Balante (dez)echilibrate (8)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
ticka spune:
Netza!
Salmida lasa ca e mai fan asa. Eu abia acum am observat literele mancate, daca nu spuneai nici nu vedeam!!! cat despre ceaiul verde cu gust de mentosan.....nu te invidiez. Eu am luat unul verde cu melissa (ci-o fi asta ca eu nu shtiu) si e tare tare bun. Si a descoperit maica-mea un ceai absolut nemaipomenit se numeste 1001 nights Ali-baba facut de "Mabroc" uite si www.lanka.net/mabrocteas/index.html" target="_blank">site-ul firmei producatoare. Si www.mabroc.ru/vitrina.htm" target="_blank">aici ultimul in cutie cilindrica e ceaiul cu pricina. Daca gasesti Mabroc ia cu incredere - este bun
Andreea da ce faci? Ce fel de cura minune e ca vreau si eu. Ca incep sa cred ca imi teleportezi kg tale. Cum dobori unu mi se pune mie unu pe sholduri .
Ma duc sa preparez pozele cu lumanari pe net. cum is gata cum strig!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vlada spune:
Tin regimul disociat, daca te intereseaza ti-l trimit...ei, cum sa ti le dau tie?!!! Nici gand ...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ticka spune:
mi-l trimiti Andreea, please! pe ticka75 de pe yahoo. Saru'mana!
Si uitati aici si lumanarile promise! Enjoy!
ticka spune:
Ah! sa nu ma injuratzi ca nu scapatzi de mine, dar am uitat sa ma laud!!!! Ieri am ramas uimita cand Sandica mi-a "recitat" pe de rost "Regele Leu" I-am luat de Craciun cartea cu CD. Si ii place sa-l asculte uneori inainte de culcare. Ieri ne-am culcat si am rugat-o sa-mi spuna o poveste si a inceput "regele leu". Prea le spunea ca-n carte, m-am repezit si am luat cartea: era cuvant cu cuvant. A mai uitat de cateva ori si spuneam eu primul cuvant din propozitzie si ea imi truluia mai departe. Si eu si sotul am ramas "masca".
Am gatat laudatul si ma apuc de treaba!
ticka spune:
Saru'mana , dar cu singurantza imi exageratzi meritele, doamna :))).
Ma mai agatz si eu de o idee ratacita, dar cum se spune - am idei putzine dar fixe (vezi sfoara cea de toate zilele!).
dana_ene spune:
Mai, fete frumoase, am ramas foarte incantata de pustoaicele voastre (Reby si Sandica )!
Manca-le-ar mama pe frumoase si istete!
Cary, foarte dragut intregul compleu cu sarafan. Si super ieftin ! Pai eu am dat pe-o rochitza pentru Oana cand a implinit 1 anisor 250.000 lei. N-am rezistat tentatiei, ce sa fac ! (aici puteti vedea rochitza)
Ticka, tare reusite lumanarile, vorba ta zici ca ai dat o groaza de bani pe ele. Bravo !
Adyna, sanatate tie si puiutei !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
vlada spune:
Pai daca e de efect,de ce sa schimbi? Si lasa, ac nu exagerez deloc...
Cum ti se pare regimul ? Chiar acu' mi-am facut un ceai verde...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
vlada spune:
Dana, dar n-a fost mult rochita si oricum mica printesica merita cu siguranta !!! Este f. de efect...
Andreea si Vlad
Iubirea mea