Balante (dez)echilibrate (8)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Cary spune:
Hop si eu la condicuta.
Eu m-am tot gandit la afacerea cu rochiile si am ajuns la concluzia ca nu ne trebuie un salon,pentru inceput merge si un site cu rochii si fetele sa vina acasa sa le probeze!!!
Cred ca am putea crea si rochii pentru fetite!
Cat despre distractie in w-e noi am avut din belsug.
Sambata am fost in Herastrau,iar dupa pranz tati a culcat copiii si mami a fost in oras,iar la intoarcere am trecut pe la spalatorie sa spal masina(sa-i fac surpriza sotului)cand am ajuns acasa i-am spus si s-a bucurat!
A doua zi am plecat la aniversarea unui prieten si in drum(mai langa casa) a trebuit sa luam benzina,DAR nu s-a deschis busonul deoarece a inchetat(doar am spalat masina)am luat apa calda dar nu s-a deschis nici asa,asa ca ne-am intors acasa unde am scos prelungitoare si una bucata feun(oare asa se scrie???si am suflat aer cald.In sfarsit s-a deschis si am plecat cu bine!
Va doresc o saptamana buna!
Pe curand.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dana_ene spune:
'Neata , fetelor !
Week-end plin am avut si eu. Pai cum altfel cu fiica-mea, care e argint viu, nu altceva ?!
Sa stiti ca am ramas iarasi surprinsa de asemanarea dintre noi.
Eu am avut ideea asta cu inchirierea rochiilor de mireasa de acum vreo 5 ani. Ma gandisem la inchiriere tot pe baza de act de identitate si contract in care sa se prevada si despagubire pentru deteriorare. In rest, mizasem pe anunturi la mica publicitate si pe reclama din gura-n gura. Initial vroiam sa am acasa spatiul unde sa vina clientele sa probeze. Masina de cusut aferenta pentru mici retusuri si... cam atat.
Intre timp am avut alte experiente, am plecat din tara, apoi am revenit si a urmat reacomodarea, am ramas insarcinata, etc., etc.
Dar acum, ca ati abordat discutia asta, eu cred ca ar trebui sa ma mai gandesc. Ce ziceti ? Merge o filiala si la Buzau la afacerea voastra ?
Eu cred ca ar avea succes in primul rand la fetele de la tara, care considera ca e foarte costisitor sa-si cumpere niste rochii de mireasa, cand ar fi mult mai bine daca le-ar inchiria.
M-ati pus pe ganduri....
----------------------
Am terminat papusica, Oana e incantata, face nani-nani cu ea, iar eu sunt tare mandra.
O sa-i fac poze si vi le arat !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
ticka spune:
Neatza dragelor
Ce mai e noi pe la balantze? Cum statzi cu echilibrul? Al meu e cam shubredutz :). sunt cam agitata si ma invart ca o gaina nebuna si nu stiu din ce parte sa o apuc. Am avut ceva treaba la job si am fost cam stresata si ocupata.
Cum merg ideiile de afaceri? Merg sau stau?
Cary, ai dreptate cu rochitzele de ocazie pentru fetitze. O rochie de ocazie dragutza pentru Alexandra am gasit-o in magazin cu 1 200 000 mln. Eu i-am cusut una cu material de buna calitate (tafta la 150 000 lei/metrul)cu captuseala si cusaturi protejate in interior ( ca sa nu intepe si sa nu incomodeze) si m-a costat 300 000. Uite cum arata rochia - click (se vede mai bine marita) sau click aici. Deci eu zic ca ar merge si cine n-ar da 100-200 mii pentru chirie. Mai ales ca ocazii atat de speciale nu ai decat de cateva ori pe an. si fug la treaba!!!
P.S. Cary, vezi ce patzesti daca faci surprize sotzului :)))) . pup!
Cary spune:
Cam tarziu la condicutza,sper sa nu-mi taiati din ziua de lucru pe DC,dar pentru 2 zile a venit verisoara mea din SM,asa ca am o scuza.
Rochita Sandicai am mai vazut-o cu alta ocazie,este superba.Cand am cautat pentru Rebi una de ocazie sub 700.000 lei nu am gasit asa ca mai bine le confectionezi acasa!
Pentru Craciun am gasit in Europa un costumas:sarafan,bolero si gentuta din acelasi material roz-catifea si jos are broderie(daca gasesc diseara poza ti-o trimit s-o vezi,ca merita)si totul a costat la 150.000 lei!!!nici nu m-am asteptat sa fie atat de ieftin.
Cat despre surpriza,nu prea a fost surpriza,ca doar sotul m-a trimis sa spal masina!sper sa-i fie invatatura de minte,pentru cand ma va trimite data viitoare,caci de regula se duce el.
Pe curand!
Cary spune:
Am trimis poza pe mail ca are gabarit mare.
Sarafanul are un cordon care se leaga la spate,dupa ce inchizi fermoarul.
ticka spune:
Foarte foarte frumos sarafanul. Superb! Si Rebeca e si ea tare dulce . Vreau si eu sarafan aveau si marimea mea?
Cary - esti foarte foarte frumoasa, sincer
Cary spune:
Saru-mana de aprecieri,in poza unde apar eu,este facuta inainte de plecare de Anul Nou,macar atunci sa arat bine nu?!?!?!?
Marimi pentru mamici sa stii ca nu aveau,doar la blugi!
Pe curand.
vlada spune:
'neat ...pe la pranz !!
Vrem si noi sa admiram fetele si sarafanul !!! Ce, daca avem baietei, nu putem...?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ticka spune:
neatz pe la pranz si Dvs doamna !
Pai stai sa vina Cary, ca ea e proprietara de poze cu sarafan roz :))