Balante (dez)echilibrate (8)
Raspunsuri - Pagina 14
Cary spune:
Iaca si eu sa vad repede creatiile,lumanarile au iesit foarte bine,o sa fac si eu(ca maimutza!).Felicitari Tickuta si mii de pupici pentru pozele mele.
Sandica mi-a amintit de Rebi cand era mai mica,CD-ul preferat era Mica Sirena si toate cantecelele in engleza le-a prins imediat,de cate ori venea cineva ea vroia sa cante.
Dana-rochita e minunata si fetita e un ingeras mic si scump,imi vine s-o mananc de obrajori(ce mama carnivora sunt!)
Adyna sanatate multa ca treceti voi si peste asta.
Salmida nici eu nu am bagat de seama ca lipseste ceva!
Pentru fetele care vor sa dea kg jos,sa le trimita la mine,care fac mari eforturi sa mai pun ceva!!!Le primesc cu placere!
Oare vor sta kg vostre pe oasele mele???
ticka spune:
Cary, numai sa-mi spui cum le vrei: prin recomandata sau post restant? I will do my best, promit!
Salmida spune:
Hallo! Vä salut si yo cu un ceai de mentosane in fatzä!
Am sä mä uit de Mabroc, ticka, cat de curand cä e clar cä ästa nu mä pot convinge sä il beau zilnic. Nu mä asteptam sä se mai fabrice si acum mentosane!
Andreea, spor la kg ... cred cä regimul disociat seamänä cu Montignac ... sau nu?
pt. Sändica, micutza comoarä si pt. mämica ei talentatä!
Dana, ai o zanä acolo in pozä. Bagheta magicä ii lipsea!
Cary, atunci dacä nu ati observat lipsa literelor inseamnä cä ati citit ca vräjite topicul! Si e de inteles ... cu atatea frumuseti pe aici, rochite, lumanäri, povesti.
Adyna te asteptäm cu vesti bune!
*Dacä am omis pe cineva sau ceva, dati vina pe ceaiul de mentosane, vä rog!
*Dacä vä plac florile, poftiti!
*Iar pt. Cary, o dedicatie. Sau poate sunt bune si in dietä la spulberatul ... poftelor!
Pe curand!
ticka spune:
Superbe florile Salmida!!!! Tu le cresti? Ca eu reusesc sa le usuc cu sfintzenie. ciclamenul meu - s-a dus primul. Rezistente au ramas violetele, dracenele. Begoniiile sunt pe moarte dar cu indarjire se chinuie sa supravietzuiasca, muscatele nu mai vor sa infloreasca, din toti trandafirii japonezi numai unul ma bucura cu flori, ceilalti nu numai ca nu mai fac flori dar au pierdut si frunze! Deci in materie de flori sunt un dezastru
Cary spune:
Salmiduta esti o scumpa!!!
Mai intai mi-ai bucurat sufletul cu atatea flori(sunt superbe),ala din poza era balconul tau?se vede ca ai garaj,nu ca mine,unde jumatate de balcon e ocupat cu scule,roti de rezerva si alte alea!!!!de ma apuca dracii.
Craciunita inflotita am si eu.
La muscate am renuntat de mult caci numai frunze facea,flori nema,o fi fost BAIAT muscata mea?!?!??!
Iar apoi m-ai ingrasat ca pe gaste.
Meniurile tare gustoase fura si super vizionate.
Ticka,cum vrei tu sa le trimiti,numai sa stea!!!
AdynaB spune:
Saliu balantele,
ce bine ca scriu si nu trebuie sa vb. ...altfel nzu m-ati intelege!
Ma simt ceva mai bine,dar parca as dormi tot timpul.
Ticka,super faine lumanarile tale! am sa-ti trimit si eu poze cu ale mela ,daca vrei sa le vezi(nu sint multe)
Dana,pentru ingerasul tau in rochitza!
Salmida,ce flori frumoase,mai ales trandafirul galben...sint toate ale tale?? La mine tine doar bambusul,restul se duc repede
Fetele,va pupacesc...ma cheama patul iar!!
Adyna si Selina bambina
lilib72 spune:
am trecut si eu sa va salut
nu prea am timp sa scriu dar va citesc mesajele deci tot sunt alaturi de voi; am admirat fetitele si rochitele, sunt superbe, deja doi copilashi de aici ii cunosc pe rebi si pe vlad;
si mie imi place croitoria si daca ar fi sa-mi deschid o firma ar fi tot ceva legat de imbracaminte asa ca daca mai vreti un partener...
as vrea sa-i croiesc dariei o pijama, sper sa am timp s-o croiesc.
pana data viitoare toate cele bune.
Salmida spune:
Mä bucur cä v-au pläcut! Sunt iubitele mele!
Toate florile de interior sunt ingrijite de "moi", panselutele si petuniile rosii le-am avut pe balcon vara trecutä, iar restul sunt buchete primite cärora le-am imortalizat frumusetea pt. cä stiam cä e trecätoare. (P.S.: sau fotografiate in aer liber)
Balconul nu este al meu, dar cam asa aratä aici balcoanele vara, pline de flori, unele mai frumoase decat altele. Sper sä reusesc sä amenajez anul acesta mai frumos balconul meu, mai ales cä l-au renovat in toamnä.
Imi doresc si eu un trandafir japonez, cä nu am ... si nici panselute de Parma nu mai am. Au murit! Asa cä nu fii tristä, ticka! Unele floricele chiar au viata scurtä, nu e vina noasträ! Cräciunitza nu mai are flori acum, dar väd cä ii cresc frunzulite noi! Bambusul e grozav! Il am deja de cateva luni si se multumeste numai cu apä, pe care i-am schimbat-o de cateva ori, plus cä i-am picurat putin in vas din solutia de "vitamine si minerale".
lilib72, bine ai revenit. La capitolul croitorie mä incumetasem si eu in tinerete ... apoi mergeam cu modele gandite la croitoreasä ... era mai comod; aici nu am deocamdatä nici masinä de cusut.
Adyna, sä te pui repede pe picioare! Te asteptäm cu pozici!
Salmida spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42422" target="_blank">capitolul 9 de balante (dez)echilibrate si vorbärete.