Balante (dez)echilibrate (8)
Raspunsuri - Pagina 8
ticka spune:
adivio ca nu ne-ai uitat!
Cary, ai terminat cafelutza? sau esti la a doua..la a treia...
gandacelu spune:
fetele, dragele, ce mai faceti?
iaca si io, sontac-sontac, in vizita la voi
am intrat nu sa stam de vorba, ci cu o problema foarte importanta: nu stiu daca stiti povestea unei mamici din grupul nostru, de noiembrie-decembrie 04...
cine are putina vreme, sa citeasca www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">aici
va multumesc, va pupacesc, si numai bine va doresc!
ticka spune:
Mey gandacel, pupici si de la noi ca tare scumpa la vedere mai esti!
Am citit pe forum despre bebele lui Felis si despre experienta nefericita prin care a trecut atunci cand l-a adus pe lume. Hai ca fug sa mai citesc ce s-a mai intamplat intre timp. Sa-i dea domnul sanatate!
Cary spune:
Am revenit,fac o pauza la calculator!doar merit!!!
Ticka cred ca mai e o SPECIE(din care fac eu parte!)aceea care se culca pe la 1.30-2.00 noaptea si se trezesc pe la 6.30 dimineata!!!cam asta e programul meu,sunt super activa si nu pot sta in pat;doar poate cu activitate si ACOLO!!!
Am fost plecata la Carefour cu Axel si mama ca nu-mi place sa-mi mananc din timpul de w-e!
Cat despre cafea,eu beau ness ca se face mai repede si cum ma dau jos din pat sunt glontz pe ea si GATA,una pe zi!!!
Am auzit ca maine e ultima zi cand farmaciile HELP NET ar picta copiii pe fata GRATIS,asa ca poate o duci pe Sandica,dupa ce vii de la servici!
Gandacelu am citit si eu povestea,sa de-a Domnul multa sanatate!
Idora,BINE AI VENIT,ca mi-a scapat de dimineata.
Pe curand!
ticka spune:
Merci Cary, nu mai vreau s-o pictez pe fatza ca se duce greu, si frec cu demachiant de mi-e mila de ea si are o piele atat de fina...
Cat despre "specia" ta mai caut poate mi-o fi scapat :)))))
Idora spune:
Ticka, Dana Ene, Cary, va multumesc pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o!!
Am intrat doar sa va salut pe toate, balantelor!!
Va doresc o zi buna
Cary spune:
Si noi frecam la greu,dar sa stii ca nu se da in laturi!Abia asteapta o ocazie,apoi imi spune sa mergem si la bunici ca s-o vada!!!
Poate ajung maine la farmacie!!!
ticka spune:
Te salutam si noi Idora
Cary, cu face-paintingul am intzeles, dar asa la ocazii Rebi nu vrea sa se machieze? Intreb pentru ca fii-mea imi cam rascoleshte printre farduri si tot vrea sa se machieze. Incerc s-o temperez. Deocamdata reushesc, dar daca o tzine tot asa , nush ce ma fac
Cary spune:
Desi ma vede ca EU ma machiez,ea nu vrea!
La petreceri de copii ii place foarte mult sa ii fac coafuri mai speciale si se da DOAR cu lac de buze.
Pentru fiecare tinuta are o groaza de clame pentru par asa ca e super incantata se le expuna!!!
Are mai multe clame decat fire de par in cap!!!
Nici bijuteriile n-o pasioneaza(ca pe mine)asa ca o sa scap usor.
vlada spune:
Dar pe Axel nu-l vopsesti ? Ca Vlad e tare incantat, vrea sa fie mereu pisi-pisi... Dar apoi cu spalatul...e nenorocire si ne trezim si cu hainele pictate.
Fug sa-mi fac un ceai si incerc sa ma relaxez putin ca s-a culcat...
Pupici
Andreea si Vlad
Iubirea mea