endometru, ovulatie, temperaturi (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Rucsi, e normal sa creasca dupa ovulatie. Important e sa se mentina temperatura ridicata. Nu compara o valoare obtinuta dimineata cu una obtinuta in timpul zilei. Le compari numai pe cele de dimineata intre ele. Cam la 7-10 zile de la fecundrae are loc implantarea si odata cu ea incepe sa fie detectabil beta Hcg. Da, se pare(eu nu stiu exact) ca la implantare poti avea niste crampe. Unele fete au avut chiar spotting (pete) in acea zi, iar altora le-a scazut brusc temperatura pt. ca a doua zi sa creasca din nou.

Natasha, ce mai faci?

Tia, am inteles. Ma voi conforma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Fetelor, va rog frumos, ajutati-ma si pe mine cu un raspuns, ca sunt total in ceata!1!!! daca sotul meu ale oligospermie cu 40.milioane de gigei, la ce interval de timp trebuie sa avem contact in perioada fertila? la trei zile sau in fiecare zi? Eu sunt astazi in ziua 15 si am mai multi foliculi pe ambele ovare, din care unul de 13 mm. In situatia asta mai astept, pana sparge, sau.....?
Daca ma puteti ajuta, va multumesc mult!1!
AYSHA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Multumesc, bine.
Azi sunt in a 2-a zi. Am luat-o iar de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Corectez, sunt in a 3-a zi.

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Natalia
Iti doresc sa ne vedem cat mai curand la mamici, asa cum va doresc tuturor.
La revedere,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by AYSHA 2

Fetelor, va rog frumos, ajutati-ma si pe mine cu un raspuns, ca sunt total in ceata!1!!! daca sotul meu ale oligospermie cu 40.milioane de gigei, la ce interval de timp trebuie sa avem contact in perioada fertila? la trei zile sau in fiecare zi? Eu sunt astazi in ziua 15 si am mai multi foliculi pe ambele ovare, din care unul de 13 mm. In situatia asta mai astept, pana sparge, sau.....?
Daca ma puteti ajuta, va multumesc mult!1!
AYSHA 2

la 2 zile nu conteaza numarul lor, dar in schimb trebuie sa-si refaca fortzele si daca ii pui la treaba zilnic, nu prea au cand

si nu mai sta, ca nu stii cand vine ovulatia sa fie pe "traseu" cand apare outzul. spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

TIA, multumesc pentru raspuns! Asa o sa fac, trec la treaba ca nu mai tine figura Luna trecuta am lasat sa treaca mai mult timp si rezultate, pauza....

AYSHA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Mersi mult Tonnia ! Esti o scupica !
Rucsi

Mergi la inceput

Sorry, am vreu sa spun SCUMPICA

Mergi la inceput

Sorry, am vreu sa spun SCUMPICA

Mergi la inceput