Oltenia (7)
Raspunsuri - Pagina 13
lorena_andreianu spune:
Bun venit fetelor noi. Ne bucuram de cunostinta si lista poate sa se faca la infinit, ca nu ne suparam.
Si eu am fost burticuta de sept-oct, da' de 2004
Oana, eu primele 3 luni de sarcina am fost la fel... ba mancam, ba nu; dormeam la greu insa. Si mai ales, ma apucase un dor de casa si de tot ce e drag prin Valcea de sunam la 2 zile acasa... Eu zic ca e stare normala. Oricum, pe mine m-au ajutat tare mult fetele de pe forum.
Fetele care v-ati vazut, pe cand pozele???
Rodica, pupici lui tunsulici (cred ca tu suferi mai mult ca el ) de la noi. Si eu abia astept sa-i creasca parul puiului, ca blond fiind nici nu i se vede bine cat are.
Va pupacim.
si Miron Radu (06 oct. 2004)
bertha spune:
O primavara frumoasa tuturor oltencelor (si nu numai), chiar daca afara e ger, vor veni si zile calduroase, numai bune de plimbat bebeii.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
sirod spune:
Neata oltence, in sfirsit am si eu acces la net - probleme tehnice.
Bun venit oltencutelor...tot timpul va fi loc in clubul nostru.Craiovencelor, speram sa va alaturati noua la urmatoarea intilnire - car eva avea loc atunci cind se va face mai cald!
Joi, intr-adevar a fost super al intilneala...beeeei, ce cuminti sint puii de olteni, asa cuminti ca se mirau toate mamicile prezente!
L-am cunoscut pe Alex al Madalinei si ne-a lipsit David al Marianei...oltencelor, eu una ma linistii ...Oti fiind singura fetitza in grup...si atitia baieti frumosi....
Ma gindesc mereu la Luca al Valeriei(Ciuf) un pui mic-mic si blond, cred ca e cel mai micutz, nu?O scumpete de oltencutz!
Stefan a insistat sa-si demonstreze personalitatea...bravo oltene!De fapt si Luca ne-a trintit in paharul cu ciocolata al Valeriei un borcan de iaurt...si eu si mama-sa ne uitam tare senine la miscarile copilului...Parca il urmaream cum face o experienta la vreun laborator de chimie...
Ma bucur ca reusii sa intru sa va povestesc despre intilnire...abia o astept pe urmatoarea!
Ciuf - drum bun la intoarcere!
Anca - da te pitisi bine de tot, abia te mai vezi-auzi!
Oana - cum mai e cu greturile?
Lorena - ce mai face puiul tau?
Zozela, Bertha, Deea...sper sa va simtiti bine cu noi!
pupaceli tuturor, sa va mai spun ca mi-e dor de Oti?Asa dor ca duminica am plins...dar ma tin tare, sa nu o obisnuiesc dependenta de mine!
DORIS cu bb la purtator
deeapui spune:
bine v-am gasit, fetele...cred ca ati mai auzit de la zozela de mine..eu sunt deea, cu bebe de 5 saptamani acum si cu multe gretzuri din pacate..dar deh, riscul meseriei.
eu sunt la doamna doctor Tanase Florentina, DNP aprox 26 octombrie.
va pup si ne mai auzim.
E nevoie de mult curaj sa indraznesti sa fii tu insuti.
DEEA
bertha spune:
Deea, curaj in lupta cu greturile, trec ele si dupa aia nici nu ti le mai amintesti. Sa ai mare grija de tine ca bebe-scorpion (sau poate balanta) sa se simta confortabil in saculetul lui. pt.
Celorlalte fete, salutari, incerc sa ma familiarizez din mers cu povestile fiecareia.
LadyC spune:
Buna, oltencutelor!
La multi ani de martisor! Sa fiti mamicute iubite si fericite!!!
Bun venit Zozela, Deea, Bertha!
Imi cer scuze ca nu am mai semnat de multicica vreme pe site-ul asta... Am fost foarte trista- credeam ca sunt o viitoare mamicuta, dar nu a fost asa. Nu am bebita!!! Nu inteleg de ce, pentru ca aveam toate simtomele unei sarcini... Oricum, cautand info despre sarcina v-am gasit pe voi. Imi place sa citesc despre bebitii vostri.
Inainte de a crede ca sunt insarcinata, planificasem data nuntii: 01 octombrie. Credeam ca imi va da peste cap programul stabilit, dar se pare ca nu este asa.Imi concentrez atentia, deocamdata asupra nuntii. Spuneti-mi si mie, care este cel mai bun magazin de rochii de mireasa din Craiova? La Turnu nu avem rochii frumoase...
Va pup!
LadyC
bertha spune:
LadyC, vino intr-o zi in Craiova si du-te pe Lipscani, ca acolo e paradisul magazinelor nuptiale. Numai sa-ti placa, eu mi-am facut-o pe comanda, ca nu mi-a placut nimic, da' sunt 5 ani de-atunci si au mai evolulat croitoresele, unele modele sunt chiar misto. sa nu fi trista din cauza burticii, bebe vine cand vrea el, important e ca vrei si tu si il astepti cu nerabdare.
chatonel spune:
Salutare oltencele!!! si o primavara frumoasa va doresc! Doris, tie un bebeu cuminte sa-ti aduca anul
LadyC, bine ai aterizat aici :)
Ai citit si de sarcina nervoasa? Se intimpla, cind cineva doreste tare de tot, sa aiba simptomele pe baza nervoasa. Las ca vine si bebele, stai cuminte si pregateste nunta :)
Toulouse, la ville rose
LadyC spune:
Bertha, multumesc de informatie. Crede-ma ca sunt cu moralul la pamant de cand am vazut ce porcarii de rochii sunt in Turnu si croitoresele parca s-au prostit toate.Voi veni la Craiova, ca alta solutie nu am... Merci de pont.
Chatonel, multumesc de primire si incurajare.
Nu stiam ca poate exista "sarcina nervoasa". Dar ai dreptate... acum nunta este pe primul plan si bb va veni apoi. Adevarul este ca site-ul asta imi dezvolta instinctele materne...
LadyC
Rodica P spune:
Oltence Intilnire 17 februarie 2005
Drobeta Turnu Severin
Carmen So si Mara 6 luni
LadyC
Salmida
Nedda si Lara 07 aprilie 2004
Craiova
Bertha si Darius 08 iunie 2004
Corneliaa si nou venita Ioana Alexandra 01 februarie 2005 ora 10.25
Ciuf si Luca 11 noiembrie 2003
Davidutza si David 11 octombrie 2003
Deeapui DNP 26 octombrie 2005www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=14571&cid=13631" target="_blank">
Liana30
Mandela si Alexandru 10 decembrie 2002
Oana0204
Onuta96 cu Anca 1 an si 10 luni si Oana 8 ani
Pistachio si Alex 10 februarie 2004
Rodica P si Stefan Daniel 21 august 2003
Sirod si Otilia
Smmiha DNP 25 martie 2005www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=5245&cid=3523" target="_blank">
Zozela www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=14651&cid=14861" target="_blank">
Ramnicu Vilcea
Chatonel
lorena andreianu si Miron Radu 06 octombrie 2004
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!