Balante (dez)echilibrate (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Salmida, eu ma tot consolez ca pana la vara mai e vreme lunga si beau ceai :)), poate poate...
Si daca ajungem sub palmieri - atunci e musai sa avem coctailuri, cum shade bine unor doamne de sub palmieri :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Mda ... ai dreptate! Ceaiul nu este de bäut sub palmieri. Ar fi prea anost ... Dar il bem acum ... preventiv si ca pregätitor de siluetä.

Totusi parcä nu as sta numai in baza ceaiului ... mai o , mai un ,

Mergi la inceput

Netza!
(cam tarziu astazi dar tot inainte de 12 :)) )
Din nou prezenta si gata de postat!
Ieri am fost cu Sandica la saniush. A fost super. Parcul cam gol, dar nu conteaza, abia aerul e mai curat. Era sa facem baie in lacul IOR, daca nu ne rasturnam la timp, in rest a fost fun!

Hai ca va dau un link cu un joculetz, neparat sa-l jucatzi cu boxele On. N-o sa va para rau, parol!! www.pietrina.pl/" target="_blank">Repede repede click!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

joculetz ! Nasol ca mi-a stricat Vlad castile si trebuie sa-l joc fara sonor, ca altfel se trezeste...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

ma bucur ca ti-a placut! Sunetele sunt super dragutze!!!
Am primit pe mail si maxima zilei
"Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne dau ei !"
Deci m-am simtzit oarecum "motivata" sa joc olecutza

Mergi la inceput

Dragelor am gasit alta distractzie!
Face Memory Test www.bbc.co.uk/science/humanbody/sleep/tmt/" target="_blank">click aici

Mergi la inceput

Dar vad ca tu iei f.f. in serios maxima zilei...ar putea deveni a tuturor zilelor ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

sssssst sa nu ne auda careva - adica sheful!!!!! ca astazi am cam incins tastatura.....

Mergi la inceput

Testu e pe bune ? Ca dupa ce m-am concentrat, cand sa le identific, nu mai merge.... cica Page not found...
Si era asa interesant...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

O fi vre-o problema cu netu' ca la mine a mers.
Recordurile mele: Culmea am recunoscut mai multe chipuri din prima parte decat din a doua ... 96% la recunoasterea chipurilor si 67% la cat de bine i-am distribuit pe grupuri.

Mergi la inceput