endometru, ovulatie, temperaturi (6)
Raspunsuri - Pagina 9
Felicity spune:
hahaha, am citit-o si pe eu pe ana27.
rad si acum hahahaha
nici nu stiu de ce rad, de ce a zis ea, sau de sfatul...."incearca si tu pt fata si pt baiat si vezi ce-ti place" hahahaha.
si partea cu depilatul sotului e tare.
dar mi-a fost extrem de greu sa o parcurg, din cauza "accentului" si a "ortografiei".
Fetelor eu zic ca avem inca un motiv sa fim fericite
si atat imi permit sa zic!!!
danagie, testele de ovulatie sunt cele mai prost privite din punct de vedere al consumatorului, asa arata niste statistici in USA. Nu te descuraja daca nu devine mai pozitiv de atat, poate pur si simplu nu se potrivesc cu tine. Nu sunt perfecte!
Eu nu ma pricep la temperaturi in Celsius, dar ce pot spune e ca nu conteaza valorile, cat conteaza alura graficului, fiecare e altfel!! si apoi depinde si unde iti iei temperatura. bafta multa!!!
liadi bine ai revenit!! si un bebe pe cat mai curand.
Tonnia, ce mustrari de constiinta? Eu nu as stii ce sa raspund la intrebarile Anei, m-a luat pe nepregatite ![]()
Tonnia spune:
Uf, m-ai mai linistit!
Ale, pe unde esti? De cand ti-ai vazut asigurata pisica nu mai ai nevoie de noi!
rucsi spune:
Tonnia sa nu ai mustrari de constiinta , ca nu ai pentru cine.Probabil ca este cineva care este pasionat de "Planeta Moldova"
Iar despre mustrari, la ce raspuns i-am dat eu ar trebui sa plang.Dar nu cred ca avem pentru cine, asa ca stai linistita.
Tonnia spune:
Rucsi,m-ai dat gata cu raspunsul tau. Nu ma pot opri din ras. De unde ai scos faza cu vrabiuta? Hai ca mi-ai schimbat starea de spirit pe ziua de azi!
liadi spune:
Oricum tipul(ca eu cred ca este un tip) este tare! Este "lucrat" bine mesajul. Si gandit. Dar atata timp cat "stiinta" este cu 2 "i" este OK. Oricum ne-a descretit fruntile! Trebuie sa-i multumim si sa-l invitam sa ne mai distreze din cand in cand.
Ne si stimuleaza imaginatia!
Lia
rucsi spune:
Tonnia ma bucur ca ti-am schimbat starea de spirit.Pur si simplu acea aberatie m-a inspirat sa scriu si eu aberatii.Singurul lucru bun de aici este ca am reusit sa o distrez pe Tonnia. Sincer ma bucur.Daca mai ai nevoie , cu cea mai mare placere oricand.
Rucsi
danangie spune:
Salve din nou!
TONNIA eu am un ciclu de 25 de zile de 2 luni de zile. De cand m-am lasat de anticonceptionale, adica din august anul trecut l-am avut in modul urmator:
-septembrie: 27 zile;
-octombrie: 27 zile;
-noiembrie: 28 zile;
-decembrie: 25 zile;
-ianuarie: 25 zile.
Deci,si eu cred ca inca nu am avut ovulatie,dupa temperatura luata. Luna trecuta incepusem sa-mi iau TB din ziua a 18 a CM.Aveam asa:
-din ziua a 18-a pana in ziua a 25-a : 36,8. Imediat in ziua urmatoare au venit rushii si aveam in aceea zi 36,4.
Azi sunt in ziua a 14-a CM. Cred ca se apropie ovulatia,daca ovulez!Oricum azi am
.De siguranta.![]()
FELICITY, eu imi iau temperatura vaginala. Cred ca e cea mai buna...Cu termometru electronic.Tu ce zici de ce-am scris mai sus?
la toate.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Alé spune:
Buna, fetele
iertare ca sint atit de absenta, dar astazi am petrecut doar o ora in biroul propriu. Si asta o jumatate de ora dimineata si celalalta jumatate cind am plecat. V-am zis sa nu contati pe mine saptamina asta, ca sint "out of service" pe DC. Scriu numai seara cind ajung acasa, si asta daca nu pic de somn intre timp.
Uite, vineri voi avea mai mult timp, sper eu, si voi incerca sa fiu mai activa. Ce se intimpla cu Adriana? Stie cineva? Poate n-am citit cu prea mare atentie din urma si mi-a scapat.
Nu stiu daca foloseste la ceva opinia mea, dar zau ca nu mi-a placut gilceava iscata aici, cu avortul. Pentru ca am fost pe post de observator in discutie, singura concluzie pe care pot s-o trag este ca mi se pare complet deplasata o disputa pe un astfel de subiect pe un forum care intra, prin definitie, in astfel de intimitati. Asta e viata noastra, astea ne sint problemele, asta e! Mi se pare o ipocrizie sa se dezbata un astel de subiect intr-o discutie oarecum tehnica.
Nu vreau sa se supere nimeni pe mine, vreau doar sa-mi spun parerea.
Nu e corect ca intr-o comunitate - fie ea si virtuala, sa judeci sau sa fii judecat pentu faptele tale. Plus ca te simti tradat. Eu personal, fara a fi atacata in veun fel in aceasta discutie, m-am simtit expusa. Ce o sa fac de acum inainte, o sa ma abtin de la diverse povestiri/exemple/ comentarii doar de teama de a nu fi atacata? Nu mi se pare corect.
Repet, n-am vrut sa supar pe nimeni cu observati amea, inutila de altfel, dat fiind faptul ca spiritele s-au calmat. Ma intrebam si eu retoric...
In alta ordine de idei:
* La primul examen pe care l-am dat am luat 10. (ptiu, ce desteapta sint)
* Pisi e cam bleaga, cam adormita si se misca domol prin casa. V-am zis, o controlez peste 2 saptamini sa vedem. Ma gindeam sa-i fac un test de sarcina
.
* Iar eu... sint superobosita cind ajunga casa, iar astazi m-au durut salele si parca si burta putin. Nu stiu ce sa zic. Nu ma simt in apele mele. Sint in ziua 17 si astpt sa vad ce se va mai intimpla.
In rest, nu stiu ce sa va mai spun. Felicity, ma bucura foarte tare prezenta ta aici. Tot vreau sa-ti spun, dar am tot uitat. Am vazut in sfarsit, ca gravidele sint si ele oameni si nu-si uita ca prin famec, tovarasii de suferinta. Mare lucru.
Pupici, feteleor, si noapte buna/o zi buna/buna dimineata. 
Ale
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Tonnia spune:
Buna dimineata,dragutelor!
Ale, ai pus punctul pe "i" aseara! Felicitari pentru examen!
Ariadna,
!
Va doresc o zi buna la toate!
A, sa nu uit, danangie, la ciclul tau scurt, tu trebuie sa-ti masori temperatura imediat dupa ce se termina menstruatia, iar testele de ovulatie sa le incepi de prin ziua a 8-a!!!