Balante (dez)echilibrate (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Adyna - multa sanatate si te asteptam sa revii cat mai repede !
Salmida - m-ai omorat de-a dreptul...florile sunt absolut superbe, dar cu mancarea ce-ai avut ....? Chiar asa de antipatica iti sunt... ?
Regimul e cam asa - in fiecare zi se mananca un singur tip de aliment..de ex. azi - cartofi fierti sau copti... asa ca mai bine fug sa-mi mai fac un ceai.
Pupici

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

quote:
Originally posted by vlada
Salmida - m-ai omorat de-a dreptul...florile sunt absolut superbe, dar cu mancarea ce-ai avut ....? Chiar asa de antipatica iti sunt... ?
Regimul e cam asa - in fiecare zi se mananca un singur tip de aliment..de ex. azi - cartofi fierti sau copti... asa ca mai bine fug sa-mi mai fac un ceai.
Pupici

Vlada, mancärica a fost pt kg dorite de Cary iar la tine pt. alungarea poftelor prin privit! E posibil? Deci cu intentii bune! Poate capätä cartofii aceeia gust de ... cremä de zahär ars! Si impusti 2 iepuri dintr-o loviturä!
Mi se pare putin monoton sä mananci asa, dar depinde si de ce anume ti se potriveste tie. Mult spor!
De fapt deschisesem capitolul 9. Ne vedem acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Na ca scriu si eu ceva daca tot continuati aici. Ca eu va astept cuminte acolo si ce primesc?

Mergi la inceput