Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetelor!!
Am fost afara, dar fara sanie, ca nu are spatar, trebuie sa facem rost de unul. Am fost cu hamul. Bineinteles ca Albert a mers numai pe unde era zapada mai mare iar daca era o baltoaca se aseza cu fundul in ea sa se balaceasca. E disperat dupa apa. A fost tare incantat, sper ca diseara sa rezolvam cu sania sa putem merge cu ea.
Rox, multa sanatate Alexutei!!!
Andra, multa sanatate si lui Matei!!
Adriana, ma bucur ca Rares e mai bine!! Ai luat balansoar pentru Rares? Cat costa?
Tatiana, de unde ai luat tricicleta?
Va pup!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Lista reactualizata pentru intalnirea din 5 febr., ora 18, plus numarul de persoane (adulti):

Layla, 2 pers.
Diana_b
Lia70
anda141, 2 pers.
Aramona ???
Andra28
Ioana77, 1 pers.
Andruska, 2 pers.
Roxana_G, 2 pers.
ralualexandrei ???
ad_rasnov, 2 pers.
Cristiana Negrila
Adlemi, 1 pers.
anabordea
Adina Iulia, 2 pers.
Soleil
Mickyyy, 2 pers.
gazi, 2 pers.
pitica???

!!!Va rog sa mentionati in mesajele voastre numarul persoanelor (adulti) care vin la intalnire!!!

Gazi, nu trebuie adus decat cadoul de 400.000. Intalnirea este la Mariott, sala Ploiesti (parca), la orele 18.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiachirila spune:

Am vazut și noi fotografiile. Sunt superbe. Ce copii frumosi avem!!!!!!!!!
Noi am fost la zăpadă. Dragoș e super încântat.
Monica, nici săniuța noastră nu avea spătar, dar a cumpărat tati un scăunel de plasti, i-a tăiat piciorele si l-a prins în șuruburi. E super comod. Drogoș e încântat nevoie mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

De dimineata ma chinui sa va scriu un mesaj. Am avut foarte multa treaba, ma suna continuu de la birou si zau daca stiu ce sa fac mai intai. Mai ales ca Alex e tare tare maraita si plange continuu. Nu stiu ce sa ii mai fac. Febra nu are, insa e racita. Dna doctor zice ca poate fi vorba de o viroza. Asa ca acum i-am dat Nurofen si Calpol. Colac peste pupaza, intrebandu-ma de ce poate sa planga, am realizat ca nu a mai avut scaun de duminica dimineata. I-am pus un supozitor si acum asteptam "prestatia". Dna doctor zice ca acesta putea fi un motiv de maraiala. Nu e exclus avand in vedere ca nu ii placea sa fie tinuta in fundulet.

Legat de alergie suntem mult mai bine. Mai apar din cand in cand niste bubite-dungulite, ca nici nu stiu cum sa le spun. Nu arata a bube, tip urticarie, ci a zgarieturi. Apar si dispar singure. Uneori mai ramane un punct rosu. Dar e mult mai bine si s-a desumflat complet.

Azi a mancat cat de cat. Cred ca a ajuns-o foamea ca a ras legumele alea fara gust la pranz. Orez cu mar nu prea a vrut. Sa vedem acum ce papa. Dar a baut mult compot si ceai.

Apropos de raceala, voiam sa va atrag atentia asupra unui lucru pe care l-am citit in prospecul de la Prednison. Se pare ca, pentru a diminua reactia alergica, Prednisonul scade imunitatea organismului si pot aparea infectii. Asa se explica probabil raceala subita a Alexandrei.

Legat de treaba asta, probabil ca sambata vom trage chiulul. Nu pot sa va spun sigur nici daca venim si nici daca nu venim. Sunt foarte multi factori de luat in considerare. Pe de o parte raceala Alexandrei, apoi reactia alergica si in fine imunitatea scazuta, care ar fi o problema in masura in care ia contact cu atatia copii si pana la urma atatia adulti. Mai vedem pana atunci. Daca nu venim vom lasa cadoul la Ioana.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Au plecat muncitorii, insa vin si maine , Andrei doarme si Matei la fel. Cred ca pe langa muchisorii care ii tot curg, il mai dor si gingiile ca se tot scarpina si musca tot . Imi este tare mila de el . Astazi l-am tinut tare mult in brate si isi lipea obrajorul de al meu si statea acolo . O sa mi se rupa sufletul cand o sa plec la serviciu. Cu doamna nu a vrut mai deloc astazi insa cand a venit tatal meu pe la noi, numai dupa el statea iar el cu lacrimi in ochi ca nu mai poate sta cu el. I-am spus ca poate sa treaca cand vrea sa il vada pe Matei si chiar am sa insist ptr ca stiu ca ii face si lui bine.

