Balante (dez)echilibrate (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Pai viscol cu vant nici mie nu-mi place, dar ninsoare mai vreau ca e fun. Ma bucur ca un copil. Saniutza, derdelush atat am in gand :). Eh...si acolo un vin fiert cu scortzisoara, miere si mere, mmmmm tare bun. Va place vinul fiert?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

De placut taaare ne mai place...dar suntem la cura si n-avem voie !!!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Azi am avut foarte, foarte multa treaba la birou, asa ca abia acum am reusit sa deschid forumul.

Ticka, mmmmm, mmmmm, imi place muuult vinul fiert, cu scortisoara...... Si eu sunt la birou si inghit in sec .

Iar ceaiul nici eu nu-l beau indulcit. Nici nu-mi place dulcele, in general. Iar Oana seamana cu mine. Ei nu i-am indulcit deloc ceaiul, asa ca acum, daca ii da cineva ceai indulcit, nu-l accepta.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Andreea, ai scris un cuvant interzis! (cura) - nah, ca am comis-o si eu. Si daca tot ai pomenit de ... , vreau sa declar ca mi-am pierdut de tot vointza si nicidecum nu reushesc sa fac si eu o ... Am vre-o 3 kg care trebuie urgent nimicite. Mai ales ca urgentza e deja "batrana" - are 1,5 ani!!! Si tot nu ma pot abtzine de la o choco...sau cine shtie ce minune gastronomica tentanta.
Inschimb beau ceai verde cu sperantza ca ma voi trezi dimineatza si voi observa o minune (scriind asta ma gandesc la Bridget Jones. Apropo, a descoperit careva cum oare reushea Bridget Jones dimineatza sa aiba cu 1 pana la 2 kg mai putzin decat in ziua precedenta. Citeam jurnalul ei si ma minunam!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Top si eu la apel,caci pana nu de mult am fost la sanie cu Axel,azi Rebi a vrut la gradi asa ca s-a dus si noi am ramas.
NOROC ca sunt INCA in CIC si imi permit sanie!!!

Ticka iubita din ce am vazut eu in poze la ziua Sandicai,cred ca mai ai de dat cateva OASE ca KG nu erau la vedere!!!!

Cat despre vinul fier,eu sunt foarte amatoare,oricand cu placere!!vin sa fie!

Cat despre VISCOl cica vine JOI,asa ca scot cojocul la prezentare!

Pe curand ca ma cheama cratita!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cary

Ticka iubita din ce am vazut eu in poze la ziua Sandicai,cred ca mai ai de dat cateva OASE ca KG nu erau la vedere!!!!

M-am "expertit" la camuflat, deh, noblesse oblige

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Data viitoare dute in costum de baie(faceti o petrecere hawaiana!!!)sa vad si eu ce e de vazut!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

quote:
Originally posted by ticka

quote:

Vinzi si ponturi...?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

quote:

Data viitoare dute in costum de baie(faceti o petrecere hawaiana!!!)sa vad si eu ce e de vazut!!!!!

Cary, ai grija ce-ti doreshti ...
ca indata ce ma vei vedea la un party hawaian =>

quote:
Originally posted by vlada

quote:
Originally posted by ticka

quote:

Vinzi si ponturi...?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Inca nu m-am "expertit" in vanzari de ponturi, dar nu se shtie nicidata... nu-mi datzi idei ca fac obsesii :))) si obsesiile dor!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Hallo!

Ticka, pt. informatiile despre ceai. Cand mai ai timp si chef, eu sunt ochi si ... ochi!
Ce ceai bun fac acum!

La petrecere hawaianä vin si yo! Ne mai incälzim oasele si ne mai dezmortim/pregätim pt. la varä cand ispitele sunt mari!
Bem ceai pregätit de Ticka si dansäm sub frunze de palmieri!

Hehe, vrabia mälai viseazä!

Mergi la inceput