FIV 29
Raspunsuri - Pagina 6
adelia alin spune:
Pai daca m-ati certat...mie mi-e frica de bataie sa stii Lachi
Nu ca as fi stat la pat tpot timpul asta!Nici vorba.Merg la scoala ca trebuie sa-i alerge cineva si pe copiii aia.Dar mi-e mai bine.Ovarul un pic de tot ma mai inteapa dar f. rar,secretiile alea naspa s-au oprit,nu stiu bebeii ce fac ca n-am cum sa-i verific
In rest.....sperante muuuulte!
Da Doamne...
Adelia
Kariris spune:
Ma bucur Adelia ca esti bine; se pare ca de data asta va fi ok; sa-ti ajute Dumnezeu! 3 bebei ai bagat de data asta? am auzit ca nici prea multi nu-i bine sa bagi ca se deranjeaza reciproc...si ca 3 este ideal!
Oricum evita orice efort!
adelia alin spune:
3 da!
Data trecuta am avut 4 dar nu prea s-au "inghesuit" sa se prinda de mamica lor!
Acum cei 3 aratau mai bine decat cei de prima data si de data aceasta mi-am mai pus si la pastrare vreo 4 mai mititei.
lauion spune:
Adelia, ma bucur ca esti bine, incearca totusi sa nu te agiti prea tare si gandeste pozitiv. Sper ca de data asta sa fie cu noroc!
Lachione, din pacate ai nimerit-o cu spirometria, mici mie nu mi-a placut, am suflat de vreo 5 ori in el dar pana la urma a fost bine. Daca mergi la Medsana nu-ti face probleme, e o doamna foarte draguta.
Fetele care ati facut ET cu embrioni congelati stiti cumva daca trebuiesc toate analizele din nou?
Kariris spune:
Lau la Medsana fac dar abia martea viitoare ca se face doar martea la ei si azi n-am putut sa merg. Da Doamne sa imi dea dr. unda verde sa fac fivul in martie!
Monica-Elena spune:
Lachi stai linistita ca o sa fie bine si cu probele respiratorii. Eu nu am putut sufla cum trebuie in aparatul ala scarbos.
Bafta la doctor joi, eu merg maine la ea.
Adelia stai cat mai cumintica si evita miscarile bruste si efortul.
Sa auzim de
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
ardit spune:
lachi ai fost mortala, dar zau ca prin ce ai trecut tu nu doresc nici dusmanilor, eu nu stiu daca as fi rezistat! sa-mi spui ce parere ai despre denisa, bafta!
monica sti ca pe unde te gasesc te
eu aprofundez studiul meu despre fiv fara stimulare...