S-a trezit "fantomas" - i se spune asa ca are o voce de fantoma .

Tatiana sa iti traiasca minunea - ce dragutza si ce gropitze are in obrajori !!! Sa fie sanatoasa si fericita !!!

Gabi pe unde este? Dar Saphir? Sper ca sunteti bine amandoua .

Adriana cum merge cu dieta? Poti sa te tii de ea?

Am fugit ca da alarma

PS O intrebare (daca se poate): fetele care aveti BONE la printi si printese, cam care este "salariul" care il oferiti si ce indatoriri are doamna ? Vreau sa ma ghidez si eu sa nu ii dau nici prea mult si nici prea putin .

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

UItasem sa va spun ca azi am fost la Medicover si am facut testul pentru depistarea cauzei alergiei (Phadiotop Infant - sper ca nu l-am botezat). I-a recoltat si o hemograma si o sideremie daca tot au intepat-o, mititica.

Andra, multa sanatate baietilor tai dulci. Noi suntem bine, multumim.

Adriana, la noi lucrurile s-au mai linistit, in masura in care este posibil. Cum spuneam, s-ar putea sa nu ne vedem sambata. Nu voi sti insa pana atunci.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare din nou!

Andra, dieta merge super, doar ca beau o cafea peste, dupa amiaza. Ce sa-i faci, dependenta. Pun insa sucrazit si sper sa nu se adauge prea multe calorii.
Acum, spre seara, am papat fripturica la gratar cu salata verde. O nebunie!!!
Despre bona: o prietena de-a mea are o bona care sta de la 7.30 la 18 si face cam tot in casa (calcat rufe, mancare, curat), iar baietelul prietenei mele are 2 ani si 3 luni. O plateste cu 5 milioane si sunt foarte multumite ambele parti.

Claudia, super ideea cu scaunelul pt. sanie.

Rares s-a trezit din somnul de dupa amiaza (15.30-17.20) si de mai bine de o jumatate de ora danseaza in continuu. Nu va spun ca danseaza in toate pozitiile posibile: in picioare, sand in fundulet, stand in 4 labute, in bratele mele. Ii place extraordinar de mult muzica si cum aude un ritm (mai ales muzica populara) incepe sa se legene. E mortal!

Noi n-am iesit afara, dar acum ca mi-ati mai zis si de viroza cu atat mai mult o sa stam in casa.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

S-au trezit amandoi pana la urma .

Pe Matei l-am curatat cat am putut in nasuc, i-am dat toate medicamentele si acum ii face gigea mai-mai lui Andrei- care il pupa de numa-numa.

Fetelor, pentru zilele lor de nastere, oare cum este mai OK sa servim musafirii, doar cu dulciuri sau si cu gustari ceva gen bufet? Eu inca ma intreb - mai ales ca nu am prea mult timp la dispozitie .

Nu ma uitati cu raspunsurile referitoare la remuneratia bonelor, vaa rroooogggg
.

Ma duc sa le fac mamaliguta cu branzica - pentru amandoi.

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Adriana -multumesc pentru raspuns !!!!

Pupicei dansatorului !!!

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Andra suntem pe aici.Destul de ocupati de altfel...
Cu bona..ce sa-ti spun?Eu ii dadeam pe 2 zile 25 de euro..dar era destul de putin.Pretul corect e 8 euro/ora dar Doamne iarta-ma ca nici eu nu iau atat pe ora(doar la meditatii mai mult putin), si platesc si impozite..
Acum doamnei care sta si cu Sebastian si cu Phillip ii dau 10 euro pe seara..dar duc copilul, il aduc, nu-i face baie,doar papa si avut grija de ei.Asa ca la noi is scumpe tare tare bonele.

De ziua lui Phillip voi face gen bufet(salate, aperitive si alte cele), dar voi comanda si pizza si os a fac niste crochete de pui si cartofi prajiti la cuptor.Prajiti e un fel de-a spune, sunt speciali si e foarte bine ca ies super gustosi.Nu vom avea decat tort, alte prajituri nu mai fac.Eu sper sa iasa totul bine..

Cu Saphir am vorbit eu saptamana trecuta dar de atunci nu mai stiu nimic de ea.Sper ca e bine..o pupam

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput