La noi, la Galati sa veniti!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliabr spune:

Am facut albumul dar zau, nu stiu cum sa fac sa apara link-ul. Imi vine sa mor de ciuda.
Da cer sfaturi in continuare va supar?

Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Intre timp m-am desteptat si acum pot pune adresa albumului de pe webshots.
Mai bine mai tarziu decat niciodata.
Deci, poze cu Bianca .....

www.community.webshots.com/user/iuliabr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Iulia..nu mere linkul tau!
mai..incearca sa te putem si noi vedea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor ce dor imi este de Galati.
Korinna asta e linkul bun :))
http://community.webshots.com/user/iuliabr
Sa va traiasca puiutii!

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

quote:
Originally posted by korinna

Stau in 19,la Sanitas.
Lucrez la Astral la internet!

Mai, sa fim vecine si sa nu ne cunoastem!! Hmmm....
Cu toate ca eu am convingerea ca ti-am remarcat "okii verzi" pe strasse!
Eu stau in 20, fix in spate la "restaurantul" ala Om bogat...(adica pentru fetele care fac "naveta"..acolo unde se iau maxi-taxi catre Braila!!
Si de lucrat...la Posta Romana!

iuliabr Dragalasi sunteti cu totii! Vazutam pozele cu minunea ta! Rupta din soare, ce mai... ca si mami de altfel...
Aalina Unde esti, draga??? Daca te leaga ceva de aceste meleaguri, vino sa mai stam un pic la barfa!

Lasa ca o sa iasa si soarele asta...si poate ne adunam si noi!
Mai ales ca au crescut si ai nostri un pic si ne putem intelege cu ei cat de cat.

Mai, asa ma enerveaza vremea asta...nici nu ninge, nici nu-i cald...doar fleshcaraie, nebunie...copilul meu vrea sa mearga pe jos si nu vrea sa ocoleasca baltile...nervi intinsi la maxim...dar...o sa treaca!!!

Va

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Aalina, multumesc de ajutor! Multa bataie de cap am mai avut cu pozele astea, dar am tinut mortis sa ma laud si eu cu Bia. Doar un copil am si tare mi-e draga.
Sunt foarte mandra de ea asa cum toate mamicile sunt mandre de puii lor.
Liliana, imi aduc aminte foarte bine vremea in care Bianca avea aproape 2 ani, isi dorea sa mearga pe jos si lua la rand toate baltoacele. Simteam ca imi crapa capul de nervi. Dar sa stii ca si acum sunt cu gura pe ea: "Ai grija sa nu calci in baltoaca aia!" Cred ca am ramas cu defect din vremea aceea.

Va pup si va urez o zi buna.

http://community.webshots.com/user/iuliabr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Si eu tot din Galati sunt de loc si am mai scris la subiectele pe tema asta, am si incercat sa ne intalnim in rarele ocazii cand am fost acasa, dar n-am reusit.
Eu stau de 6 ani jumate in Cluj si pe la a mei parinti vin tot mai rara, mai ales de cand avem si copilul si un drum de 600 de km nu e asa usor cu ea dupa noi. Ultima oara am fost de Craciun, dar atunci nu am reusit sa ma vad decat cu cativa fosti colegi de liceu si atat.
M-am tot uitat pe lista cu galateni dar nu cred ca e cineva pe care sa-l fi intalnit vreaodata, dar totusi: eu am terminat LVA in 1998. Din acelasi an am plecat la Cluj, dar poate mai sunt pe forum ceva fosti colegi.
Va pupacesc si va anunt cand mai venim pe acasa ca poate ne intalnim
PS: ca sa nu fiti suparate, sa stiti ca nici clujencele inca nu au reusit sa se intalneasca toate, dar mai incercam

Anda si printesuca Carina (2 ani)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Carina se poate sa fi trecut una pe langa cealalta pe culoarele liceului, numai ca eu eram proaspata absolventa si venita cu "omagii" la adresa fostilor profesori pe cand tu erai o mica bobocica!. Am terminat acelasi liceu numai ca eu in 1994 si drumul meu s-a batatorit catre Iasi!
Oricum, bine te avem printre noi!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

carina..considera-te norocoasa ca stai in Cluj!Visul meu este sa plec din galati si sa ma mut in Cluj..e un vis asa cum unii isi doresc sa ajunga in america...sau eu stiu unde!
Dar nu se va realiza asta niciodata!..ca iti trebuie bani de casa..ca servicii gasim acolo..sigur sigur!Sotul meu de mult il roaga unii de la firma General security sa mearga acolo..dar unde sa stam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Corina, sa stii ca si visul meu a fost sa plec din Galati, si da, Clujul era unul din orasele in care mi-am dorit mereu sa stau. Sa stii insa ca mie nu imi place asa de mult aici, nu stiu exact de ce, probabil sunt mai multe amanunte care puse cap la cap ma fac sa nu ma simt tot timpul acasa aici. Si ai dreptate, e un oras tare scump (vezi ca am scris unele chestii la topicul: Cat castigam), din toate punctele de vedere, dar mai ales la chirii si preturi la apartamente. In Galati nu mai stiu exact preturile in domeniul imobiliar dar ma gandescca gasesti un apartament de 3 camere la mai putin de 35000 de Euro (in zone ca Micro 39, 40, 20), caci cu atat au vandut finii nostri un apartament sapatamana trecuta intr-o zona nasoala tare.

Anda si printesuca Carina (2 ani)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput