Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Adriana, si astazi am tinut eroic cura. Am baut si eu 2 cafele in loc de 1. Sunt putin cam ametita darn u cred sa fie de la dieta pt ca mancarea e destula. Nici inainte nu mancam mai mult, ci mai putin sanatos. Azi dimineata cantarul arata 1 kg minus. Stiu ca in primele zile se slabeste miraculous. Oricum ma simt bine cu pantalonii care deja atarna pe mine si tot trag de ei.

Robert a dormit pt prima data acasa la socrii. Bineinteles ca am stat cu el pana a adormit. Am avut emotii, dar se pare ca totul a fost OK. A dormit 3 ore, s-a trezit, a papat si apoi a mers la sanius cu socrul. Trebuie sa-l obisnuiesc si acolo pt ca sotul e in sesiune, si cu Robert acasa nu prea il trage inima la carte. Parintii mei lucreaza, asa ca acolo il duc mai mult in week end.

Otilia si Robert (24.12.2003)http://community.webshots.com/user/otilia164

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Andra,
Eu am de gand sa fac asa cu ziua lui Rares:

12 febr.: o sa-i taiem motul si vor veni parintii mei, matusa mea, cumnatii mei si tata socru, Alina, Codrut si parintii Alinei. Atunci facem masa mare cu sarmalute, friptura, tort. Stiu sigur ca mama va veni cu mancarea, deci nu voi face eu mare efort.

13. febr.: facem ziua baiatului cu prietenii si bebeii. Pentru atunci voi face bufet cu salate, branza, mezeluri, saraturi si tort pentru cei mari si pt. cei mici unul facut in casa (cred ca de mere). Poate o sa fac si eclere.
La astea se vor adauga bauturi din belsug.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Si noi facem masa mare cu aperitive, sarmale si fripturici, tort si tiramisu, bautura si cafele.Ma voi apuca de treaba in curind
Buna si ideia cu bufetul, noua insa ne place sa stam la masa cu bucate multe sotul ma va ajuta la treaba asa ca nu-mi fac prea mari probleme.Sper sa nu fie gaza prea saciita zilele astea.

Azi mergem la vaccin, sper sa si reusim sa-l facem ca data trecuta nu ne-a putut lua ca era tare aglomerat.

Zicea acum la TV o actrita ca bb-i pina sa inceapa sa vorbeasca ei folosesc limbajul semnelor in anunite cerinte, voi ati observat asa ceva la bb-i vostri?

o zi frumoasa!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Emilly
Phillip cand vrea o jcuarie si-o ia.Cand vrea mancare..ori intinde mana, ori plescaie, ori inghite in sec..si daca nici acestea nu-i merg tipa.Deci e clar ca-mi arata ce si cum, nu??
Anumite chestii stie sa le faca(mimica) dar cred ca e prea devreme pentru mimica si gestica la copilasii nostri.In cateva luni DA!

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna seara!

Multumesc pentru aprecierile la adresa Clarei!!!

Monica, am luat-o dintr-un magazin cu articole pentru bebei si copii. E BabyCare.

Adriana si Otilia, felicitari pentru perseverenta de a tine dieta!

Andra, eu am facut bufet cu salate, aperitive, platou rece, snitele si chiftelute (din carne de pui). Am mai avut covrigei, biscuiti, rulade (din comert) si pandispan cu fructe (facut de mine) . Iar pentru copilasi, iaurt si nectar.

Anca, tricicleta e si balansoar (se ataseaza niste tevi indoite ), n-are balans prea mare (in comparatie cu balansoarele gen "balena"), dar e ceva. Poate s-o foloseasca stand si in picioare(sub cosuletul din spate exista suport pentru picioare, iar mai sus, manere de ce sa se tina). Oare ai inteles ce vrea sa fie??? In special, m-am uitat sa prezinte siguranta, sa nu se accidenteze Clara. Am mai vazut unul asemanator, dar finisarile lasau de dorit, parea neterminata.

Elena, si Clarei ii plac copiii. Si noi ne uitam impreuna la poze si zice "bebe-bebe".

Roxana, sanatate multa Alexei! Sa se faca bine sa puteti chefui sambata!

Emilly, de la un timp, copilasii se fac mai usor intelesi. Cand i-e foame (si suntem acasa) Clara ma duce la scaunul in care mananca, cand i-e sete, ma duce la locul unde tin cana cu apa. Daca vrea un obiect sau vrea s-ajunga undeva, ma duce la locul respectiv. Cand vrea sa se joace, ma duce in camera ei si-mi arata sa ma asez. Si exemplele ar putea continua. De un timp ma inteleg tare bine cu ea!

Helen, povesteste-ne cum a fost la servici! Cum s-a comportat Cosmin in absenta ta?

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41744" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (62)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna seara!!
Andra, noi ziua lui Albert am facut-o numai cu saraturi, prajituri, fursecuri si tort. Nu am avut timp si nici nu am considerat necesar sa fac mai multe.Am fost si f. aglomerata cu examene , cu serviciu si nu am putut face mai multe.
Eu astazi am observat ca pe prima pagina, sub numele meu si al lui Bubu e trecuta adresa lui Ancai de webshots iar a noastra nu e nicaieri. S-a facut o incurcatura.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput