Bebelusi de sept-oct 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mihaela, scuze ca nu ti-am raspuns, marul il dau in jurul orei 12 si nu pare sa-l deranjeze doar seara are bazdaci. Azi in schimb nu a plans chiar a si mancat dupa baie iar acum doarme, pentru cat timp nu stiu ca mai nou (de 3sau 4 nopti) se scoala din 3 in 3 ore sa manance. Sunt cam zombi ca ma dezobisnuisem sa ma trezesc noaptea.

Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Roandre nu m-am suparat!
Problema e ca daca as avea o explicatie ca sa te conving ti-as spne-o.
Cum am mai spus stiu si eu ce mi s-a spus: ca este mai slab din punct de vedere calitativ. De exemplu cand am inceput sa-i dau eu lapte praf lui bebe am intrebat mai multe persoane(si una ar fi moasa bebicului meu care este asistenta la maternitate) ce ar fi bine sa-i dau si multe mi-au recomandat Milumil.
Asa cum s-a mai spus fiecare mama stie cum e mai bine pt bebicul ei si nu trebuie nimeni judecat de cum isi creste copilul.

Sper ca nu esti suparata pe mine!

Pupici la bebici!

Cami-florina si bebe Ben (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut fetele!!!
Mai da ce de povesti pe acia de mi-a trebuit o ora sa gat de citit! Azi am avut si eu pe cineva in vizita...dupa lungiiii zile de singuratate, asa ca m-am delectat la povesti ...de m-a durut gura! Si daia nu am intrat azi de loc pe aici...aseara m-a luat somnu repede...si acu mi somn da...nu vreau sa crede-ti ca sunt lenesa la scris!
Vin si eu cu raportu! Stefan doarme! haha! bun.
Cam asta ar fi, maine vreau sa-l cantaresc sa vad cate kile are ca nu l-am mai cantarit de muuuult

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati! (19.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Eu luna viitoare, in febr, tre sa-i fac vaccinul de 6 luni si tare mi groaza, am auzit ca e cel mai nasol, si nu stiu cum sa optez, pentru cel cu plata sau cel gratuit!

Fetele de maine Stefan papa branzica de vaca cu un pic de banana si mar. Plus ca la supica ii pun si spanac.

Au fost multe intrebari pe aici da vad ca s-au raspuns la toate eu nu ma mai repet!
NinaB se pare ca intradevar Mihaela are dreptate esti cu ochii pe noi!

Al meu a stat ieri 2 ceasuri singurel in camera si s-a jucat cu jucariile in patutz!!! da ia-m dat vreo 10 jucarii si pana la urma si-a gasit si suzeta printre ele... tare cuminte a fost!
pupici!

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati! (19.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Doamne, ce de mai scrieti!

In primul rand bun venit nou-venitelor: Bozo si MamaElei
Eu tot lenesa sunt la scris. Mi-am revenit din starea proasta, depresiva si acum imi vine sa fac multe...pentru mine si sunt mult mai tandra cu Deja am inceput prin a ma tunde. Scurt. Cauza?? Aceeasi. Caderea masiva a parului, e ceva normal...hormonii sunt de vina. Asa ca, dupa ce dragii de ei, de hormoni vorbeam, mi-au injumatati si asa biata mea podoaba capilara, am recurs la solutii (aproape) extreme: par de 5-6 cm. Am zis ca chiar si rau de mi-ar sta, imi trag caciula pe urechi si gata, dar tot trebuia indeplinita misiunea asta. Aratam ca o curca plouata.

Eu am remediat sculatul noaptea pentru mancare. Caci de la 4 luni, timp de o luna, se scula de 2 ori pe noapte de foame. Am inceput sa-i dau pasta de morcov (125ml) si dupa ce am incercat la pranz sa vad daca nu face alergie, i-am trecut morcovii seara (8.30-9.00) si de atunci iar imi doarme toata noaptea. Mie doctorul aici mi-a recomandat sa-i dau pana la 6 luni numai morcov. Ii face bine si la piele, caci are o piele iritata. In general e bine sa se inceapa cu legume, fructele au gust mai bun, dulce si e foarte posibil sa refuze legumele. Eu apoi o sa continui cu morocv+cartof.O sa vad daca o sa ii placa. Morocovul ii place. Papa un borcan tot la o masa si gangureste tot timpul cat mananca...cred ca de placere...urmareste lingurita si deschide gurita.
Eu nu ii dau nici un fel de compleatare. Doar san si o masa morcovel.

Eu il spal o data la 2 zile, chiar si la 3, depinde de cum lucreaza sotul. Caci de cand am avut spatele rau (de nu m-am putut misca din pat) il spala numai sotul, eu sunt ajutor sef Iar dupa fiecare kk il sterg bine cu servetele umede de la pampers si pana acum nu a facut nici o iritatie la fund.

Ati intrebat de cictricea de la cezariana. Pe mine nu ma doare de nici un fel, n-am observat sa ma deranjeze la vreme. Cu toate ca mie mi s-a inchis fff greu, la sase saptamani mai aveam un colt deschis.

M-am apucat de abdomene, in fiecare seara fac o serie de 50, in pat, cat il adorm pe

Am si eu o intrebare: daca nu vrea suzeta pana acum, mai are rost sa insist? Mie mi-e sa nu isi suga degetul urat, incat sa-i deformeze dantura ... ca altfel ma bucur ca nu vrea...scap de grija de a-l dezvata

Numai bine la toate mamicile si

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

am pus doar cateva poze de cand avea bebe 3 saptamani.
sper sa mearga pc-ul sa pun si cateva actuale.

