FIV 29

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Lauion eu am facut ET cu embrioni congelati si nu a mai fost nevoie sa fac din nou toate analizele. Doar la inceputul tratamentului am facut o singura analiza de sange ( estradiol ) si cu trei zile inainte de ET am facut o ecografie. Asta a fost tot!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Despre ce tratament e vorba Cami?Pt. un ET cu embrioni congelati despre ce proceduri ar fi vorba?
Sunt curioasa
Adelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna dimineata dragelor,
E.... vedeti ce matinala sunt?
O zi buna si vb. mai tarliu!
Moni abia astept sa merg maine la dr. sa vad ce-o zice de TPHA-ul meu mare...daca imi face asa sau ma baga pe tratament.
Si tu te duci sa-ti vezi puiuta azi? Fericito! Sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lachi ce matinala esti? Da azi merg sa imi vad printesa care cred ca deja a miscat, dar mami e cam tolomaca si nu stie sigur desi imi urmareste fiecare miscare.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetele!
Adelia tu nu ar trebui sa fii curioasa, in ce priveste tratamentul pentru transferul embrionilor congelati, ar trebui sa crezi ca vei reusi de-acum! In fine, daca insisti ...
La inceput am luat SYNAREL ( un fel de DUPHASTON ), apoi am facut tratament aproximativ 14 zile cu ESTRACE ( estradiol 6 mg / zi ); o aspirina de 81 mg si o capsula de acid folic / zi ( astea le iau si in prezent, chiar daca nu voi mai face FIV pana in toamna ), iar dupa ET am luat in continuare aspirina, acidul folic, ESTRACE 4mg/zi si in plus PROMETRIUM ( progesteron ), cate 6 ovule/zi.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Adelia, ce mai faci? Cum merge? Chiar, vorba lui zisaCami, ce e intereseaza tratamentul pentru embrionii congelati? Vrei bataita? Stresezi bb-le din burtica?

Monica, ce bine de tine, cred ca te simti in al noualea cer.
Sa ne povestesti cum a fost la doctor.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Aproape gata de FIV ma duc sa fac o ecografie. Cum problema era la el (azoospermie) pe mine nu prea m-au bagat in seama cu analizele. Si uite ca doctorita imi spune acum ca am ovare polichiste si exista riscul de a nu stimula ovarele ci chisturile. Recunosc nu e cava la care sa ma pricep. Ce tratamente exista si care sunt in final riscurile, in cazul unui FIV.

d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

.....eram si eu curioasa doar.
Se simte ceva cind se prind embrionii?Ca asta ar fi a 5a zi si am intrat in trepidatii.
Adelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by adelia alin

.....eram si eu curioasa doar.
Se simte ceva cind se prind embrionii?Ca asta ar fi a 5a zi si am intrat in trepidatii.
Adelia

eu am simtit o durere usoara - ca atunci cand ar trebui sa vina rusii - insotita de cateva pete maronii (dar nu este o regula)
sa auzim de

Mergi la inceput