sa ne tii la curent.Numai bine!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
Emilly spune:
LA MULTI ANI iRINA SAU iRIS!!!sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!
pentru mami
Emilly cu gaza ei
Andruska spune:
Roxana sanatate multa Alexandrei si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.
Andrei are faringo-amigdalita asa ca antibiotic, nu are voie afara din casa si altele. Bine ca nu este ceva mai grav .
Am fugit la Matei sa ii dau laptele.
Ioana imi pare tare rau ca nu am putut veni, dar ne revansam noi pe 5 sau chiar pe 6, da?
Cu mult drag ptr toata lumea,
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Roxana_G spune:
Iris Sa fii sanatoasa si norocoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)