Balante (dez)echilibrate (8)
Raspunsuri - Pagina 7
vlada spune:
Ok, mai incerc, merci.
Ce bine de tine ca te mai ajuta memoria.... Chiar vroiam sa-mi testez si io neuronu' obosit...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ticka spune:
Pacat ca uneori doar la atat ma duce capu' . Si azi cum am mintea odihnita si chef de vorba uite ce-a iesit !!!
dragelor si ne-auzim si maine -
vlada spune:
Hai ,lasa, ca am vazut de ce esti in stare...nu fii modesta ! Doar suntem intre noi...
Pupici,pe maine !
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Idora spune:
Eu sunt Varsatoare cu ascendentul in Balanta!!Se pune???Se zice ca dupa varsta de 25 de ani, ai insusiri din ambele zodii!!Mie-mi plac mult ambele zodii.De altfel cele 2 zodii se inteleg bine.Cea mai buna prietena a mea e Balanta.
Scuze daca m-am bagat aiurea pe aici
ticka spune:
Idora, sa nu indrazneshti sa fugi de-aici ca te prindem din urma . Se pune, ca suntem primitoare si sociabile ...si modeste!
bine ai venit!
Salmida spune:
Multumim pt. joculete!
La al doilea mi-am pus si eu o chelarii (poate ajut neuronu') si la treabä! Eram curioasä sä väd cum mai stau cu memoria vizualä.
Incä nu o scot la pensie desi nu am respectat pauza de 5 minute intre sectiuni.
Ticka, sä nu iti urez atunci o märire de leafä? Sau sä indräznesc?
Uite asa ezitä o balantä! Vi se pare familiar?
Cary spune:
Avand in vedere ca am dus-o pe Rebi la gradi,azi sunt prima la cafeluta!
Apropo cu trezirea de dimineata:voi va treziti usor???
Eu una nu prea stiu DE CE mai pun ceasul(poate ca sa ma verific)ca intotdeauna ma trezesc inainte sa sune!!!
Pe curand.
adivio spune:
Helloooo,
Ma mai primiti inapoi? Stiu ca n-am trecut demult, dar certati-ma doar un pic si nu prea tare. Promit sa recuperez.
Cary tocmai isi bea cafeluta si eu tocmai ma bag la somn.
Aaaa si apropo de trezit....eu am probleme mari la capitolul asta, in schimb ma culc nepermis de tirziu(acum e 2.09 am). Las' ca mai vorbim maine dimineata, da? Pa.
Adivio&Ioana-nazdravana
ticka spune:
Oh, ati ajuns la subiectul sensibil...trezirea!
Neatza !
Deci mare noroc ca cei care ai inventat telefoanele mobile au facut si butonul snooze! Plecaciuni. Imi trebuie 3 partide de sunat enervant ca sa-mi ridic fundul din pat. Ai mei sunt si mai comozi, se ridica din pat abia dupa ce fac eu cafelutza. E nedreapta viatzaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Eu mai citisem ca oamenii se impart in 2 categorii Priveghetori -cei care se culca devreme (li se termina bateriile) si se trezesc la prima ora (Cary) si Bufnitze - cei care se culca tarziu si se trezesc la fel de tarziu.
si ma duc sa-mi beau cafelutza....ca de altfel
dana_ene spune:
Buna dimineata, balantzelor !
----------------
Ticka, am facut si eu testul cu memorarea fetelor. Super ! Multumesc !
Hei ! Si am obtinut si scoruri bune: 92% la recunoasterea lor (23 din 24) si 91% la potrivirea in cele 2 parti.
Deci, nu dorm... inca !
----------------
Idora, bun venit ! (mama mea e varsatoare si ne intelegem excelent )
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!