gradinite step by step
buna,
stiu c-au mai fost puse astfel de subiecte pe forum. le-am citit pe toate dar n-am gasit ce ma interesa. iar pagina www.stepbystep.ro nu se deschide. asa ca poate ma ajutati voi. stiti pe unde sunt gradinite step by step in bucuresti? noi stam in sectorul 6 si am vrea ceva mai aproape de casa.
waldorf am cautat, dar din pacate sunt numai 4 in tot bucurestiul si destul de departe de drumul taberei.
si am mai gasit un sistem de educatie alternativ - Montessori. a incercat cineva? ca m-am tot uitat pe net si am gasit si cateva pareri destul de proaste.
multumim de ajutor.
oana si bebe maria
Raspunsuri
Cary spune:
Anul trecut Scoala 198 a a vut 2 clase de step by step.
Este scoala la Apusului,la capatul de masina 336 si 178.
Succes!
moana spune:
scoala sau gradinita? noua ne trebe gradinita.
quote:
Originally posted by Cary
Anul trecut Scoala 198 a a vut 2 clase de step by step.
Este scoala la Apusului,la capatul de masina 336 si 178.
Succes!
Midori spune:
Forte interesant!
Ce fel de gradintze sunt astea?
Iti lasi copilul cate putin la inceput si
se creste timpul gradat.
Sta cu mami in prima zi?
moana spune:
quote:
Originally posted by ruth
Buna
In gradinita 209 din D.Taberei s-a infiintat aceasta grupa
Ruth,
stii mai multe despre? ai copil/copii acolo? stii pe cineva care are? au fost multumiti? in principiu, am idee ce inseamna educatie in sistemul step by step (am mai citi pe net). dar, oricat de bun ar fi sistemul, depinde f mult de cum e aplicat. asa ca........ daca mai cunosti detalii, te rog spune-mi si mie.
iti mulumim. oana si mariuca (18.12.2002)
ruth spune:
Buna seara,
Da fetita mea este in aceea grupa. Grupa mica treb la inceptut sa fie normala dar au facut-o step by step
Grupa formata din 30 de copii 3-4 ani ,3 educatoare ,2 infirmiere
Au un program destul de larg si vast pt. varsta lor.Eu personal sunt incantata pt. suma de 1700000 lei pe care o dau ,e de ....nu este ca si la o gradinita privata dar e mai bine decat ar fi la o grupa normala
Eu zic ca merita sa vezi
moana spune:
quote:
Originally posted by ruth
Buna seara,
Da fetita mea este in aceea grupa. Grupa mica treb la inceptut sa fie normala dar au facut-o step by step
Grupa formata din 30 de copii 3-4 ani ,3 educatoare ,2 infirmiere
Au un program destul de larg si vast pt. varsta lor.Eu personal sunt incantata pt. suma de 1700000 lei pe care o dau ,e de ....nu este ca si la o gradinita privata dar e mai bine decat ar fi la o grupa normala
Eu zic ca merita sa vezi
sunt 30 de copii intr-o singura grupa? adica stau toti intr-o singura incapere? invata limbi straine? e gradinita cu program prelungit? daca ai timp poti sa-mi spui si mie cum decurge o zi de gradinita a fetitei tale? la ce ora incepe si care este programul? ce activitati fac? CE NU-TI PLACE? (mereu exista ceva).
multumesc anticipat. moana
ruth spune:
da cu timpul stau ...ok sala este dubla,30 la 3 educatoare au in fiecare zi grupe formate din cate 5 pt a studia(pe reviste )natura,cifre ,litere...se rotesc copiii la aceste studii,da au engleza-program 7;30-17;30 dar de ce nu suni ?de ce nu te duci la fata locului.Eu sunt o mamica multumitasi intre noi fie vorba nici nu am timp de spionaj deci incearca intr-o dimineatasi vb. direct cu celelalte mamici poate se gasesc si nemultumiri (eu una chiar daca am vazut am trecut usor peste ele in vitrina nu poti sa-o tin !)
ruth spune:
Daca te ajuta cu ceva : in grupa sunt 5 copii(aprox.)care au bani la greu eu sunt cu un salariu modest (deaceea caut sa-mi ocup sambetele cu ceva)
Toate bune