Oltenia (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA!

Va multumesc de primire.
Maine o sa vin si eu la intalnire dar cred ca ajung pe la 18,30.S-ar putea sa vin fara David pentru ca este racit, nu pot sa-l scot din casa si nu vreau sa existe riscul de a lua raceala si piticii vostrii.
Va pupam!
Mariana si David(11.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandela spune:

Buna!
Maine vin si eu la McD. Sper sa nu fie vreo vijelie sau ninsoare ca sa ma opreasca.
Aveti poze de la McD din alte dati? Care e adresa ca eu habar nu am unde sa ma uit.

Madalina si Alexandru cel superb (10 dec.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
de abia stept sa ne vedem maine la McDonald's.
Voi veni si cu Luca si cu aparatul foto.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Salutari, vin si eu de pe drumuri, alerg in toate partile sa rezolv ce mai am in astea doua zile de servici care mi-au mai ramas.

LadyC si Cornelia, multumesc mult de urari, abia astept sa-mi vad si eu puiutul, mai ales ca a devenit cam greu si abia-l mai car.

Mariana, imi pare rau ca David nu vine, dar lasa sa se faca sanatos

Madalina, te asteptam la intalnire. Pozele de la intalnire sunt aici:

Onuta96, bine ai venit alaturi de noi si poate reusesti sa vii la intalnire cu cele doua flori ale tale. Noi te asteptam.

Prin urmare, ne vedem maine la 18 sau dupa cine nu poate ajunge chiar la 18, la McDonald's! O sa iau si eu camera foto.

Pupici tuturor!

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Cornelia, pupici micutei si din partea noastra. Trec ele colicile, dar vin dintii... ca acu' aia e la noi... I-a iesit unu' si acum are gingiuta umflata la celalalt. Pupa-l-ar mama de iepuras mic. Asa ca, Miha, de cand e mârâit, fiu-meu e cel mai rasfatat...

Vad c-ati pus-o iar de intalneala... Asteptam poze si impresii (Doris, sa rescrii mesajul ala, pierdutu', daca mai poti).

M-am uitat iar la pozele voastre de la McD... Piticii se mai revad de data asta?

Mariana, pupici lui David sa se faca bine repede.

Va pupam pe toate.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Buna dimineata oltence!
Rodica - la mama la Tg.jiu Oti se simte foarte bine, vorbesc cu ea la telefon pret de citeva secunde....uite cum decurge o conversatie:
Oti:ALO!
Eu:Alo, ce faci mami?
Oti:hihi
(se hlizeste putin!)...Pa...mai ne vedem....
si pleaca de la telefon, lasindu-ma cu okii in soare!!!
Casa e rece si goala fara ea, ma consoleaza gindul ca se simte ea bine acolo si imi educ dependenta fata de ea!
Lorena...trec si dintii...si vin altele....Cam greu sa rescriu mesajul, inspiratia asta nu vine la mine totdeauna.
Oricumm la intilnire a fost extraordinar - piticii au hotarat ca Mac-ul trebuie sa schimbe un geam...(vezi pozele) si s-au chitit cu palmitele pe el...si chiuituri...ca la nunta!(ne facem probleme daca ne mai primesc aia azi. dar mizam pe uitare!!!)
Si noi...cred ca e lesne de imaginat cinci oltence trancanind...care mai de care avea ceva de spus...rar vorbeam una , se incrucisau ideile, intrebarile, raspunsurile...sper ca toata lumea s-a simtit la fel ca mine - extraordinar - apropos, am listat poze si m-am laudat la toti prietenii!!!Asa ca astept cu nerabdare sa ne revedem - sper ca nu va sperie ploaia!
pupu si mai ne vedem

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandela spune:

Ma scuzati ca sunt asa de afoana, dar pt pozele de la McD intru pe Webshots Community??? Ce pasi mai trebuiesc facuti ca sa depistez chiar pozele acelea??? Ma cam invart degeaba pe acolo.E vreun motor de cautare?

Madalina si Alexandru cel superb (10 dec.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

buna fetelor!ma scuzati ca n-am mai scris de ceva vreme dar am fost tot ocupata...alex e racit si nu a dormit vreo 3 zile si am fost terminata dar acum e mai bine,azi-noapte a dormit si m-am odihnit si eu.
am vazut pozele de la intalnirea voastra,super!
sper sa va vad si eu cand venim...in 5 saptamani...
astazi puiul meu a fost ales fotomodel DC!sunt foarte mendra!
va pup si mai vorbim...

alex 1 anisor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=/9aec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Pistachio, este superb Alex al tau, chiar mi-a atras atentia cand am intrat pe DC. Sa-ti traiasca si sa se faca bine cat mai repede!

Madalina, imi cer scuze pt link-ul care l-am dat, nu stiu de ce apare asa, mie imi aducea pozele de la intalnire. Ca sa vezi aceste poze a dat Rodica in pagina nr 6 adresa.

Lorena, lasa ma ca ii ies lui dintisorii si va fi iar vesel

Craiovence, ne vedem deseara, vad ca vremea e cam ploioasa, dar sper sa nu abandonati. Eu m-am inarmat cu camera foto.

Va pup!

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA!

Mai oltencelor ne-am simtit tare bine aseara la intalnire.
Au fost:Rodica cu Stefan,Valeria cu Luca,Madalina cu Alex,Doris,Mihaela,eu(Mariana) si inca o prietena a Valeriei cu baietelul.Am stat vreo 2 ore,am povestit despre bebei,am papat,am facut poze si am prins gustul intalnirilor,probabil cand se va incalzi vremea le vom muta in parc.
Pa!

Mariana si David(11.10.2003)

Mergi la inceput