La noi, la Galati sa veniti!
![](images/user_woman.png)
A fost odata ca niciodata...deschis un astfel de subiect numai ca din motive "tehnice" nu mai exista.
Si pentru ca am observat ca randul Galatencelor s-au mai ingrosat, risc si deschid un nou subiect si poate cu aceasta ocazie ne vom cunoaste mai bine.
In speranta ca noul an ne va aduce si mai aproape, eu va pe toate (toti) care iubiti Galatiul!
Liliana
Raspunsuri
iuliabr spune:
Daca sunt din Braila e vreo problema?
Eu cred ca cei 15 km care ne despart(pe dig) nu reprezinta o prapastie. Si pentru ca avem in Galati o multime de prieteni, rude si unii dinte noi chiar serviciul, am indraznit sa-ti raspund.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
oanaDo spune:
quote:
Originally posted by iuliabr
Daca sunt din Braila e vreo problema?
Eu cred ca cei 15 km care ne despart(pe dig) nu reprezinta o prapastie. Si pentru ca avem in Galati o multime de prieteni, rude si unii dinte noi chiar serviciul, am indraznit sa-ti raspund.
iulia, mamica lui bia
Subscriu si eu !!!!!!
![](floare.gif)
Oana
http://community.webshots.com/user/ooanaa2003
liliac1 spune:
Bine ne regasim.
Nu are importanta ca stati in Braila. Noi stim ca Braila-Galati este deja un singur oras.
Intr-adevar, si eu am o gramada de prieteni din Braila, colegi chiar si nashii nostri.
Va si sper intr-o luuunga prietenie.
Liliana
P.S. Asa ma enerveaza fleshcaraia asta de-afara!
iuliabr spune:
Fetelor, eu sunt la serviciu dar cand reusesc sa-mi fac putin timp liber intru sa vad ce se mai intampla pe forumul DC.
Vad ca voi sunteti membre DC cu vechime mai mare..... Ma puteti ajuta cu un sfat? Vreau sa-mi fac album cu pozele copilului si nu stiu cum sa procedez.
Voi aveti copii? Eu am o fetita. Cred ca de acum pot spune ca e pustoaica. Peste 3 saptamani implineste 7 ani.
liliac1 spune:
Si noi (adica eu) tot de la servici.... Si imi fac timp...pentru DC. Cum prind ocazia cum intru sa vad ce mai este nou.
iuliabr sa-ti traiasca pushtoaica! 7 ani?? Pai este deja domnishoara! Asteptam sa vedem poze!
Ce sa comentez ca ghibi a mea are doar un an si 4 luni!
Ca sa iti pui poze ai mai multe variante:
1. pe DC mergi la album foto (in stanga) si apoi te descurci tu..
2. Pe webshots (cum am eu...)
3. pe yahoo ai posibilitatea sa iti faci album foto si sa pui link-ul catre el...
Asteptam poze
Liliana& Andra-Maria
http://community.webshots.com/user/liliac1
iuliabr spune:
Liliana, sa-ti traiasca bebelusha! Am vazut pozele.
Multumesc de sfat. Azi incerc sa-mi fac album pe webshots. Am mai citit pe forumul DC si am vazut ca iti trebuie ceva vechime ca sa-ti poti face album. Sper sa ajung si eu la vechimea aia.
iuliabr spune:
Am reusit sa-mi fac albumul pe webshots.
Multumesc de sfat.
P.S. Urata vreme pe la noi, nu-i asa?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
A fost deschis un subiect similar..care a murit demult!Niciodata..dar niciodata..nu am reusit cele din Galati sa ne intalnim..spre rusinea noastra.
Eu sunt destul de vechiuta pe aici!M-am mai intalnit cu Vilma....insa cam atata!
Eu am un baiat de 8 ani si ceva si un baiat de 1 an si 9 luni!
Desigur..eu mereu am vrut ca cele din Galati sa fim mai unite,insa din varii motive nu am reusit niciodata!
Dealtfel..sunt deacord sa intre aici si fetele din Braila!Ca ..sunt foarte aproape!
liliac1 spune:
Korinna sa stii ca m-am gandit in mom. in care am deskis acest subiect fix la ceea ce spuneai tu!
Intr-adevar, niciodata nu ne-am intalnit dar stim ca de cele mai multe ori vremea nu a tinut cu noi sau fiecare avea anumite pb. care nu puteau fi amanate (gen copil racit...)
Ma bucur sa am reusit sa te "ademenim" la acest subiect.
Anul asta Nu mai ratam ocazia cu intalnirile. Sa incercam sa aratam ca nu suntem delasatoare.
iuliabr Vrem sa vedem pozele!!!
Va
Liliana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
acum,numai sa asteptam sa se faca vremea buna,desi acum...vad ca iesit soarele.
liliac1 unde stai?in ce zona?si unde lucrezi??poate stam mai aproape si ne putem vedea...!Eu deocamdata sunt in concediu pana face copilul mic 2 ani!Stau in 19,la Sanitas.
Lucrez la Astral la internet!