Oltenia (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Da, a fost frumos aseara...abia astept sa vin si eu cu puiutul meu, numai ca mai am ceva de asteptat.
Am facut poze si sper sa reusesc sa le pun azi, ca am atata treaba de nu mai stiu ce sa fac mai intai. Asta fiindca e ultima zi de servici. Gata intru si eu in concediu si ma odihnesc, ca probabil zice bebitul meu ca are o mama nebuna. La servici treaba, ajung acasa si ma uit ce sa fac, sunt obosita, m-as odihni dar mai si gasesc ceva de facut. Parca mereu sunt in criza de timp si chiar vreau sa ma linistesc putin inainte sa apara bebe, ca dupa...e alta poveste.

Va pup pe toate si o sa intru in continuare, dar poate n-o sa reusesc s-o fac zilnic.

Weekend placut tuturor, in caz ca nu mai apuc sa intru azi!

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!!!!As vrea sa ma inscriu si eu pe listutza voastra de oltence(Craiova)......si pe Deea....Acum am gasit subiectul acesta...noi activam la "Miresici de 2005".......Ce sa va mai spun...va spun de Deea,ca este...in 4sapt.......si ca eu sunt doar "aspiranta"deocamdata...
PUPICI LA OLTENCEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

bun venit voua, Zozela si Deea!!! Sa treceti des sa dati raportul (nu ca mine) si sa va simtiti bine aici, la vorba olteneasca...
Fetele, sint geloasa pe voi ca v-ati intilnit, ma duc acu sa vad pozele.
Va pupez!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Multumesc Chatonel,iti multumesc si in numele Deei.O sa-i transmit ca am inscris-o pe lista oltencelor si sunt sigura ca se va bucura tare ca nu suntem singure peacilea...

zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salut, mamici de oltenasi! Mai sunt locuri in club?

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Cum sa nu fie locuri sunt pentru toti !

Bine ati venit Zozela, Deea si Bertha!
Dati-mi si mie mai multe amanunte de genul, nume copii, data nasterii copii, DNP, adresele albumelor foto ca sa le trec pe listuta!

Intinirea a fost super l-am coscut pe Luca baietelul Valeriei, am cunoscut-o si pe Madalina si baietelul ei Alex. Intilnirea a tinut vreo 2 ore timp in care am vorbit de toate, ne-am laudat copii (lucru la care noi mamicile ne pricepem cel mai bine) si pentru ca nu ne-a ajuns eu si Miha am mai stat cam o ora dupa ce a plecat toata lumea! Intr-un cuvint super!

Astazi l-am tuns pe Stefan (cele care l-au vazut pe viu stiu ce plete avea). Nu mai are cirlionti dar tot superb ramine si sper ca pina la vara cind o sa iesim iar fara caciula sa ii creasca parul si sa i se onduleze din nou!

Valeria te rog sa imi trimiti cind poti pozele pe care i le-i facut lui Stefan! Mai alea acum ca l-am tuns au mare importanta pentru mine!

Va pupic!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Pe bebe il cheama Darius, are aproape 9 luni, e un ingeras f. frumos si nu prea cuminte (adica e neastamparat) si ne "terorizeaza" de pe 8 iunie 2004. Album foto vom avea cand vom sti cum se face, ca suntem destul de noi in peisaj. Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Bine v-am gasit oltencelor, uhhh...ca tare lenesa am fost dar sa stiti ca v-am tot citit. Acum daca sotul lucreaza numai tura de noapte dorm singura in cursul spatamanii si ma tot apuca nostalgia de tot ce inseamna acasa...Imi e dor de placintele de la mica patiserie care se afla mai jos de Balcescu spre Gradina Mihai Bravu. Imi e dor sa merg pe Calea Bucuresti, imi e dor sa-mi vizitez prietenele, imi e dor sa vad ghiocei, branduse, viorele, imi e dor de parintii mei, de catelusa vecinei din fata, de gogosile mamei, de zgomotul pe care il face tramvaiul cand coteste la Podul lu' Electro, de parcul Romanescu ohh..nu mai continu ca iar ma duc la culcare plangand.
Bine ati venit Bertha, Zozela, Mandela, Deeapui, cu care sunt colega si la capitolul mamici de sept-oct..daca am sarit vreuna scuze....
Eu ma simt binisor, am auzit miercuri pentru prima data inima lui bebe mic... la Doppler, asa am inteles ca se numeste aparatul acela. Parca era un calut in galop. Tica-tica repede si puternic . In rest..usoare greturi, ba ma ustura uterul, ba ma mananca, ba vreau branza topita, ba cascaval, ba nimic (bataie cum zice sotul, care este foarte fericit cand ma vede ca mananc, nu conteaza ca nu o sa mai incap curand pe usa). Dorm f mult, cateodata si 10 ore/zi dar ma consolez ca poate si bebe o sa fie mai somnoros si cumintel.
Ma bucur ca ati petrecut bine, si as vrea sa ne intalnim si cand ajung si eu pe acasa (cine stie cand..)
Numai bine, o saptamana frumoasa si usoara

Oana D - 12+ saptamani

Foto

Mergi la inceput

Oana, te inteleg perfect cu patiseria (Eugenia, nu?), si eu stau in Craiova! Am mai trecut de multe ori pe-acolo, am si mancat o data, dar nu mai e acelasi lucru, daca nu chiulesti la fizica, nici macedonia nu-i la fel de buna. Stii cum sunt lucrurile pe care le faci clandestin, sunt mai bune si iti raman mult timp in cap, dar asa cum erau ele atunci, nu cu izul modern pe care il au azi. In liceu mergeam f. des in Amandina. Am fost anul trecut cu colegii din liceu si ma asteptam sa fie ca o calatorie in timp, sa ne simtim mai tineri si mai inconstienti, ca atunci cand mergeam zilnic. Nu numai ca nu a fost asa, ba sentimentul de nostalgie a fost mult mai puternic decat as fi crezut. Fara mesele alea de tabla parca nu eram noi, totul era renovat si mult prea nou pt. gustul meu, nu era nici fum si Amandina fara fum, bine aerisita, nu e Amandina pe care o stiu eu. Eu a intinerit si noi nu, dar asta-i alta poveste, hai ca te intristez si bebele tau are nevoie de o mamica vesela si o olteanca-i olteanca si Chicago. pe

Mergi la inceput

Rodica,eu nu am bebe,Deea il are in burtica-de 4 sapt.,asa ca....mai multe detalii...nu-s....Avem nunta anul asta amandoua...eu pe 26 iunie,Deea nu se stie cand,pt.ca treaba cu bb i-a dat planurile peste cap...cred ca in mai....
PUPICIOI

zozela

Mergi la inceput