FIV 29
Raspunsuri - Pagina 8
lauion spune:
MickeyD si eu am ovare polichistice si am facut FIV. Stimularea am facut-o cu menogon. E adevarat ca dupa diphereline imi aparuse un chist de toata frumusetea care a trebuit punctionat inainte de inceperea tratamentului cu menogon, dar rezultatul stimularii a fost bun zic eu, am avut 14 ovocite.
Cu o monitorizare eco atenta la mine a fost OK, problema a aparut dupa ET din cauza hiperstimularii care din cate am inteles a fost agravata de ovarele polichistice.
Cel mai bine e sa discuti cu medicul tau cea mai buna schema de tratament pt. tine.
Adelia, eu am avut mici pete maronii in ziua 10 de la ET (mi s-a spus ca ar putea fi de la implantare), nu imi amintesc sa fi simtit ceva... Iti tin pumnii
Kariris spune:
Moni, ei cum a fost? Ce face printesa?
Cum te simti? Sa-mi tii si mie pumnii maine la 14,30, sa nu ma trimita Denisa cu "dosarul la refacut". Trebuie sa existe o solutie si pentru mine... 
Monica-Elena spune:
Adelia eu am simtit acele dureri specifice venirii ciclului dar fara dureri de spate si fara sangerare cam dupa 5-7 zile.
Lachi printesa e bine se misca de nu se poate si ma loveste cu caputul. Luni vom face cerclaj ptr siguranta lui bebe. bineinteles ca se va rezolva si l atine problema ai sa vezi. Astept un semn de la tine sa imi spui.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Kariris spune:
Buna fetele,
Moni, dar de ce iti face cerclaj? Se teme dr. ca nu o sa poti tine sarcina sau ce?
Eu nu vreau sa fac cerclaj... asta nu-i o regula la fetele care fac fiv, nu?
Monica-Elena spune:
Colul este scurt si ea cand se misca imi produce contractii dureroase cateodata. Nu trebuie sa te sperii Lachi de asta o sa vezi ca vei face ce este mai bine ptr bebe.
Monica si bb la purtator
MadalinaM spune:
Ardit,
ai facut laparo? te-ai hot si pt GIFT? cum vei proceda? va fi prima laparo de investigatie si apoi GIFT daca se poate, sau te pregatesti pentru un eventual GIFT chiar de prima data?
Scuze! cred ca am gresit, era Anca-Wish care vroia sa faca laparo cu dr. Tutunaru?
Off, cred ca am incurcat rau borcanele dar intrebarea ramine si cineva imi va raspunde
.
Lachi, astept cu sufletul la gura rezultattul intrevederii tale cu DP.(pe 9 voi merge si eu)
De ce ai renuntat la Ancar?
adelia alin spune:
Fetelor acum am realizat!
Pe 7 trebuie sa fac testul de sange ,iar pe 6 e ziua sotului meu.Ce-ar fi daca......am bea de fericire?
.Mi-e si frica sa zic de bine....
Adelia
nounou spune:
Adelia , trebuie neaparat si repede sa te gandesti la alta varianta, nu cred ca betia in ziua testului intra in programul FIV, sigur nu face prea bine la proaspetii locatari 
din burtica ...
Dar, in sfarsit, simt ca pot face cu adevarat ceva pentru tine: promit sa beau eu cu spor
!
BAFTA! 
Monica-Elena spune:
Adelia si eu am aflat de ziua de nume a sotul meu ca sunt insarcinata de Sfantul Mihail si Gavril asa ca poti sa ii faci un cadou frumos.
Monica si bb la purtator
ardit spune:
madalina am zis si eu ca vreau sa fac laparo de investigatie cu tutunaru, anca a facut deja vinerea trecuta. Eu cam stiu ce o sa gaseasca la laparo, ca am o trompa sectionata de la o sarcina extrauterina si o trompa infundata (s-a vazut la o histerosalpingografie ca este infundata) asa ca poate, sper, sa o desfunde pe asta infundata, si ce aderente sunt pe acolo daca gaseste, ca pe toate care au facut lapa le-am auzit ca "mi-au rezolvat niste aderente"(aderentele astea nu prea mi-e clar ce sunt sa-ti spun sincer). Si probabil ca pe urma va urma o lapa' de reconstructie tubara. Probabil, sigur nu stiu e in functie de ce constata la prima, sau poate le face pe ambele odata, cred ca are importanta si cantitatea de anestezic etc.. Pentru GIFT trebuie sa ai trompe bune conditie pe care eu nu prea o indeplinesc, nu? ca la gift iti baga prin laparoscopie gametii (ovulul prelevat si sperma) prin partea superioara a trompei, cea dinspre ovar, sii lasa singuri sa-si faca de cap. Si banuiesc ca tot se face stimulare, nu? si asta nu pre ma tenteaza, in orice caz am auzit ca este mai ieftina decat fiv normal si cred ca eu as recomanda metoda asta femeilor care au infertilitate din cauze neexplicate si au trompele ok! moaama cat am scris!!
si madalina, ma preocupa in paralel, sa fac fiv fara stimulare ca de asta postez si la subiectul asta..
fetelor cucuietelor va urez sa avetzi o seara buna
lachi ce o zis? hai nu ma tine pe jar, si mai lasa tigaricile!