Balante (dez)echilibrate (8)
Raspunsuri - Pagina 12
Cary spune:
Ticka iubita iti dau verde sa le pui tu ca sa se vada,ca eu nu stiu sa le micesc(oare cand o sa invat?),PUPICIII,pentru ajutor!
Andreea las' ca te anunt cand gasesc ceva fain si pentru baieti!
AdynaB spune:
Salutare fetele,
a-ti inceput bine saptamana?....noi nu prea..tati a racit si ne-a dat si noua si sintem bolnave amindoua.Noi am avut un sf. de sapt. foarte frumos si incarcat,deoarece a venit mama la mine in vizita(n-o mai vazusem din iulie,anul trecut)si a stat 4 zile.
Am admirat si eu rochitzele....f.f.f. frumoase.
Ticka,aici m-ai nimerit cu lumanarile...si eu sint colectionara...astept pozele cu decoratiuni pe lumanari
pupice
Adyna si Selina bambina
Salmida spune:
Salt voios de ... balantä! In ceascä este ceai, sä stiti! Preparat á la carte(a) semnatä ticka!
Rochite frumoase, fetite si mämic asemenea! Asteptäm acum päpusica semnatä dana.
:( Trebuie sä
vlada spune:
Tiiii...ca tare frumusele mai sunteti...! Abia astept sa am si eu o fetita,de-aia ma pregatesc...
Daaa, asteptam cu nerabdare si pozele cu lumanari !
Multumesc si multi .
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ticka spune:
adyna, salmida, vlada !
Ma duc sa gatesc pozele cu lumanari!
Pupaturi la dezechilibrate!
Salmida spune:
Aoleu! Am mancat un u de la salut, un i de la mämici ...
si lumanärile !!
Ceaiul verde cu arome orientale care l-am luat azi are gust de mentosane! Se mai fabricä oare asemenea chestii in ro?
Cary spune:
Multumim fetele de aprecieri, si .
Abia astept sa vad lumanarile si apropo ca vine ziua indragostitilor,mi-am luat lumanari transparente rosii in forma de inimioara(sper sa le pun sa pluteasca intr-un bol cu apa)si flori.
Andreea sa inteleg ca te-ai pus pe treaba cu al tau sot?uita-te bine la Rebi si Sandica,ca poate iese una asemanatoare!!!
Eu intotdeauna mi-am dorit copiii cu parul cretz si uite ca Domnul mi-a dat o samanta buna!!!!!
vlada spune:
Inca nu ne-am apucat...dar este in plan pt. la vara...si e musai sa fie fetita !!!
Salmida - da, mai exista mentosane,tot in hartie verde...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
vlada spune:
Nu-mi vine sa cred...am scris ultima aseara si acu' sunt si prima la cafea...'neata fetelor !!! ( desi tare bine era daca Vlad nu ma lasa sa semnez asa devreme... ).
Si fiindca primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma cantaresc...raportez inca un kg doborat...
Andreea si Vlad
Iubirea mea