Balante (dez)echilibrate (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

As vrea eu... s-a amanat din nou . Si iata-mi-s prezenta cu ceaiul dupa mine...
Tocmai am terminat de scris un doc in engleza de mi s-au sucit mintzile cu engleza mea shubreda. Dar perseverez!!! si cu cat mai mult invatz imi dau seama ca stiu din ce in ce mai putzin . Las ca ma fac eu mare si sa vedem atunci.

Cary si cum faci fatza si cu servici si cu joburi de ocazie? nu vinzi pontul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Am un sot mai cu MOTZ!!!
Este atat inginer,cat si contabil,are o munca de teren,deci alearga de la o firma la alta.Are mai multe firme la care tine contabilitatile(in particular) si cu ajutorul meu(care introduc date)mai iese cate o balantza(frumoasa ca noi!),acum trebuie sa invat sa fac si DECLARATII!
Iar bomboana de pe tort este-ADMINISTRATOR la blocul in care locuim,deci tot contabilitate(a facut un programel pentru calcule)trebuie impartite facturile pe ap.si pers.(programelul mai tot timpul trebuie modificat din cauza ca mai pleaca/vin pers.in bloc).

Stii cum e:n-are importanta cine munceste,bani sa iasa.Cred ca-ti dai seama ca eu fiind in CIC(nu am dreptul sa mai prestez)asa ca totul e pe numele sotului!De ce crezi ca fac nani dupa ora 1.30-2.00?!?!?

Nasol ca nu mai mergi la munte,noroc ca e zapada si aici.

W-E placut tuturor!

Mergi la inceput

Aham, merci ca m-ai luminat!! Pai voi avetzi treba multa, nu shaga :)))!!! Eh, eu cu "specializarea" mea nu prea am ce face. Job si atat. Am idei o groaza, dar cum spune consortu-mio, idei inutile si din care nu ies bani. Alea sa le faci cand ai deja multi bani si sa le faci de placere. Deci raman in continuare sa .
si sper sa ninga mai mult ca sa am si eu un w-e alb si frumos!

Mergi la inceput

Daca ar fi sa fac ce imi place as muri de foame!
Mi-ar place sa decorez lucuinte,case,firme,mi-ar placea sa am un atelier cu decoratiuni de interior si as crea rochi de ocazie,dar vezi tu puterea de CONSUM a acestea,la romani, este destul de mica,asa ca.........matematica pe paine!

Mergi la inceput

Candva ma gandeam ce afacere ar putea sa mearga in Ro si acum ca tot ai scris de rochii de ocazie, mi-am amintit de listutza mea de pe vremuri. Pai uite afacere: Inchiriere de rochii de ocazie (in special rochii cu corset si fuste-crinoline) si sa ai si un atelier de retusuri - suficient 2 fete pricepute. Mie una mi-ar place sa am de unde inchiria pentru o ocazie speciala (nunta sa zicem...) o rochie, mai ales daca e o rochie deosebita si nu te poti afisa de 2 ori cu ea. Ar fi prins? Sau e si asta idee fantezista?

Mergi la inceput

Ideea este buna,DAR ti-ai facut socoteli???(iar dam de matematica).
Cat sa fie inchiriatul?,daca se strica rochia?(agata,rupe,pateaza,etc).
Ce garantie ai ca ti se aduce rochia inapoi?!?!?!?

Caci lumea este plina de SURPRIZE!!!

Mergi la inceput

Mi-am facut si socoteli (inchiriere pe baza de buletin ori pasaport cu suma pentru inchiriere platita integral in avans si un contract semnat (exact ca ala de la curatatorie) despre ce se intampla in cazul deteriorarii). Cumnata-mea cunoaste pe cineva care are un astfel de salon. Problema majora este sa ai spatiu. Ori asta costa...
+ investitzia in vreo 20 de rochii. Deci zici sa pastrez ideea in lista celor fanteziste? .....OK ma conformez sa traitzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Daaa si eu vreau o mica afacere de fete !!! Ce ziceti, ma bagati...?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Ideea trebuie promovata de la FANTEZIE la REALITATE! ca am eu o vorba,azi sunt tanara,frumoasa si muncesc pe rupte,DAR cand voi fi la 45 de ani,imaginea mea nu mai da bine la firma,te zboara ca sa vina una mai tanara,iar tu trebuie sa te apuci de ceva,ca la anii aia......te mai angajeaza......MAMA!asa ca nu se stie niciodata ce surprize ne rezerva viata!!!

Andreea sigur ca te primim,pe cand incepem treaba cu salonul de rochii,vom fi in clubul"HOASTELE in bate!",care scot la inchiriat rochii din anii tinetetii!

EHHH,ce vremuri.

Mergi la inceput

Neatza! gata cafelutza? Ca de atata frig afara ingheatza si cafelutza in ibric.... Din nou a trecut w-e fara sa simt. Dar in sfarsit am cumparat ceva ce-mi doream de tare mult timp. Mi-am luat ulei parfumat si instalatzie din aiai la care se arde uleiul. Mi-am luat ulei cu miros de parfum "Moon Flower" de la Body Shop si sunt super incantata. Am avut un w-e parfumat. Apoi am gasit prin debara niste lumanari pe care le-am "machiat" si le-am decorat - fac poze si va arat. Acum arata foarte bine (parerea mea) de zici ca am dat o groaza de bani pe ele....Deci w-e meu a fost foarte creativ. Voi ce-ati mai facut dragelor ?

Mergi la inceput