endometru, ovulatie, temperaturi (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Neata,
Stiti care este temperatura normala dupa ce ai aflat ca esti insarcinata? Oare trebuie sa ramina la fel de ridicata ca dupa ovulatie? Pina cind?

O gramada de intrebari, nu? Sunt inca paranoica. Nu ma pot bucura inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

racaru, nu stiu exact dar sigur nu exista o temperatura "normala". Stiu ca ea ramane ridicata, dar nu stiu daca la fel de ridicata sau mai putin. Haide, nu te mai stresa. Si nu-ti mai masura temperatura, nu cred ca este un bun criteriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.c spune:

buna , fetelor

va rog ajutati-ma, ca iar sunt in ceata .nu vreau sa credeti ca sunt , dar cred ca asa e la inceput.si nu cred ca e o rusine sa intrebi .

daca eu am avut C.M asa :in ln luna - octombrie pe 27
-noiembrie pe 29
ianuarie 6.

cind ar trebui sa am ovulatie ?
astazi a inceput sa-mi curga ceva din vagin (cred ca e mucus cervical) .precizez ca nu am nici un fel de infectie.
temperatura luata de dimineata a fost 35.9.
sa-mi cumpar test de ovulatie ?
a inceput ovulatia ? ce parere aveti ?
VA MULTUMESC DIN SUFLET
si sa dea D-ZEU ca toate sa avem parte de cel putin un bebel.
va pup .toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Ale, la mine in casa e o gradina zoologica in miniatura (si in plus doi porumbei, eu si loverul meu! ) asa ca sunt foarte documentata la pisici, caini, pesti, broscute testoase, etc.
Daca pisica ta a miorlait de parca o jupuia cineva cand s-a dragalit cu respectivul domn si motan, e pe faza. Cel mai usor iti dai seama daca i se maresc mamelele, caci burtica creste incet la inceput. Eu am avut numai motani initial si apoi o siameza; foarte "primitoare" fata, desi am dus-o la un baietel cu sange albastru si cu apartament la bloc, s-a incurcat cu un maidanez fara zestre din vecini, de mi-a facut niste pui alb cu negru de toata frumusetea. Si a stat si la al doilea motan - cel cu casa si zestre, ingrata !

Cica la temperaturi de "sarcina" ar trebui sa fie oricum peste 37C.
Despre spermograme, s-ar putea ca la Giulesti sa nu aiba microscoape atat de performante, si pur si simplu s nu-i vada pe baietei .

Mergi la inceput

Chi, lasa animalutele! Mai bine zi de tine, ce mai faci? Ai stabilit o strategie de atac?

Elena, nimeni nu poate sa stie cand ai tu ovulatie dar unul dintre semne este cresterea cantitatii de mucus cervical. daca ai si norocul sa aiba aspect de albus de ou, atunci e si mai bine. Temperatura sa ti-o masori toata luna, in fiecare dimineata la aceeasi ora. De regula, inainte cu o zi(sau doua) inainte de ovulatie scade, iar incepand chiar cu ziua ovulatiei creste, macar cu 0,2 si se mentine asa. Cat a fost pana acum temperatura?

Mirelas ai disparut si tu? Rucsi, Natasha, liadi...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

hai ca am mai scris o data dar ori e netul defect la mine ori forumul..deci Tonnia..va citesc dar nu prea stiu ce sa va scriu, sunteti mai avansate decat mine in investigatii si stiti mai multe, asa ca pareri si sfaturi nu prea am

in rest, a venit si ciclul...in ziua 36...asa ca sufar in tacere si ma tot gandesc ce investigatii ar trebui sa fac pentru a vedea ce e cu intarzierile astea...ca pana la gravida vad ca mai e cale lunga...nu am un moral prea bun acum...

Mergi la inceput

Bine ca ti-a venit! Alege si tu un doctor, daca n-ai deja unul, si stabileste cu el o strategie. Ce analize sa faci, cum sa procedezi in general. Si ia-ti si tu macar temperatura! Si eu sunt cam trista dar incerc sa fiu pe faza, ca sa spun asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Da...pai in ziua 10 o sa ma duc la monitorizare..sa vedem atunci

va tin pumnii fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.c spune:

buna,

multumesc Tonnya
itr-adevar,mucusul cervical are aspect de albus de ou.
iar temperatura a fost asa :(iti dau de pe 17 ):
17-36.2 ; 18- 36.1 : 19-36.3: 20-36.0: 21-36.3: 22-36.4: 23-35.9: 24-36.1: 25-36.4 ; 26-35.9.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Tonnia, nu am nici o strategie. Deocamdata sunt in faza Scarlet O'Hara
"la asta o sa ma gandesc maine"
Pana la spermograma baieteilor, nu pot sa gandesc nimic. Mi-e cam teama , o sa o fac la Giulesti si am citit despre destule erori de apreciere.
Si daca sunt anticorpii de vina, nu stiu ... O sa ma rog si o sa sper ca proasta ...
Daca aveti idei, sunt receptiva la maxim !

Mergi la inceput