endometru, ovulatie, temperaturi (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Nu mai este mult pana cand il vei vedea pe bebe la eco, Felicity! O sa vezi ce fericita vei fi, si o sa ne scrii cu siguranta!

Si eu sunt de aceeasi parere, Antonia, ori stimulare, ori tratament naturist. Uneori ce-i prea mult strica.

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Da, cred ca trebuie sa fac stimulare! Numai ca nu mi-am verificat nici trompele si degeaba fac stimulare daca acolo e in neregula, nu? Nu stiu de ce, dar in capul meu e o mare varza, desi acum cand vad ce scrieti mi se pare simplu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

cine e ana27? ca eu nu ma prind deloc. sunt mai inceata la minte

Tonnia ai putea face un HSG inainte sa incepi stimularile, doar sa-ti iasa din minte ca ai putea avea ceva. Sau fa intr-o luna si una si alta, ca nu cred ca se influenteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Dragele mele,
Am revenit. Mi-a fost dor de voi si inainte de a incepe sa va scriu, ieri, am stat sa citesc ce ati mai facut.
Deci FELICITY esti insarcinata???!!!Ce ma bucur!! FELICITARI!!! Sa ai grija de tine si sa nu te mai stresezi cu semnele. Fiecare reactioneaza diferit. Se spune ca fetitele "dau" greturi mai puternice, dar nimic nu este sigur. Am inteles ca ai 4 saptamani deci este mult prea repede.
Rucsistai linistita ce temperatura ca nu ai nici o infectie. In timpul somnului scade intreg metabolismul,se raresc respiratia, bataile inimii si in consecinta scade temperatura corpului. Dupa ce te-ai trezit si intri in activitate temperatura creste treptat ca urmare a accelerarii ritmului intregului organism. Asa ca linistita sa compari doar temp. de dimineata. Bafta!
Eu nimic, bineinteles. Sunt in ziua 7 si am ratat dozarea hormonala din ziua 3-4.Dar o sa merg la monitorizare macar pt. ovulatie si la o saptamana dupa aceasta sa fac dozarile.
As vrea sa iau si eu Robitussin. Voi ati luat? Cum? Sa incerc si din asta
Tonniace mai faci draga? Cum stai cu ovulatia? Despre mesajul anei 27 ...? Cel putin am zambit. Nu vreau sa incep sa despic firul in patru dar eu cred ca este o gluma. Si daca nu sanatoasa sa fie (sau sanatos) ca daca avea o problema (cu adevarat) i-a raspuns perfect Sorina.
Ma bucur ca am auzit vesti bune si sper sa o tinem tot asa.
Va pup, Lia

Mergi la inceput

Era pe aici un subiect postat de ana, am crezut ca e la misto dar dupa ce mi-a raspuns Natasha am inceput sa am mustrari de constiinta. Poate e sincer si eu i-am raspuns aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Felicity gasesti mesajul anei27 la "Asteptand un ingeras"
Lia
pareri...?

Mergi la inceput

Liadi, ce ma bucur ca ai revenit! Te-ai gandit bine cu monitorizarea. Dintre toate variantele mie asta mi se pare cea mai desteapata.

Despre mine, ai citit tu, nu sunt intr-o pasa tocmai grozava dar cred ca le-am facut fetelor capul calendar, asa ca incerc sa scriu mai pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Natasha71, nu il urmez intocmai ci l-am simplificat si l-am adaptat la problemele mele ( zic eu), adica 1 bucata chist, lipsa ovulatie, insuficienta crestere a foliculilor.
Vezi ca am scris in amanunt ce iau, la subiectul " incep tratamentul Liviei"-pag.5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor!Ce mai faceti?Eu abia m-am trezit. De Duminica lucrez numai de dimineata. Si voi continua sa lucrez pana Vineri inclus. Sunt asa de obosita in ultimul timp....dimineata la munca,dupa-amiaza la cursuri...sapatamana asta m-a rupt.

FELICITY, eu da tot nu o scot la capat cu testele astea. Si nu pentru 4 ore si tot pentru 4 ore nu ma duc la .Azi sunt in a 14-a zi si am avut 36,2. In a 12-a zi aveam tot 36,2. A 13-a zi nu am luat-o ca nu am auzit ceasul.Tu ce zici de temperaturile astea ale mele? Nu ti se par stranii? Stii visez asa mult ziua cand voi scrie si eu ca sunt ...Sper sa se apropie.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Danangie, nu conteaza ca temperaturile sunt mici. Conteaza sa urce cand trebuie. N-ai ajuns inca la ovulatie, dupa temperaturi. Continua!
Cat dureaza ciclul tau?

Mergi la inceput