Balante (dez)echilibrate (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Bine-ai venit Idora !!! E bina sa fim asa,mai multe... . Sa nu cumva sa fugi 1

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Ce noroc ca Rebi vrea sa poarte clamitze. Fii-mea accepta sa-i prind parul numai daca iesim din casa, altfel circula nestingherita cu parul in vant ca o mimoza.
Andreea, pupici lui pisi-pisi si relaxare placuta, ca fug si eu sa-mi fac un ceai....

Mergi la inceput

E musai sa ma laud !!! Dupa ce m-am prins de ce la mine nu mergea testul ( foloseam Opera )....acu vine bomba - 100 % si la potrivire 23 din 24 !!! Nu-mi vine sa cred, aveam o parere mult mai proasta despre memoria mea...dar vaz ca tare bine stau cu cea vizuala... asa-s io mai modesta ca sa nu fie numai altii pe-aici....
Pai ceaiul tau o fi macar bun...ca al meu e pt. slabit si-l beau fierbinte sa nu-i simt gustul... se incadreaza perfect in ritual, asa-i ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Memoria o fii de la ceai???
Axel nu sta la pictat,e cam salbatic si cand avem musafiri fuge in cealalta camera si dupa o juma de ora vine sa faca cunostinta cu musafirii,dar si atunci cu scandal!!!
E perioada aia nasoala,abia astept sa trecem de ea,ca zice lumea ca suntem din padure!!!

Va las la ceai.

Mergi la inceput

Cary, noi patzim si acum la fel. Daca vrem sa uitam ca avem copil => chemam musafiri!! Glumesc eu dar cam asa este. N-o auzi si n-o simtzi. Mai apare din cand in cand sa ne arate ca totusi exista pe undeva prin casa..

Of of, Andreea, iar pui sare pe rana ????.....

Mergi la inceput

Rebi e tare bagareatza peste tot,cand avem musafiri ea vorbeste cu fiecare,foarte serviabila si deloc timida,cand e cazul stie sa-si sustina ideea si are argumente(raman cate o data prastie!)dar a trecut si ea prin perioada la care este acum Axel.
In schimb la telefon are preferinte si nu vorbeste cu toata lumea!

Vai factura mea,in viitor!!!

Mergi la inceput

Vai, bravo Rebi! Cat destre vorbit la telefon, Alexandra nu vorbeste cu mine cat timp sunt plecata, ii zice sotului meu ca va avea timp ea sa vorbeasca cand ma intorc. Cu greu scot din ea doar un "pupici" spus repede si in 2 peri. La fel face si cand taica-su e plecat. La telefon vorbeste numai daca e ziua cuiva si trebuie sa-i zica la multi ani. atat

Mergi la inceput

Nici gand sa pun sare...ce vrei sa retina prea multe bietul organism si asa imbuibat de lichide..?!
Cu Vlad e nenorocire cu vizitele,ii plac la nebunie, e cel mai fericit cand avem musafiri sau mergem noi. Se baga in seama cu toata lumea, se pupa, se joaca...cu telefonul e mai nasol ca vrea sa vorbeasca oricine ar fi, si cum vocabularul ii cam joaca feste, prefera sa cante... Mai nou a luat un obicei tare "simpatic" - pe cine prinde cere " ou doi" si omu' n-are incotro, tre sa se prezinte, ca-l ia din usa la intrebari...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Hop si eu la cafeluta(a se citi ness)ca sa semnez condica de prezenta!
Azi am zi de curatenie asa ca LA TREABA si ma recompensez singurica cu o OCHIADA pe site sa vad ce mai faceti?!?!

Tickuta mama eu sunt bugetara de aia e programul asa cum e,dar si salariul pe masura(nasol),dar stai linistita ca printre picaturi mai am job-uri ocazionale si acasa! ca sa-mi completez bugetul.

Asa ca,timp sa am, ca de munca e!

Mergi la inceput

Vad ca azi am baut cafeaua singurica.
Tickuta esti pe drum catre munte???Daca DA sa ai parte de multa distractie si vreme buna la schi!

Va doresc w-e placut!

Mergi la inceput