Bebelusi de sept-oct 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
MamaElei spune:
Buna dimineata mamici!
Pufymic, se pare ca copila mea l-a auzit de aici pe Alesio cum face ca tractorasul si mi-a facut seara baloane si a scuipat de a filmat-o tatu-sa ore. Si la program ne asemanam, mai devreme de 23.30 nu vrea sa se culce. Dar eu zic ca seamana cu mine si eu stau pina tirziu si fac prin casa ce nu am chef ziua.
Cami, nici eu nu am reusit sa vad pozele!
Fetelor care au poze si am reusit sa le vad, de mult timp am vrut sa va spun: AVETI NISTE BEBELUSI FOARTE FRUMOSI SI DULCI!!!
Rodica si Paula (02.09.04)
ionella3003 spune:
m-a apucat si pe mine jalea, ca Alex al meu a luat doar 400 gr in ultima luna! Asa ca vom trece si noi la completare cu lapte praf.... Am incercat ieri sa-i dau Nan si Bebelac insa si-a facut mititelul o greata cand a mancat de a vomitat tot dupa aia. O sa incercam si noi cu Milumil sa vedem daca-l accepta... imi dati si mie niste sfaturi, cum sa-l ajut sa se obisnuiasca si cu lapte praf??? Ca as nu mai vorbim de faptul ca am facut vaccinul de 4 luni... a fost extrem de curajos mititelul, toata seara mi-a zambit, chiar daca-l durea piciorusul, insa a fost o vreme groaznica afara, batea vantul si burnita si a inceput sa tuseasca din nou...
Si mai avem o problema: Alex are sternul putin infundat, cand sughite mai ales se vade ca o gropita (serioasa) intre coaste. M-a speriat doc, a zis ca daca-i ramane asa ar putea avea probleme. Ati mai auzit de asa ceva, o fi vreun remediu? Deocamdata ii dau calciu din nou, inca 10 zile.
CAt despre cazutul parului, folosesc tratament pe baza de placenta de la plafar, e o crema care se aplica pe par dupa spalat si se lasa sa actioneze juma de ora dupa care se limpezeste; se pare ca da rezultate, de cand il folosesc nu-mi mai cade atat de rau!
Am o stare de-mi vine sa-mi bat barbatul...as plange incontinuu... si tocmai ce-am inceput si sesiunea...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
http://community.webshots.com/user/ionella3003
ana_a spune:
In primul rand BUN VENIT fetelor noi!
Nici mie nu-mi miroase urat milumil2, miroase chiar a vanilie, dar tzin minte ca am luat NAN1 si ala mirosea urat. Cred ca de la nr.2 in sus miros mai frumos, si cele de nou nascut miros mai urat... cred eu!
Eu raportez un baietzel cuminte, dar speculant, care nu vrea decat plimbat prin casa!
Da la somnic... e de groaza, il pun in patutz la el si daca nu il doare nimic si e satul in maxim 10 min adoarme. NU-I PLACE LEGANAT! Si vreau sa va spun ca va invidiez pe cele care va leganatzi puisorii! Al meu parca e salbatic! nu vrea leganat! Si mereu ii zic ca sunt altzi copilasi care abia asteapta sa fie leganatzi de mamicile lor si el...nimic! se rasuceste pe toate parztile de dau sa-l scap din bratze!
Mihaela, ia-m dat azi banana, nu are nimic, sora mea a dat si ea baietzelului ei de la 5 luni si nu a patzit nimic, chiar si branzica si piersici, eu azi nu i-am dat piersici o sa-i dau poimaine, sa las o zi intre ele. Da, constipa, da o sa-i dau mai mult cartofior la pranz si reglam cumva. Nu vrea sa pape marul si am vrut sa-i fentez gustul cu ceva mai dulce. Sora mea a inceput de la 5 luni fara cateva zile diversificarea, si copilul ei intr-o luna manca si carnitza si ou, si nu a patzit nimic, ba mai mult e un copilas super frumos si destept si sanatos. Eu cu carnitza voi incepe saptamana viitoare, prima data ii fierb in supica si mai apoi ii dau o linguritza pisata.
