endometru, ovulatie, temperaturi (6)
Raspunsuri - Pagina 5
Tonnia spune:
Si mai e ceva. Parerea ta in aceasta materie, Emi si mami, conteaza foarte mult, dar nu la acest capitol, care este in esenta lui unul al tolerantei. Aici nu gasesti controverse, dispute, aici toata lumea are un anumit tip de probleme si incearca sa le depaseasca impreuna. Nu incerca sa schimbi natura acestui capitol. Exprima-ti parerile ori de cate ori vrei acolo unde le este locul.
Tonnia spune:
Mai fetelor, chiar nu mai intrati deloc? Ariadna, Chi? Despre Ale, stiu ca e ocupata cu francezii ei.
dandana spune:
fetelor, eu nu va mai iubesc!
pe de-o parte sunteti tolerante, pe de alta nu acceptati parerea altora!
hai pupati obrajorii una alteia! va rog eu frumos de tot!
rucsi spune:
buna ziua la toate fetele.spuneti-mi si mie cat ar trebui sa fie temperatura ca sa fie bine,eu nu mi-am luat-o niciodatapana acum si sunt un pic intrigata.Mi- am luat-o azi dimineata pe la ora 7 si aveam 37 si dupa ca am mai dormit vrea 3 ore mi-am luat-o din nou si aveam 37,4.Nu mai inteleg nimic.Voi ce ziceti?
Tonnia spune:
Rucsi, temperatura trebuie masurata in fiecare dimineata la aceeasi ora, inainte de a te da jos din pat. O singura valoare nu are relevanta. De abia dupa oluna te poti orienta cat de cat.
Dandana, sa vezi ce nu ma mai iubesc eu pe mine! Dar nu pt. raspunsul meu dat lui mami si Emi. Da, ai dreptate. Nu o sa mai raspund la provocari. A fost ultimul meu mesaj pe tema aia. Am atatea altele pe cap, incat trebuie sa fiu sadica sa ma intereseze opinia cuiva intr-o problema si-asa destul de delicata si controversata si fara parerea mea.
rucsi spune:
Tonnia, mersi mult.Mi-am luat-o luna asta si de la ovulatie o am mai mare(nu mai dau valorile ca sa nu va plictisesc)Ce ma intriga este de ce a crescut in aceeasi zi la diferenta de 3 ore in conditiile in care a fost luate amandoua masuratorile dupa somn.Si mi se mai pare ciudat ca mi-am luat si la axila si era 37,2 fata de 36,8 cat era cu 3 ore mai devreme.Sa fie vreo infectie ?Mi-e frica rau.Si inca ceva .Stie cineva la cate zile de la fecundare se implanteaza ovulul?
Exista posibilitatea sa ai dureri la implantare?HCG creste odata cu fecundarea sau dupa ce s-a implantat ovulul? Nu stiu daca o sa aiba cineva rabdare sa-mi raspunda dar eu va multumesc oricum.
Va pup pe toate.
Emi si mami spune:
Draga Felicity,
De cand citesc acest forum, pentru ca incercam sa-i facem un fratior lui Emi si vreau sa invat de la voi, tu imi devenisei cea mai simpatica. M-am bucurat mult pentru tine si pentru bb.
Dar, desi tonul mesajului meu nu-l justifica nici pe departe pe al tau, m-ai pus la locul meu.
Succes in continuare cu prietenii care te gadila pe spate, pentru ca, se pare, numai aceia iti plac.
Restul o sa-si vada de viata lor, asa cum bine le-ai spus, si n-o sa te mai deranjeze.
In ceea ce priveste "provocarile", am ramas cu gura cascata... Dar, probabil, unii le vad peste tot, depinde de fire... ![]()
Va pup si va doresc o zi buna, 
Raluca
Natasha71 spune:
Este cel putin ingrijorator felul in care vrei sa te inserezi intr-un grup, Raluca. Mai intai vii cu percepte morale, apoi ne raspunzi fiecareia ca nuca-n perete iar acum... ce sa spun m-ai dat gata cu afirmatia ca mai vrei un copil. Pai nu puteai sa spui de la inceput asa?!
Daca vrei sa fii acceptata in acest grup, nu stiu daca ai observat dar chiar este un grup de fete care se lupta in fiecare zi cu viata pt. a avea ceea ce altele considera ca e ceva firesc si care li se cuvine (ca sa nu mai vorbesc de altele, care-si arunca proprii copii ca pe niste gunoaie)- te sfatuiesc sa incetezi cu atacurile la adresa lui Felicity. Ea a ramas aici cu noi desi este graviduta tocmai pt. ca are un suflet deosebit si pt. ca tine la noi. Intelege ca nu avem nimic cu tine, dar inceteaza cu atacurile. Doresti un copil, stai aici cu noi, dar nu mai arunca cu pietre. Te vom sustine si te vom sfatui cum putem, dar cum vrei sa comunicam daca tu doar ataci? E adevarat ca aici s-au stabilit niste relatii deosebite, dar nimeni nu 'scarpina pe spate' pe nimeni (pe bune, expresia mi s-a parut chiar vulgara).
E foarte usor sa strici un echilibru, mai greu este sa-l stabilesti, chiar si in comunicare.
Natalia
Tia spune:
quote:
Originally posted by elena.c
buna,
multumesc mult TIA .
sper sa nu va obosesc cu intrebarile mele , dar sunt la inceput si nu am cunostintele necesare. ma bucur foarte tare ca v-am gasit pe voi .cu ajutorul vostru o sa invat cit mai multe.
TIA intr-adevar dozarile ( in afara de progesteron ), care urmeaza sa-l fac zilele astea le-am facut in ziua a3a .
am 2 intrebari :
1) de unde iau valorile normale corespunzatoare fazei foliculare , ovulatiei etc ? sunt trecute pe buletinul tau de analiza, le-am copiat mai jos
estradiol -61pg/ml -faza foliculara;39-189-midl.cicl;94-508
-faza luteala:48-309
-menopauza41
fsh -5.62,mlU/ml-faza foliculara;4.00-13-midl cicl;5.00-22.00
-faza luteala;2.00-13.00
-menopauza;20.00138.00
2)a-ti monitoriza ovulatia inseamna sa-ti iei temperatura zilnic sau sa fac testul de ovulatie ?
temperatura o iau de aproape 3 luni (zilnic). ma refeream la monitorizare ecografica, scuze
multumes mult si sa auzim doar vesti bune
bafta!