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Cami-florina si bebe Ben (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mai fetelor, aveti un spor la scris ceva de speriat!!!Eu abia apuc sa mai intru cate un pic, sa mai citesc ce ati mai scris, iar cand sa va zic si eu cate ceva , se apuca gazuca mea de urlat....!
Cami, super bebele tau!!!
Adela, si eu am patit la fel cand am mancat muraturi, dar nu m-am oprit, si acum e ok, nu-l mai deranjeaza pe bb deloc!
Muttzi....cam nashpa cu parul asta care cade, ma simt ca un caine care naparleste.....lasa ca trece si asta....odata...candva!
Bozo, sa speram ca nu va fi nevoie sa incepem diversificarea mai repede!Oricum, avem mamici mai experimentate pe aici, asa ca avem pe cine intreba!
Geo, ce mai face piticul tau in afara de a se trezi din 3 in 3 ore la papica noaptea?De Patricia ce mai stii?Ilinca e bine?
Pupici si noapte buna!!!

Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Cami tie ca sa vezi ca nu sunt suparata...din contra, am avut impresia ca tu te-ai suparat pe mine. Oricum, nu mai conteaza!
Apropo, nu merge linkul pt poze. Nu e buna adresa. Pufymic, tu cum ai reusit sa le vezi ca mie imi spune sa ma loghez.

Bozo, am vazut si pozicile voastre si tare frumosi sunteti..si tu si bebe!

Georgiana, Sper sa-si revina Damian cu somnicul ca stiu ce greu e sa te trezesti noaptea dupa ce te dezobisnuiesti...hihihi.
Referitor la laptele Bebelac, poate o fi prost facut dar vad ca bebelina l-a acceptat si cum nu-i dau decat 150 ml pe zi cred ca n-are rost sa-l schimb. Bine, asta daca nu aflu cine stie ce balauri despre el .

Ana, mie doctora mi-a zis sa nu-i dau banana pana la 6 luni. Ti-as recomanda sa nu-i dai mai ales ca stiam ca si constipa banana. Si incepi cu un singur fruct, nu doua deodata ca sa vezi cum reactioneaza.

Alinah, ma bucur ca ti-ai revenit si te asteptam acum mai des pe aici caci nu mai ai scuza . Eu zic sa nu mai insisti cu suzeta. A mea desi era prietena buna cu ea pana mai acum vreo 2-3 saptamani, pot spune ca acum o mai tine putin doar cand mergem afara iar in casa nu o tine deloc. Singura s-a dezobisnuit de ea. In schimb are degetetlul cu care s-a imprietenit. Astept sa vad cand scapam si de obiceiul asta.
Cu morcovul pasat o sa incep si eu pt ca e mai dulce si sper sa-l accepte bine. Maine ii mai dau supa 90 ml goala si sambata bagam piureul.
Mai dar mare s-a facut si Armin. M-am uitat la poze si pt ca vroiam sa te vad cu noul "look".

Pupici si noapte buna!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 4 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Fetelor, va citesc (aproape) zilnic, sunteti grozav de harnicute!!!
Pacat ca nu ma lasa copilu' asta sa si scriu.
Am si eu noutati: de 2 zile se intoarce pe de burtica pe spate, intotdeauna isi "ia avant" pe stanga. E super haios, parca se arunca pe-o parte si de-acolo... zdrang pe spate cu gura pana la urechi!

Eu am in continuare maaari probleme cu papa. Refuza cam tot ce am incercat sa-i dau, mai putin cerealele. Mai nasol e ca papa de regula 130ml formula la o masa. Are si zile mai bune cand ia 150-160ml la unele mese (seara, de ex.) dar dureaza situatia de aproape 2 luni.

Acu' va las, ca mor de somn!

Ianis, Mom's sunshine (14.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Merci Mihaela, avem toate niste bebei super !! Tu daca mergi la plimbare cu fetele prin IOR inseamna ca stai foarte aproape de ai mei. Ai mei stau pe langa Mega Image, tu pe unde stai?

Pufymic, si eu sper . Eu tot aveam senzatia ca nu am lapte suficient, si am baut cred o tona de ceai de anason, chimen si fenicul, iar acum ca de 2 saptamani nu mai beau ceai parca am mai mult lapte.

Alinah, cum il adormi tu pe bebe de poti sa faci abdomene in acelasi timp? Ca eu fac ture cu el in bratze sau dansam pana ii cade capul.. si cum il pun in patutz cum se trezeste

Muttzi, l-as da eu dupa baitza, dar cum il pupicesc tot timpul, ma umplu de ulei dupa aia. Doctoritza mea a zis sa il dau cu juma de ora inainte de baie…. si merge cateodata (mai apar, mai dispar). Eu ii fac cam la 2 zile baie, cand i-am facut in fiecare zi nu mai avea copilu nici o coaja, dar a zis tanti doctor ca e prea des. Dar aici tot asa zic si de spalat la funduletz ca nu e bine, si eu tot il spal in chiuveta de fiecare data cand il schimb.

Puiul meu se rasuceste cel mai bine pe o parte cand il pun la san (eu il alaptez culcat). Numai cand vede tzatza se rasuceste imediat, ma apuca cu manutzele de tricou si deschide gura mare, mare si asa sta pana intra tzatzica in gura.

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput