Bebelusi de sept-oct 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dixie spune:

Roandre, mie pediatra mi-a spus cand am trecut pe lapte praf sa iau Milumil pt. ca este un lapte mai gras si cu mai multe calitati nutrivite pt. copil decat celelalte. Pe cutie scrie ca e cel mai bun, dar normal poate sa fie si reclama ;).

Oricum el a luat in prima luna doar 350g cand sugea la san, si cand am trecut pe lapte praf a recuperat totul f. rapid, de s-a mirat si doctorita ce viteaz e, si creste in continuare f. frumos. Deci normal ca laptele e f. bun.

La Milumil exista formula 1 de inceput si 2 pt. > 4 luni. Ar trebui sa iei acum varianta Milumil 2 si sa testezi o vreme ce se intampla, parerea mea e ca merita, mai ales ca bebelusa ta nu e f. mare si inteleg ca s-a nascut si mai devreme...

Dixie & Victoras (3 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

se pare ca eu m-am lenevit...

pe mine ma omoara spatele, fetelor aveti vreun sfat pentru durere de spate ca de abia pot sa merg...

herra
-lasa ca vorbesti cu noi despre diversificare-ca mai avem pana atunci...

cat depre par-il gasesc peste tot...si vreau sa-l tund da uite ca nu am finante ,nu ca ar costa prea mult dar,...

Lia e cea mai buna fetita-doarme noaptea. se joaca cu jucariile in timp ce fac treaba-cateodata. dar rade doar daca stai de vorba cu ea-altfel o apuca tristetea si vorbeste pe un ton suparat...9cred ca le spune jucariilor ca iar a lasat-o mami singura)

Eu aproape ca am uitat data aniversarii casatoriei-asta se intampla de obicei barabtilor, dar uite ca mai sunt si femei...am sunat o prietena sa iesim in oras in week-end si pana la urma am inversat -va sta ea cu copii si voi iesi cu sotul...

bine ati venit mamici noi...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor, doamne ce mai scrieti. Nu mai dau inapoi paginile sa vad cine ce a zis ca si asa merge cam nasol netul.
Cereale simple de orez eu am luat de la Hero, am auzit ca sunt bune astea si am luat. Asa cum am mai spus, nu vreau sa incep cu combinatii, asa ca eu am vrut simple.
Va plangeti ca va cade parul....macar voi aveti scuza ca ati nascut, eu ce am? Va spun eu ca e si perioada de iarna. Iar la mine am mai observat ceva. Inainte il mai lasam si desfacut, acum stau cu el strans zi si noapte de face noduri saracul, e si firesc atunci cand ma pieptan sa vrea sa fuga de mine. Stati linistite, e pe perioade caderea parului, iar stresul nasterii, noile atributii si modul in care ne consumam nu ajuta. Dar sa vedeti la primavara ce plete o sa avem...
Laptele Bebelac il am in casa ca l-am luat pe cel gratuit, dar am si o cutie de Milumil (apropo, are cineva nevoie de un Milumil unu, nedesfacut, e numai cutia de carton desigilata? - il donez ca nu-l voi folosi), am si cutia de Novalac pe care il folosesc acum. M-am uitat de curiozitate si compozitia difera. Unele au mai mult dintr-un component, altele din altul...dar per total cred ca-s cam la fel. Parere personala, insa, eu nu apreciez deloc produsele romanesti, asa ca...bebelacul ala nu-mi place nici ca ambalaj.
De mirosit am mirosit 2 (Milumil si Novalac) si amandoua miros urat. Acum nu mai stiu daca v-am povestit ca mi-au dat o cutie de lapte etichetata gresit (parca da) si era in ea lapte pentru varsta a 2-a (de la 5 luni) si ala mirosea a vanilie (asa ne-am dat si seama ca ceva nu e in regula), deci probabil cand trecem la formula de varsta mai mare o sa miroasa mai frumos.
Asa, acum cred ca am acoperit subiectele, dar daca mai vad ceva mai scriu si eu. Va pup si sa speram ca azi iesim afara ca ni s-a urat in casa!

Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

TextTextText
multumim pentru raspunsuri!

revin cu amanunte despre EMLA - poate mai intereseaza pe cineva: este un unguent cu anestezic (puteti cauta pe internet sa vedeti prospectul); care se foloseste la bebelusi, la vaccin!
mi-ar trebui foarte tare la 6 luni, pentru ca ii fac doua injectii (PentAct HIb si engerix B); la doua luni a fost destul de OK, dar la 4 luni a prins puteri saracul si s-a zbatut...
daca as gasi unguentul respectiv (am citit despre el intr-o revista pentru copii) nu l-ar mai durea locul...

de o saptamana a inceput sa se trezeasca noaptea; dar nu cred ca nu-i mai ajunge laptele; pentru ca ziua mananca si la 4 ore (!); poate fii din cauza ca l-am mutat in patutul lui, de langa mine (dar dorm in continuare cu el in camera, cu paturile lipite) - si se foloseste de aceste treziri ca sa mai stea cate putin in brate?! oare sunt asa smecheri de mici?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Neata, mamici!
Uraaaaa! E soare! Cine vine in IOR sau in 23???
Am mai pus cateva pozici de la botez!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Roandre, nu stiu ce s-a intamplat, dar acum nu mai pot vedea pozicile lui Cami!Cami, mai da un share!!!
Bozo, si eu alaptez tot culcata, si cand ma pun langa gazuca, se intoarce pe burtica direct(din prea mare avant)!
Anamari,un remediu pentru spate ar fi sa nu-i mai transportam pe pitici in brate toata ziua!...ca al meu asa s-a invatat!
Azi-noapte a dormit si puiutul meu mult....de la 12:30 la 7 dimineata!!!Dar ce sa fac sa se culce mai repede???
Pupici!

Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Angela eu ma-nscriu pt. IOR. Mina, Mihaela, ce ziceti?

Acum ma apuc sa citesc din urma, ca e ceva.

Elena

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sa va zic ce shmecher de gazuca am: aseara, il transportam in marsupiu prin casa(ca, deh, asa-i place la banditu'), si la un moment dat observ ca se tot intoarce cu caputul catre masa, ma apropii de masa cu el....se uita la un pix care zacea acolo, uitat de tata-sau.Si la un moment dat numai vad ca intinde bebe meu manuta....ma aplec putin si prinde pixul....si bine-nteles(final destination)...jap cu el in gura.
Si jucariile de la carusel le prinde cu manuta, ca nu stiu daca mai rezista bietul carusel vreo saptamana in ritmul asta, asa trage de el!
Dar cel mai mult ne distram de piticut cand face ca tractorul si se scuipaceste tot......e tare haios!
Pupici!

Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

NinaB mi-a placut...
Kittie eu vreau sa ma duc la Mothercare. Multumesc pt. info. Nu mi se pare f. mult pentru 3 biberoane.
Anamaia "La multi ani!", sa fiti fericiti si sa va iubiti f.f.f. mult...

Eu tot Milumil ii dau piticei, dar nu mi se pare ca miroase urat... poate stau eu prost cu mirosul.

Elena

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Neata !
Mamici harnicute la scris mai sunteti !
Io raportez o fetita foarte cuminte am avut si niste musafiri din Ro care s-o minunat ce bine doarme noaptea si cat e de linistita ziua . Mai nou de vreo saptamana i-am facut program si la ora 11 e in patutul ei iar pan la 3-4 dimineata doarme neintoarsa apoi ii servesc micul dejun si pan la 8 iar somn de voie . In dimineata asta i-am dat si io 60 ml de lapte praf pt prima data si l-a acceptat . La gust ( milumil ) seamana cu cel produs de mine usor dulceag ... io nu inteleg cum de ziceti ca laptele praf are un miros urat ca mi-am bagat si io nasu in punga da nici vorba de miros

pupici

mari

Mergi la inceput