FIV 29

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ce "dusa" sunt! Am vazut ca esti din Constanta. Pupi.
Adelia, sa-ti ajute Dumnezeu sa reusesti de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Ramona , nu se mai pune problema stimularii in cazul unei persoane fara ovare , dar se pune problema stimularii acelei persoane care ii va dona ovocitele , ca doar nu faci FIV fara...
In orice caz este mai scump ca un FIV normal...
Eu am facut-o , daca vrei detalii , trimite-mi un PM.
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Da, din Constanta. Daca eram din Bucuresti, eram mai aproape, mai era cum era, dar asa...
Eh, vad eu cum fac, trebuie intai sa vorbesc cu un medic.
Pana la urma, Niculescu e ok, sau nu?
Si.....la Medsana, dupa parerea voastra, merita banii astia mai multi decat la Giulesti? E rata de reusita mai mare? Sau nu?

Mergi la inceput

EU,..... SI NU NUMAI EU.... ZIC CA MERITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Iachione, de ce? Ce anume se intampla la Giulesti de nu merita?
Ca acum, cand caut sa vad cu ce medic sa fac FIV, iti dai seama ca sunt supercurioasa, de ce, cum, cand, unde, etc......
Catalina, Gianni, ti-am scris, acum m-ai acut tare curioasa ce si cum, ....astept raspunsul tau cat poti de repede...plsssss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Ramona iti multumesc pt. incurajari si pt. urari si sa dea Domnul sa fie asa cum zici tu:adica sa ma bucur de doua ori ,ca atunci promit ca ovocitele care mi-au ramas la congelator ti le donez tie cu toata inima si pe gratis!!!
Catalina cum adica tu deja ai facut?Adica nici tu nu ai ovare sau datorita FSH-ului marit?Ai apelat la ovocite donate??
Adelia

Mergi la inceput

Adelia tu in loc sa stai nemiscata-n pat stai pe forum?
Pai vrei bataita... sau ce?
Ia stai tu cumintica mai fetita sa se prinda embrionashii aia frumos si sa ne faci bebei...
Hai ca noi ne rugam pentru tine sa se prinda mititeii.
Pupi

Mergi la inceput

Exact Adelia din cauza FSH-ului mare (oscileaza intre 11-18..), de aceea ultima data am facut cu ovule donate (asazis donate , ca le platesti doar...dar ce sa zic , traiasca Ro unde lumea vrea sa-si vinda rinichi , ovule , sperma etc...afara este interzis , deci donat inseamna chiar donat..., plus ca sint legi ale embrionului ...o nebunie curata...).
Cit despre congelare ... se congeleaza embrionasii , nu ovocitele , stiu ca au tot experimentat ei , dar inca nu se foloseste congelarea ovocitelor...

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Ramona, nu ti-as recomanda sa mergi la Niculescu fiind cazul de donare de ovocite.Cand am facut fiv in oct , era o pacienta care a deschis acest subiect iar Niculescu nici nu a vrut sa auda de asa ceva . Banuiesc ca si acum este contra donarii de ovocite.Motivul nu-l stiu exact ca nu sunt o fire curioasa.Iti spun asta ca sa stii cum sa-l abordezi.
succes.

Mergi la inceput

La Medsana nu se practica acest 'sport'...
Nefiind din Buc . asta vara mi-am rezervat o zi in capitala si mi-am facut programari pe la toate cliniciile in aceiasi zi , ca sa pot sa iau o decizie , Sabyc , New Med Life , Global Art si Giulesti -fac donari de ovocite , Medsana (am avut programare la Denisa P.)-nu...

Catalina

Mergi la inceput