FIV 29
Raspunsuri - Pagina 5
ramonav23 spune:
Deci am inteles, pot sa-mi iau gandul de la Medsana.....
Cat despre donatoare, au ei acolo, persoane care sunt dispuse sa doneze ovule? Pai, si eu am vreo putere de decizie? Sa fie bruneta, ochi albastrii, sa fie desteapta, bogata, si devreme acasa?
Catalina, nu mai vb cu mine pe PM?
Eu, ...parca ma descurajez pe zi ce trece. Marinescu e prea ocupat, Niculescu te pune sa slabesti si pe langa asta, nu ii place sa faca cu donare de ovocite, la Medsana, nu se face cu donare de ovocite deloc, offfff, ma intreb, am vreo sansa?
ardit spune:
ramona donorul ar trebui sa fie testat genetic si pentru boli infectioase, sida, antigen de hepatita B si anticorpi de hepatita C. ASta ca sa previi orice surpriza
se face transferul amestecului sperma+oocite in trompe (le ai?), si se cheama gift, sau se obtin embrionii si se transfera in uter adica fiv
embriotransferul se face la pacientele fara functie ovariana (paciente aciclice) folosind o combinatie de preparate de estrogeni si progesteron
si se recomanda ca donatoarea oocitelor sa fie tanara, asa cresc sansele reusitei
nu ai vre-o sora? mama? prietena? care sa-ti doneze oocite?
eu iti doresc sa ai succes si te rog sa nu te descurajeze piedicile care-ti vin in cale
ramonav23 spune:
ardit, din pacate nu am sora, iar mama mea....e de mult timpo la menopauza...., deci va trebui sa caut o prietena, sau, mai bine sa nu stiu cine este......, ma mai gandesc.
Multumesc petnru incurajari, sper sa am taria sa trec prin asta. Cine stie ce surprize ma asteapta......
adelia, nu mai zici nimic? cum esti? de-abia astept sa ne spui ca ai doi bb-i. da-ne vesti!
Multumesc petnru incurajari
thea_m spune:
Cum iti este, Adelia?
Mishi ma gandesc la tine si iti tin pumnii sa reusesti. Sa-mi spui si mie ce parere ai avut despre Marinescu si cine a fost in echipa cu el.
fetelor
Teodora
Kariris spune:
Buna fetitele,
Ce mai faceti?
Mai Adelia tu ce mai faci? Cum te mai simti?
Te-am certat ieri si-acu' nu mai intri deloc?
Odata scurt... pe zi... merge...cat sa ne tii la curent.
Noi speram ca esti bine!
Kariris spune:
Fetelor eu mai am de facut pentru dosarul fiv probele respiratorii. In ce constau astea? Este cumva vorba de spirometrie? Sper sa nu fie aparatul ala in care trebuie sa suflii...sau ma rog nush ce aparat mi-au pus mie odata si au zis ca am insuficienta respiratorie. Sper sa nu dau acu' de alta belea. Ar fi culmea! De aia nici nu le-am facut ca mi-a fost frica ca cine stie ce imi mai gasesc.. si... inca un bat in roata!
poimaine ma duc la dr. mea cea noua nouta... ca l-am abandonat si pe Ancar...dupa cum observati mai am Sabycul si epuizez si Bucurestiul, trec la provincie si apoi... in U.E.!!!
thea_m spune:
Laura sa inteleg ca acum esti la Sabyc? Ce nu ti-a placut la Ancar? Nu cred ca va conta la ce clinica esti. Conteaza sa reusesti. Si iti tin pumnii pentru asta.
Teodora
Kariris spune:
Nu, Thea draga sunt tot la Medsana doar ca acum o sa merg la Denisa P. Cand am spus ca mai am Sabycul m-am referit ca la cat sunt de nebuna daca nu mi-o place nici de Denisa, am fost la Giulesti, am fost si la Medsana si mai am Sabycul in Bucuresti...etc.
Merci pt. gandurile tale frumoase.
Tia spune:
quote:
Originally posted by lachione
Fetelor eu mai am de facut pentru dosarul fiv probele respiratorii. In ce constau astea? Este cumva vorba de spirometrie? Sper sa nu fie aparatul ala in care trebuie sa suflii...sau ma rog nush ce aparat mi-au pus mie odata si au zis ca am insuficienta respiratorie. Sper sa nu dau acu' de alta belea. Ar fi culmea! De aia nici nu le-am facut ca mi-a fost frica ca cine stie ce imi mai gasesc.. si... inca un bat in roata!
poimaine ma duc la dr. mea cea noua nouta... ca l-am abandonat si pe Ancar...dupa cum observati mai am Sabycul si epuizez si Bucurestiul, trec la provincie si apoi... in U.E.!!!
ba da, este vorba de spirometrie si aparatul este foarte nesuferit, cel putin eu n-am reusit sa ma imprietenesc cu el, noroc ca medicul a avut multa rabdare cu mine
Kariris spune:
Merci, Tia draga. Inseamna ca am cam pus-o.
Ce-ti face bebele?
Totul e ok?
Sanatate multa!