gradinite step by step
Raspunsuri - Pagina 2
moana spune:
quote:
Originally posted by ruth
Daca te ajuta cu ceva : in grupa sunt 5 copii(aprox.)care au bani la greu eu sunt cu un salariu modest (deaceea caut sa-mi ocup sambetele cu ceva)
Toate bune
multumesc f mult de informatii. o sa sun si o sa ma duc sa vad. si poate gasesc si alte mamici cu care sa stau de vorba.
inca o data iti multumesc. oana
radu26 spune:
La 209 in Drumul Taberei gasesti doua astfel de clase (Step By Step). E o buna alegere, dar locuri sunt foarte putine si cereri multe. E bine sa te interesezi din timp.
Cristina spune:
Eu am fetita la programul step-by-step. E adevarat, in Ploiesti.
Diferente fata de programul clasic? Ar trebui sa fie, insa..
Ideea step-ului ar fi urmatoarea: se pune accent pe inclinatiile copilului. Sunt impartiti pe centre, in functie de doleantele lor. Ei bine, nu este chiar asa. Sunt impartiti pe centre, cate 5 la un centru DAR: educatoarele ii grabesc pe cei de la "manipulative" de exemplu..."hai, gata, treceti si la arta", rotiti-va. Pai asta contravine ideii step-ului. Daca copilul meu vrea sa stea toata ziua sa coloreze, treaba ei, nu? Am fost de cateva ori la ei la gradi, am stat cu ei toata ziua si am vazut.
Intr-adevar, au alte conditii, carticele speciale dupa care lucreaza, stiu si eu... forme geometrice specifice zic ei (numai ca sunt din lemn, altfel, tot forme geometrice sunt).
Nu vad diferente semnificative fata de programul clasic.
Asta nu inseamna ca nu sunt multumita de progresele Sanzienei. Dar nu-i step (nici n-ar putea fi, cu 20 de copiii intr-o grupa).
moana spune:
intr-adevar, apare o problema la care nu m-am gandit. daca fac gradinita intr-un sistem din asta alternativ, ar trebui sa continue si cu scoala. asa, daca ii treci dintr-un sistem in altul, s-ar putea sa se simta frustrati. ce parere aveti?
moana
CORNELIAP33 spune:
Dragelor,
M-ar interesa si pe mine daca cunoasteti gradinite cu grupe step by step in sectorul 3, sau macar daca cunoasteti ceva despre gradinitele 155, 161 sau 24.
Multi pupici
Cornelia si BB Rares-22.04.2002
madonna spune:
Buna fetelor am si eu o intrebare unde este gradinita 209 din D. Taberei? In ce zona? Aveti idee de la ce varsta poate primi copilul? Noi vrem sa-l dam la gradinita particulara am auzit ca primesc copii incepand cu varsta de 2 ani. Valentino are 10 luni dar trebuie sa gasesc din timp ceva bun. Pupici
Madonnahttp://community.webshots.com/user/olgaruxandra
radu26 spune:
3 ani este varsta minima de intrare in gradinita. 209 este aproape de bucla, am adresa daca vrei, nmu stiu sa desciru exact cum ajungi acolo, pentru ca nu cunosc numele strazilor adiacente.
criatiana spune:
Cristina,te rog sa-mi spui adresa si nr de tel al gradinitei cu programul step by step din Ploiesti si de la ce virsta primesc copii.
Baietelul meu face 2 ani in sept si nu stiu unde sa-l dau la gradi la cresa.
Daca stii mai multe despre cresele si gradinitele(inclusiv particulare) din Ploiesti,ajuta-ma te rog.
Multumim de ajutor
Cristiana si bebe Aris
madairina spune:
Am si eu o intrebare care este diferenta dintre o gradinita step by step si una normala de stat? Am auzit de scoala step by step, nepoata mea este acolo, in Dr. Taberei la scoala Sf. Andrei de pe Str. Parva dar nu am auzit sa aiba si gradinita. Astept mai mult informatii.
Multumesc.