endometru, ovulatie, temperaturi (6)
Raspunsuri - Pagina 7
rucsi spune:
ceva nu este in regula .eu scriu corect si apare altceva.Ma rog, se intelege pana la urma
utocatalina spune:
Natasha 71
hai sa numaram impreuna
...eu sunt ia a 5-a zi...Iti iei temeperatura luna asta?
...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
gabiu spune:
Buna fetelor, ma bag si eu in vorba si va spun ca eu sint in a 4 zi. Nu stiu daca urmeaza vreuna dintre voi tratamentul Liviei, dar pot sa va spun ca dupa o luna mi-a venit ciclul in sfirsit normal!( pina acum de la atitea tratamente aproape ca nici nu mai aveam, ci erau doar citeva pete maronii). Cred ca e de bine!
Va pup pe toate, Gabi
Natasha71 spune:
Gabi, l-am urmat si eu acum cateva luni si am observat ca are efecte bune, dar eu l-am modificat putin. Tu il urmezi 'ca la carte'?
Natalia
Felicity spune:
Buna ziua fetili 
Ce mai faceti?
Tonnia, cum iti merge azi, fata frumoasa? 
Stiu ca daca e problema cu sperma, e bine de prestat dimineata.
danangie, nici o reusita cu testele alea?
io-s ca de obicei bine, nimic nou, astept sa mi se ascuta mirosul
si sa am greturi.
Bafta fetele care ati luat-o de la capat, luna asta e lozul castigator. Tinem pumnii cat mai stransi! 
Tonnia spune:
Felicity, ce sa fac? Nu prea bine. M-am blocat. Nu mai stiu ce strategie sa adopt. Or eu cand nu mai pot face un plan, inseamna ca sunt depasita! Mai, poate nici n-o sa-ti fie greata. Ce bine ar fi! Eu de abia astept sa vina 2 februarie sa te duci la eco, atunci cred ca o sa te mai linistesti un pic.
Da, fetelor, ia numarati impreuna. Va fac galerie!
Ce parere aveti despre mesajul postat de ana 27 "buna fetele..."?
Natasha71 spune:
Felicity, sunt convinsa ca ne porti noroc.
Greturile pot veni si mai tarziu, ai citit si tu la mamici, in mod sigur. Asa ca nu mai fi asa tematoare. Dormi bine?
Natalia
Felicity spune:
Dorm bine, e de fapt un amestec de dormit bustean cu insomnie. Adorm devreme si pe la 5 ma trezesc, ma gandesc la toate prostiile mele, si apoi re-adorm.
M-am uitat mai bine si pe 8 februarie am intalnirea cea mare cu doctora (poate face ecografie), am crezut ca e mai devreme pe 2
.
Tonnia, cred ca ai doua variante, rectific....eu vad doua....care nu ma pricep.
Una sa incepi o stimulare hormonala, trebuie sa gasesti un doctor priceput la asa ceva. Poate chiar cel care ti-a facut monitorizare de ovulatie. Parerea lui care a fost, care e urmatorul pas?
Si alta sa incepi tratamentul Liviei cu toate ceaiurile si pulberile si sa vezi ce rezultat da.
Natasha merci de incruajari esti o dulcica. Si eu iti urez burtica cat mai curand! Si numai ganduri bune.
Natasha71 spune:
quote:
Originally posted by Tonnia
Ce parere aveti despre mesajul postat de ana 27 "buna fetele..."?
Antonia
Nu stiu ce sa spun, in prima faza eu cred cam tot ce mi se spune, mesajul mi s-a parut dezarmant de sincer. De ce nu? Dar daca o sa-mi schimb parerea dupa niste mesaje ulterioare, o sa va spun.
Natalia