Ce-i alimentatzi artificial la 5 luni mananca deja asa ceva!
hai ca m-am cam lungit....
pupici!
http://photos.yahoo.com/ana_77net
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati! (19.08.2004)
mama lui Licurici spune:
Elyanne, eu o sa ajung in IOR pe la 12.30 ca nu pot sta mai mult de 13.45. Iti trimit nr. meu de mobil pe PM, in cazul in care pana plec de acasa nu stabilim pe unde ne vedem.
Pupici!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
ana_a spune:
am pus si eu niste poze noi, facute chiar ieri, da nu am reusit sa modific linkul...am scris in toate felurile...ceva nu am priceput!!!
fetelor, eu am observat ca noaptea cand se trezeste Stefan si plange, daca il mangai un pic pe burtica se linisteste si adoarme, asta daca nu e flamand binenteles....
http://photos.yahoo.com/ana_77net
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati! (19.08.2004)
roandre spune:
Ana, super daca Stefan a acceptat banana si ar fi si mai super sa nu se constipe. Mie de asta imi e cu banana caci in rest nu stiu ce rau ar putea sa-i faca. Ana, dar ai incercat si cu marul copt sa vezi daca-l accepta?
Aissa, m-am uitat pe o cutie de Bebelac si scrie ca e facut in Polonia si e importat de o firma din Romania. Deci nu e romanesc nici asta chiar daca se da gratuit.
Eu cred ca tot cu el merg mai departe pt ca in curand bebe o sa pape 3 mese pe zi din 5 doar de mancare semisolida, fara lapte si cel mai mult o alaptez.
Posibil sa fie mai bun Milumil pt ca si mie mi-a zis doctora sa-i dau daca nu accepta Bebelac-ul.
Fetele care merg la plimbareala cred ca vin si eu (cu masina pana acolo pt ca nu pot sa merg cu ea in brate pana acolo). Unde ne vedem, tot la cascada sau la biserica?
Bozo, eu stau la piata Delfinului iar mama mea sta pe la Diham. Cand ajungi prin Romania te invitam si pe tine la o plimbareala.
Ionella3003, cum sa-l obisnuiesti cu lapte praf? Pai insistand...alta metoda nu stiu. A mea cred ca dupa 3-4 zile a inceput sa-l accepte cat de cat. Acum nu mai avem probleme. La inceput isi provoaca greata cu ele si se face sau chiar vomita.
Daca e obisnuit cu suzeta o sa fie ceva mai usor.
Mari74, nu laptele in punga miroase urat ci cel deja preparat. Cel putin mie asa mi se pare. Acum mai m-am obisnuit cu mirosul....dar la inceput ma gandeam ca nu are cum sa manance bebe asa ceva.
Herra, multumesc ca ai explicat ce era crema aia dar n-am auzit pana acum. Ufff, sper sa nu-i mai doara asa rau piciorusele dupa vaccin si sa termin mai repede cu ele.
Ma duc sa trezesc pitica sa-i dau sa pape daca vrea sa mai mergem afara la copii.
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 4 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI lui Marc (Blue 77) si celorlalti bebei nascuti pe 28 !!!
Bun venit fetelor noi.
Maine noi mergem la vaccin... sa ne tineti pumnii!
Pupici.
si Miron Radu (06 oct. 2004)
ana_a spune:
gata! am facut si eu linkul ala in sfarsit! Traiasca COPY si PASTE!
Ma duc sa fac un pic de miscare prin camera sa se trezeasca strunful asta al meu...sa merem in oras ca indata se face amiaza si el tot doarme....
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
mama lui Licurici spune:
Eu o sa fiu la biserica pe la 12.30!!! Ne auzim!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)