FIV 29
Raspunsuri - Pagina 7
zisaCami spune:
Lauion eu am facut ET cu embrioni congelati si nu a mai fost nevoie sa fac din nou toate analizele. Doar la inceputul tratamentului am facut o singura analiza de sange ( estradiol ) si cu trei zile inainte de ET am facut o ecografie. Asta a fost tot!
Cami
adelia alin spune:
Despre ce tratament e vorba Cami?Pt. un ET cu embrioni congelati despre ce proceduri ar fi vorba?
Sunt curioasa
Adelia
Kariris spune:
Buna dimineata dragelor,
E.... vedeti ce matinala sunt?
O zi buna si vb. mai tarliu!
Moni abia astept sa merg maine la dr. sa vad ce-o zice de TPHA-ul meu mare...daca imi face asa sau ma baga pe tratament.
Si tu te duci sa-ti vezi puiuta azi? Fericito! Sa-ti traiasca!
Monica-Elena spune:
Lachi ce matinala esti? Da azi merg sa imi vad printesa care cred ca deja a miscat, dar mami e cam tolomaca si nu stie sigur desi imi urmareste fiecare miscare.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
zisaCami spune:
Buna fetele!
Adelia tu nu ar trebui sa fii curioasa, in ce priveste tratamentul pentru transferul embrionilor congelati, ar trebui sa crezi ca vei reusi de-acum! In fine, daca insisti ...
La inceput am luat SYNAREL ( un fel de DUPHASTON ), apoi am facut tratament aproximativ 14 zile cu ESTRACE ( estradiol 6 mg / zi ); o aspirina de 81 mg si o capsula de acid folic / zi ( astea le iau si in prezent, chiar daca nu voi mai face FIV pana in toamna ), iar dupa ET am luat in continuare aspirina, acidul folic, ESTRACE 4mg/zi si in plus PROMETRIUM ( progesteron ), cate 6 ovule/zi.
Cami
ramonav23 spune:
Adelia, ce mai faci? Cum merge? Chiar, vorba lui zisaCami, ce e intereseaza tratamentul pentru embrionii congelati? Vrei bataita? Stresezi bb-le din burtica?
Monica, ce bine de tine, cred ca te simti in al noualea cer.
Sa ne povestesti cum a fost la doctor.
Pupici.
MickeyD spune:
Aproape gata de FIV ma duc sa fac o ecografie. Cum problema era la el (azoospermie) pe mine nu prea m-au bagat in seama cu analizele. Si uite ca doctorita imi spune acum ca am ovare polichiste si exista riscul de a nu stimula ovarele ci chisturile. Recunosc nu e cava la care sa ma pricep. Ce tratamente exista si care sunt in final riscurile, in cazul unui FIV.
d
adelia alin spune:
.....eram si eu curioasa doar.
Se simte ceva cind se prind embrionii?Ca asta ar fi a 5a zi si am intrat in trepidatii.
Adelia
Tia spune:
quote:
Originally posted by adelia alin
.....eram si eu curioasa doar.
Se simte ceva cind se prind embrionii?Ca asta ar fi a 5a zi si am intrat in trepidatii.
Adelia
eu am simtit o durere usoara - ca atunci cand ar trebui sa vina rusii - insotita de cateva pete maronii (dar nu este o regula)
sa auzim de